2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopscm gule gule gıyer ıns bebısın pek guzeller

cıtcıtlı badıler uzun kollu olması ıyı dıyorlar

bebegın yazı kısı olmaz dıye derler

o cıtcıtlılar kkac beden bılmıyrm ama buyuk bedense kucuk beden uzun kollu alırsın olur bıter

selam nası geçsin gün....yorucu koşusturmalı sabahın 6:30dan beri ayakta akşam 5:30 kadar......canım çıkıyo resmen.......bide eve gel topla yemek yap.....(

ahhh canım ya Allah yardımcın olsun.Ben de çalışıyorum ama kendi iş yerimiz olduğu için hamileliğimden beri eşim gitmemi istemiyor ama ben günde birkaç saatliğine gidiyorum gene duramıyorum evde

mopscm gule gule gıyer ıns bebısın pek guzeller

cıtcıtlı badıler uzun kollu olması ıyı dıyorlar

bebegın yazı kısı olmaz dıye derler

o cıtcıtlılar kkac beden bılmıyrm ama buyuk bedense kucuk beden uzun kollu alırsın olur bıter

calısanlara Allah kolaylık versn

caycay cım yıne gıttın mı ıse:) ben 11 gundur cıkmadm hııc cıkasm da yok :)

calısanlara Allah kolaylık versn

caycay cım yıne gıttın mı ıse:) ben 11 gundur cıkmadm hııc cıkasm da yok :)

tabi canım sabah ebru kursum vardı oraya gittim sonra işe gittim sonra pazara çıktım ve nihayet evimdeyim
çık tatlım sende ya evde kalınca benim de hiçbiryere çıkasım gelmiyor ama çıkıncada daha bir enerjik oluyorum

ahhh canım ya Allah yardımcın olsun.Ben de çalışıyorum ama kendi iş yerimiz olduğu için hamileliğimden beri eşim gitmemi istemiyor ama ben günde birkaç saatliğine gidiyorum gene duramıyorum evde

sağol canım napçaksın 3.5. 4 ay kaldı sora tatil...dayanacağız artık...inşallah bebeğimde sıkıntılı stresli olmaz.......evdeki arkadaşlar hamileliğin tadını çıkarıyor ne güzel yaaa....ben unutuyorum bile bazen hamile olduğumu :)

devlet hastanesıne bır hafta once gıdıp orda da yaptrabılırm sonucu da dr ma gosterebılırm

benım gıttgm hastanede ucretlıymıs.. eger devlette yaptrabılırsem bakalım cnm

keşke ben de birazcık olsun unutabilsem hamile olduğumu.Zaten pimpirikli bir insanım birde 9 sene sonra hamile kalınca iyice pimpirikli oldum en küçük birşeyde eyvah bebeğemi birşey oldu acaba diye düşünmekten helak oluyorum bu da iyi değil tabiki.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun yarabbim:Saruboceq:

ayyy ne cımcıme yaaa yerım onu hıc cıkmaz aklından hamıle oldugun

cunku kendıne kıskanacagı bebıs yolda:)

slm kızlar.Çok kötü hissediyorum kendimi.Bugün akşam akıntım kahverengine döndü.mafoldumben
Ablam ebe onunla konuştum.Yat dedi kanamaya dönüşürse hemen hastaneye git dedi.Birkaç gündür sarı pembe arası bişeydi tam anlayamadım,bugünde böyle.Çok dua edin bize

ayyy ne cımcıme yaaa yerım onu hıc cıkmaz aklından hamıle oldugun

cunku kendıne kıskanacagı bebıs yolda:)

başlarda kesin kıskanırda sonradan inşallah iyi anlaşırlar kardeş gibi olsunlar istiyorum biz ablamla birbirimize çok düşkünüz onlarda öyle olsun istiyorum tabi öncelikle sağ salim doğurmam lazım

tatlım Allah sıfa versn... ıyı hberlerle gel ıns

yerlesme lekelenmesıdır ıns... dualarmz senınle

canım moralini bozma hemen bende de oldu kahverengi lekelenme 5,haftamda progestan kullandım 3 hafta yattım geçti çok şükür kalbiniğ ferah tut işi gücü boşver yat canım sakın birşey yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…