2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımmmmmm bende 50.20kg dun bugun 49.60 dusmusum

bendede ıstah sıfır ... Allah yardmcmz olsn ya yıyememek cok kotu

pembecim ben de doğum konusunda çokkkk kararsızım bel fıtığı var bende normal doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum ama dr la konuşmadım daha şu 3 ayımızı bir atlatalımda konuşurum daha sonra dr la

benim dr da hep alttan bakıyor canım karından net gözükmedi benim bebek boyunu bile ölçemedi

evet canım benm dr da öle söledi her şey daha net ve yakında görü yomş sakıncsıda yokmş ama bundan snra bakmayacak bidaha bana alttn ama varya acyip snir oluyorum o masaya yatmaktan:kedi:

evet canım benm dr da öle söledi her şey daha net ve yakında görü yomş sakıncsıda yokmş ama bundan snra bakmayacak bidaha bana alttn ama varya acyip snir oluyorum o masaya yatmaktan:kedi:

canım benim dr normal ulturason masasında bakıyor çatalda değil yani

kızlar direk giriş yaptım ama size bişiy anlatıcam çok ilginç..
bu gün arkadaşım aradı onun 2li tarama testi yapılacaktı.
neyse hastaneye gitmiş doktor bakmış bakmış şaşırmış sonrada demişki senin bebek 2 hafta büyük....
2li test yapılmıyor...

yani sata göre 13 haftalık ama ultrasonda bebek 15 haftalık çıkıyor.
sanırım 3lü test yapacaklar ona ????

ne enteresan hadi 1 hafta falan duydukta maşallah tosuna 2 hafta nasıl atmış öyleee :)))

canlar benm belim ağrıyo biraz uzanayım daha snra konuşurz burda olursanız bide çay canm istedi öpt sizi

Allah nazardan saklasın canım

benimde bel ağzırm var yaa bende uzanıp cevoları seyredeyim bari..
iyi akşamlar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…