Bittercim kaynanam getirir mutlaka. Burda da elimden gelmeyen şeyleri yapar yedirir. Sağolsun, iyidir. Ama sizden günlerce ayrı kalıcam. Onun yanında fazla nete girmeyi düşünmüyorum. Eminim karnının üstüne koyma diye kızacakbilmiyorumkismile
Yatılı alma fikri fena değil ama evimde yabancı istemem Gamzecim yaa, düşünmek lazımbilmiyorumkismile
kızlar hani büyükler diyo ya yükseklere uzanma die bebeğin korkon bağı boynuna dolanırmış(ALLAH korusun)bilgi sahibi olan va mı??bilmiyorumkismile
o kordon bağı için değil düşük için söyleniyor .tabi en net bilgiyi doktor verir, burda bilmeden bişiler söyleyipde bilgi kirliliğide yapmak doğru değil.
yükseğemi uzandın yoksa?
kızlar hani büyükler diyo ya yükseklere uzanma die bebeğin korkon bağı boynuna dolanırmış(ALLAH korusun)bilgi sahibi olan va mı??bilmiyorumkismile
canım bilmiorum ama az önce annem yanımdaydı uzanıyodum kolumu geriye uzatmıştım kızdı öle uzatma kolunu dedi kordon dolanır dedilmaz: ama ben sabah kalkınca vücudumu bile esnetiyorum.hatta uzanıyorum bişiler alırken allahımmm bundan sonra yapmıcameyvahedigeldismile
Güzeller ben gittim, bi süre olmayabilirim, Pazartesi görüşürüz. Öptüm anneleri ve beişleri :)
ii akşamlar kızlar bende eylül annesi olacam inş. tüp bebek benim 18 eylül doğum tarihi sat ne göre
kızlar ben bebişimin cicilerini ekledim diğer toppiğe..
neler almam gerektiğini hiç bilmiyorum rastgele aldım vallahi..
acaba uzun kolmu kısa kolmu.ordan fikirler verelim birbirimize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?