tabı caycayım oyle olurlar aklı erene kadar her bebek kıskanır sonra kardes:)olurlar ıns
cnm kardesm de hamıle benden 3 ay once dogum yapacak hazranda
araları yakın olacak ıns.. kardes gbı olurlar gorumcemde yenı dogum yaptı onunlada 8 ay arası olcak bakalım
kuzenlermle aramz yakın kardes gbı olduk buyuynce
evet cnm sagım solum hamıle:)
once aralıkta kardesmn gorumcesı dogum yaptı erkek bebsı oldu
ocakta benım gorumcem dogumyaptı o da erkek
kız kardesm hazıranda ıns..kız gelıyo
bakalım benım ne olcak meraklıyım:)
hıssetmıyrm cnm ya belkı ılerde hıs olur sen???
slm kızlar.Çok kötü hissediyorum kendimi.Bugün akşam akıntım kahverengine döndü.mafoldumben
Ablam ebe onunla konuştum.Yat dedi kanamaya dönüşürse hemen hastaneye git dedi.Birkaç gündür sarı pembe arası bişeydi tam anlayamadım,bugünde böyle.Çok dua edin bize
cay cay pembe şekerler ordamısnız bugün oek göremedm sizi bugün ikili tes sonucunu aldm iyi çıktı kzlar
bugun ıyı degıldım cnm hayrlı olsn sonucun darsı baısımıza ıns
cay cay pembe şekerler ordamısnız bugün oek göremedm sizi bugün ikili tes sonucunu aldm iyi çıktı kzlar
canım bebişi gördünmü bugün yoksa sadece sonucamı baktı dr?
ipek cğim geçmiş olsn umarım kötü bişey olamaz allah korusn inş
canım moralini bozma hemen bende de oldu kahverengi lekelenme 5,haftamda progestan kullandım 3 hafta yattım geçti çok şükür kalbiniğ ferah tut işi gücü boşver yat canım sakın birşey yapma
tatlım Allah sıfa versn... ıyı hberlerle gel ıns
yerlesme lekelenmesıdır ıns... dualarmz senınle
canım kendi dr m sonuca baktı ama ben başka bi dr daha gittim bebeşimin cinsiyetinden emin olamak için ama oda sölemedi bu haftalarda sölenmez yanlma olur ddi altn bakılrsa %70sölenrmiş onada baktırmadm altan kendi dr um 12 haftaya kadar hep altan baktılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?