2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba,güzel haberlerinizi okudum mutlu oldumopuyorumnanaktan..Ben bayadır bakamıyordum nete çok bulantılarım vardı şimdi biraz hafifledi şükürler olsun..Bütün gün resmen esir alıyor bulantılar.Çok şükür herşey yolunda gidiyor.2li test yapılacak bakalım yaptıran arkadaşlar olmuş..İnş.herşey yolunda gider..Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:CüvCüv: Benim çok şişkinliğim oluyor resmen akşama doğru şişiyorum.Sabah kalktığımda o şişkinlik yok.Sizdede oluyor mu arkadaşlar???bilmiyorumkismile

merhaba hoşgeldin canım evet bizde de oluyor inşallah zamanla azalacak düzeleceğiz.

çok geçmiş olsun canımm bende kurtuldum bitti bulantılar diyodum gece kalkıp su içtim sabahın 6 sında bi başladı bulantım kahvaltı yapınca geçti şişkinlk bendede oluyo sabah kalkınca sanki hiç hamile değilmişim gibi ama akşam olunca resmen 5 aylık gibi oluyorum :CüvCüv:

evet suraycım benim canım :kedi:
sen güzel bakıyosunda ondan güzel görüyosun tatlım opuyorumnanaktan

bende oluyor o şişkinlik.. Araştırdım normalmiş... Gün içinde gaz birikimi oluyomuş ama bende hiç gaz yok... Ona rağmen şişiyorum akşam.. Sabah birşey yok =)

A&S - Ayşe.20 - bullancak - pembe50 kızlar nerdesiniz yahu sesiniz çıkmıyor ?????

A&S - Ayşe.20 - bullancak - pembe50 kızlar nerdesiniz yahu sesiniz çıkmıyor ?????

burdayam ben cannımmm
topik baya kalabalık bugün

bakın ne dicem bende enfeksiyon varya dünden beri bi su içtim bi su içtim anlatamam :)
öyle güzel oluyorki sürekli tuvalete çıkıyosunn
karnında şişkin olmuyoo,hem kiloda almayız
bide bebişin suyu çoğalıyomuş yeri genişliyomuş daha güzel gelişiyomıuşşş
bol su içelimmm dimii

kıyamam yaaaaaa bende yolda belde kusup yürüyorum:)insanlar bana bakıyo bende onlara sırıtıyorum napayım

meloşum canım gözün aydın...böyle sonuçlar güzel geldikçe dualar ediyorum valla..
şu cuma bi gelse ve bitse diye.
inşallah listedeki tüm arkadaşlarımızın sonuçları temiz çıkar...

tşk ederiiiz lilacımmm öksürük krizim var boğazım ciddi ağrıyo ve yanıyo allahım öldürdü beni tüm gün kocişim glsinde hastaneye gidcem

ayy benimde cuma hadi bakalım hayırlısı canım
inşallah bizlerde alırız güsel sonuçları canım

ahh şu babalarr ahhhh :umursamaz:

ben öyle alıştımki hemen donu indiriyorum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet suraycım benim canım :kedi:
sen güzel bakıyosunda ondan güzel görüyosun tatlım opuyorumnanaktan

yok yok tatlım harbi güselsinn maşşallahhhhhh :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…