2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu sene tatile gitmeyi düşünen varmı içinizde koca göbeklerle güzel bikiniler yada hamilelik mayoları var aslında yüzmek bebişlerimize çok iyi geliyo

arkadaşlar bu sene tatile gitmeyi düşünen varmı içinizde koca göbeklerle güzel bikiniler yada hamilelik mayoları var aslında yüzmek bebişlerimize çok iyi geliyo

evet biz gidicez inşallah ağustosta bende bikini giymek istiyorum varmı bildiğin marka melos

merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olacağım inşallah.12 haftalık hamileyim ama 4 5 gün önce kanamam oldu.düşük tehlikem varmış.her gün 40 km yol gidiyorum.ben ona bağlıyorum şimdi raporluyum.bugünde kasıklarımda batma var.benim sorunumdan dolayı mı yoksa sizdede batmalar oluyo mu?

kızlar ben iyice sulugözlü oldum çıktım ya herşeye ağlamaya başladım zaten duygusal biriydim şimdi iyice abarttım ne olacak bu halim senağlama

Merhaba canım hoşgeldin aramıza bazı hamilelerde ara kanama oluyor maalesef dikkat et canım inşallah bir problem olmaz içini ferah tut. Batmalar bizde de ara oluyor bu mormal bişey korkma bebek yer açıyor heralde kendine

canm ben marka olacak ama ben genelde kom dan alıyom faprika satş mağzası bana çok yakın fiyatlarda uygun oluyo mazann yarı fiyatı nerdeyse bayanssulusmile

bi sorun olmazsa haziran sonu düşünüyrum gitmeyi dr konşp bakalım uzn yola izin vereckmi bilidğim kadarıyla uçağa 7 aydan sonra izin vermiyolar dr lar biz arabala gidecğiz gerçi eğer gidersek

canım zaten ben kuşadasında oturuyorum ve yaza bol bol yüzmeyi düşünüyorum

canım dikkat et kendine gönlünü ferah tut Allahımın izniyle birşey olmayacak bebeğine

Kızlar dün gittigidiyor dan liearac krem aldım 50 TL 4,5 ta kargo ücreti çok uygun geldi bana sizlerinde bilgisi olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…