2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hele ben nasıl yerdim çikolatayı
1-2 kez yiyim dedim ağzım kötü olunca ama sonrası çok kötü oldu acayip bulantım olmuştu

bende tavuk ve patatesten tiksindim ya isimlerini yazarken bile miğdem bulanıyoakannehir

her dain sıkışığım ben:)geçtimi kızlar sizin wc koşturmalarınız

aynen öyleyim bende nerdeyse tuvaletin kapısında yatacağım :roflol:

Lila cığım rica ederim inşallah işe yarar dr illa alttan bakıcam diye tutturmaz sırnaşık şey bende nefret ediyorum alttan bakılmasına Allatn bir kere baktı bu zamana kadar o da kalp atışını görememiştik eğer istersen alttan bakalım ozaman belli olur dedi kibar doktorum alkisalkisalkis bende meraktan baktırdım ne yapayım bebeğimin kalp atışını görmek istedim ya :kedi:

ben öyle alıştımki hemen donu indiriyorum

tavuktan bende çok tiksindim bide sarımsaktan önceden hiç ekmek yemezdim ben şimdide peynir ekmek delisi oldum bol tuzlu yiyorum yediğim herşeyii inş duba ibi şişmem şimdilik hiç kilo almadım ama :uhm:

tavuktan bende çok tiksindim bide sarımsaktan önceden hiç ekmek yemezdim ben şimdide peynir ekmek delisi oldum bol tuzlu yiyorum yediğim herşeyii inş duba ibi şişmem şimdilik hiç kilo almadım ama :uhm:

bende almadım iyimi kötümü bilemedim aslındaCADIARZU

merhaba annecıkler maaslahh ıyı gordum sızlerı :)
bızımde kontrolumuz vardı bugun 13 haftamızı doldurduk
bayagı hareketlıydı bızımkısı 13 cm olmus sukur
ıkı testımızde ıyı cıktı
hayırlısı bakalım saglıkla dogdukları gunlerıde gorusuruz ınsallah

ben de hiç ekmez yemezdim bana da çok iyi geliyor peynir ekmek

hayırlı olsun ipek gözün aydın

ohhh ipek çok sevindim canım hadi gözün aydı darısı bizim başımıza inşallah :)

bende almadım iyimi kötümü bilemedim aslındaCADIARZU

canım o konuda bende tedirginim aslında bilmiyorumkismile

kızlar bide bu wc konusunu internetten araştırmıştım gecede 20 kere uyanınca wc için bebişelrimiz şuan mesanenin üstündeymiş 13. haftadan sonra yukarıya doğru çıkıyolarmış wc sorunuda bitiyomuş kaydirigubbakcemile2

gözünaydın canım

ben öyle alıştımki hemen donu indiriyorum
:teytey::teytey::teytey::roflol::roflol:

Lila cığım resimdeki senmisin pek hoşsun valla yerimseniben arkadaşlarımızın hepsi güzel bundan eminim olumunekankayizsmile

gözün ayddınnn..... maşallahh bebişe
darısı başımıza inş =)

slm canlar ben geldim hastaneyi bi arayam dedim ikili tes çıkmışmı diye çıkmş bende gittim aldm dr gösterdim her şey çok normal ve ne yaptm biliyomusnuz başka bi dr daha gittm bbeğimin cinsiytne baksn diye oda bişey söleme için çok erken dedi benim dr um altn bakıyodu hep buda altn bakılr sa bişey sölenir ama o bile erkenmş 13 haftalıkkn kaızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…