2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa koyma tabi, radyosyon yayıyormu o üskötükedihüsotlk bebeğe en yakın yerdeeeeklava:

kızlar hani büyükler diyo ya yükseklere uzanma die bebeğin korkon bağı boynuna dolanırmış(ALLAH korusun)bilgi sahibi olan va mı??bilmiyorumkismile

Yatılı alma fikri fena değil ama evimde yabancı istemem Gamzecim yaa, düşünmek lazımbilmiyorumkismile

canım aslında yabancı birini ve almak nasıl olur bilmiorum ama acaip yükümüzü alır die düşünüyorum yatılı olmasa bile en azından tümgün gelip akşam gidn yemek yapan temizlik yapan bi kadın blmam lazımm bi de benim 2 tane olucak yaaaaaa fena olucakkk:sm_cool:

kızlar hani büyükler diyo ya yükseklere uzanma die bebeğin korkon bağı boynuna dolanırmış(ALLAH korusun)bilgi sahibi olan va mı??bilmiyorumkismile

o kordon bağı için değil düşük için söyleniyor .tabi en net bilgiyi doktor verir, burda bilmeden bişiler söyleyipde bilgi kirliliğide yapmak doğru değil.

yükseğemi uzandın yoksa?

o kordon bağı için değil düşük için söyleniyor .tabi en net bilgiyi doktor verir, burda bilmeden bişiler söyleyipde bilgi kirliliğide yapmak doğru değil.

yükseğemi uzandın yoksa?

yok uzanmadım duyduğu sorem dedim :sinifsinif:

canım bilmiorum ama az önce annem yanımdaydı uzanıyodum kolumu geriye uzatmıştım kızdı öle uzatma kolunu dedi kordon dolanır dedi lmaz: ama ben sabah kalkınca vücudumu bile esnetiyorum.hatta uzanıyorum bişiler alırken allahımmm bundan sonra yapmıcameyvahedigeldismile

bende hep dikkat etmeye çalışıyorum aklıma geldikçe::çok üzgünüm:

Güzeller ben gittim, bi süre olmayabilirim, Pazartesi görüşürüz. Öptüm anneleri ve beişleri :)

ben bi de yatarken bir anda sağdan sola yada soldan sağa dönmeyin diolar kordon dolanırmışş bilmem ne kadar doğruu??

ii akşamlar kızlar bende eylül annesi olacam inş. tüp bebek benim 18 eylül doğum tarihi sat ne göre

inş. canım şu üç ayı atlatsak bi rahatlayacam bende inanacam artık:))

kızlar ben bebişimin cicilerini ekledim diğer toppiğe..
neler almam gerektiğini hiç bilmiyorum rastgele aldım vallahi..
acaba uzun kolmu kısa kolmu.ordan fikirler verelim birbirimize.....

kızlar ben bebişimin cicilerini ekledim diğer toppiğe..
neler almam gerektiğini hiç bilmiyorum rastgele aldım vallahi..
acaba uzun kolmu kısa kolmu.ordan fikirler verelim birbirimize.....

canım hangi topiğe ekledin merak ettim bakimmmbilmiyorumkismile

selam nası geçsin gün....yorucu koşusturmalı sabahın 6:30dan beri ayakta akşam 5:30 kadar......canım çıkıyo resmen.......bide eve gel topla yemek yap.....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…