2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm kardesm de hamıle benden 3 ay once dogum yapacak hazranda

araları yakın olacak ıns.. kardes gbı olurlar gorumcemde yenı dogum yaptı onunlada 8 ay arası olcak bakalım

kuzenlermle aramz yakın kardes gbı olduk buyuynce

ayy negüzel bu sene sizin ailenin büyüme senesi demekki

evet cnm sagım solum hamıle:)

once aralıkta kardesmn gorumcesı dogum yaptı erkek bebsı oldu

ocakta benım gorumcem dogumyaptı o da erkek

kız kardesm hazıranda ıns..kız gelıyo

bakalım benım ne olcak meraklıyım:)

hayırlısı olsun canım sen ne hissediyorsun?

slm güzel bebeşlern anneleri yemek yedim çok acıkmştm ya canlar ya benm iştahım çok açık acayip soğan yiym ne demek bilen varmı acaba?

hımmmmm saglıkla gelsınler de ...kardesm karnım buyuyelı heyecan sardı dıyo...

bakalım ya normal mı sezeryan mı dusunmeyım dıyorum ama hangısı nasıp olacak meraklanıyrm

ne guzel ya hıc bı sey cnm ıstemıyo ac ac oturuyrm burda

hamılelıkte can cekmesı vucutta eksıkse o besın cekermıs can herald...

ıstahlı yemekyemeyı ozledım bende...

zar zor makarna yaptım kac saattr ne yesem dıye dusunuyrm

cay cay pembe şekerler ordamısnız bugün oek göremedm sizi bugün ikili tes sonucunu aldm iyi çıktı kzlar

ipek cğim geçmiş olsn umarım kötü bişey olamaz allah korusn inş

bugun ıyı degıldım cnm hayrlı olsn sonucun darsı baısımıza ıns

dünde ben iyi değildim canım bugün iyi kalktım bir iki öğürme ve baş dönmesi dışında birşey olmadı.Benimde iştahım yok canım kilo vermişim ben tiroid hastasıyım normalde kilo veremiyorum ama hamilelikte verdim eşimde şaşırıyor yüzüm zayıflıyor karnım büyüyor

inş insn çok mutlu olu yo sonucu duyunca allah herkesn bebeğini korusn herkesn kucağna almayı nasip etsn inşalah canlarm

canım bebişi gördünmü bugün yoksa sadece sonucamı baktı dr?

canım kendi dr m sonuca baktı ama ben başka bi dr daha gittim bebeşimin cinsiyetinden emin olamak için ama oda sölemedi bu haftalarda sölenmez yanlma olur ddi altn bakılrsa %70sölenrmiş onada baktırmadm altan kendi dr um 12 haftaya kadar hep altan baktılmaz:

ipek cğim geçmiş olsn umarım kötü bişey olamaz allah korusn inş

canım moralini bozma hemen bende de oldu kahverengi lekelenme 5,haftamda progestan kullandım 3 hafta yattım geçti çok şükür kalbiniğ ferah tut işi gücü boşver yat canım sakın birşey yapma

tatlım Allah sıfa versn... ıyı hberlerle gel ıns

yerlesme lekelenmesıdır ıns... dualarmz senınle

saolun kızlar inş çabucak geçer

benim dr da hep alttan bakıyor canım karından net gözükmedi benim bebek boyunu bile ölçemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…