merhaba kızlar doktordan Şİmdİ geldİm %70-80 erkek dedİ bakalım hayırlısı
gözün aydın canm hayırlısı gördünmü bbebşini?:hooray:
arkadaşlar bu sene tatile gitmeyi düşünen varmı içinizde koca göbeklerle güzel bikiniler yada hamilelik mayoları var aslında yüzmek bebişlerimize çok iyi geliyo
merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olacağım inşallah.12 haftalık hamileyim ama 4 5 gün önce kanamam oldu.düşük tehlikem varmış.her gün 40 km yol gidiyorum.ben ona bağlıyorum şimdi raporluyum.bugünde kasıklarımda batma var.benim sorunumdan dolayı mı yoksa sizdede batmalar oluyo mu?
evet biz gidicez inşallah ağustosta bende bikini giymek istiyorum varmı bildiğin marka melos
canm ben marka olacak ama ben genelde kom dan alıyom faprika satş mağzası bana çok yakın fiyatlarda uygun oluyo mazann yarı fiyatı nerdeyse bayanssulusmile
cay cay canım senin bebi kaç haftalık ne zaman gideceksn dr?
arkadaşlar bu sene tatile gitmeyi düşünen varmı içinizde koca göbeklerle güzel bikiniler yada hamilelik mayoları var aslında yüzmek bebişlerimize çok iyi geliyo
merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olacağım inşallah.12 haftalık hamileyim ama 4 5 gün önce kanamam oldu.düşük tehlikem varmış.her gün 40 km yol gidiyorum.ben ona bağlıyorum şimdi raporluyum.bugünde kasıklarımda batma var.benim sorunumdan dolayı mı yoksa sizdede batmalar oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?