gözün ayddınnn..... maşallahh bebişe
darısı başımıza inş =)
herkese merhaba,güzel haberlerinizi okudum mutlu oldumopuyorumnanaktan..Ben bayadır bakamıyordum nete çok bulantılarım vardı şimdi biraz hafifledi şükürler olsun..Bütün gün resmen esir alıyor bulantılar.Çok şükür herşey yolunda gidiyor.2li test yapılacak bakalım yaptıran arkadaşlar olmuş..İnş.herşey yolunda gider..Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:CüvCüv: Benim çok şişkinliğim oluyor resmen akşama doğru şişiyorum.Sabah kalktığımda o şişkinlik yok.Sizdede oluyor mu arkadaşlar???bilmiyorumkismile
herkese merhaba,güzel haberlerinizi okudum mutlu oldumopuyorumnanaktan..Ben bayadır bakamıyordum nete çok bulantılarım vardı şimdi biraz hafifledi şükürler olsun..Bütün gün resmen esir alıyor bulantılar.Çok şükür herşey yolunda gidiyor.2li test yapılacak bakalım yaptıran arkadaşlar olmuş..İnş.herşey yolunda gider..Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:CüvCüv: Benim çok şişkinliğim oluyor resmen akşama doğru şişiyorum.Sabah kalktığımda o şişkinlik yok.Sizdede oluyor mu arkadaşlar???bilmiyorumkismile
herkese merhaba,güzel haberlerinizi okudum mutlu oldumopuyorumnanaktan..ben bayadır bakamıyordum nete çok bulantılarım vardı şimdi biraz hafifledi şükürler olsun..bütün gün resmen esir alıyor bulantılar.çok şükür herşey yolunda gidiyor.2li test yapılacak bakalım yaptıran arkadaşlar olmuş..inş.herşey yolunda gider..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:cüvcüv: Benim çok şişkinliğim oluyor resmen akşama doğru şişiyorum.sabah kalktığımda o şişkinlik yok.sizdede oluyor mu arkadaşlar???bilmiyorumkismile
taş gibiyiz maşallah:)20. haftadan sonrada damacana:)
A&S - Ayşe.20 - bullancak - pembe50 kızlar nerdesiniz yahu sesiniz çıkmıyor ?????
eylül bebişler annesi ne oldu kiseden cvp çıkmıyo sevincimi paylaştm sizinle(
mopsycim bende defne diyorum.
defne kulağa daha hoş geliyor.
ela karışık renk demek nazcizane fikrim defne canım :)
bozocum gözün aydı canım acaba benimde tahmin yapılırmıki ...
kalbim kız bebek istesede içimden hep oğlan geçiyor oğlum olacak sanırım...
bu arada dikkat ettim hep kız isimleri geçiyor...
aslında bende hiç erkek ismine yoğunlaşamıyorum...
a unutmadan grip olan arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar diyorum...
ayy evet bozocum aklımda muhakkak çikolata yiyip gideceğim.
nolur şu konuda beni aydınlatın arkadaşlar.
cuma tarama testine gideceğim açmı tokmu gitmem gerek?
vede bu çok önemli alttanmı bakıyorlar yoksa karnımdanmı bakacaklar ultrasonda?
herkese merhaba bende perşembe gidicem ikili test için çikolata yiyipte gitmenin ne avantajı varmışş lütfen banada söleyiinn bilmiyorumkismile buarada isim olarak erkek olursa doğukan olcak inş doğu görevimizde dünyaya geldiği için anlamı olsun istiyoruz :CüvCüv:kız olursada eylül yada almina istiyorum ama babamıza beğendiremiyoruz
ben öyle alıştımki hemen donu indiriyorum
evet suraycım benim canım :kedi:
sen güzel bakıyosunda ondan güzel görüyosun tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?