2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.dün gece hastaneye gittim dayanamayıp.Eşim tedirgin oldu.Kendi dr um yoktu.Diğer dr alttan baktı.Kanama yok dedi enfeksiyona bağlı olabilir dedi.İdrar tahlili istedi.Sonucu almadık.Birazdan drumla görüşeceğim.Gel derse giderim artık

Geçmiş olsun arkadaşım. bilmiyorumkismile

canı hadi gözün aydın dr kanama görmediyse yoktur canım meraklanma.İdrarında yanma falan varmıydı canım

Geçmiş olsun canım...

selam kızlar ay sabah ödüm koptu sistem öyle kalacak diye..hiç güzel değildi sayfaların düzeni falan..çok şükür yine buna dönmüşler...
ipekyolcum çok geçmişolsun canım.üzüldüm senin adına hemen enfeksiyon geçer inşallah...allahtan kanama değilmiş ama buna sevindim..

Kızlar dün gittigidiyor dan liearac krem aldım 50 TL 4,5 ta kargo ücreti çok uygun geldi bana sizlerinde bilgisi olsun istedim.

çok uygun almışsın sevcan bende kargo ücretiyle 62 tl ye aldım bu sabah geldi bilseydim ordam alırım :)) biraz kazıklandım galiba :)) ykm mağazalarında kalmamış bende baktım başka yerlerde kampanya da yok 80 tl istiyorlar çok fazla geldi. neyse bundan sonrası için oraya bakarız tşk ederim canım.

angel oğluşun olacakmış ..ay negüzel sende öğrendin biz burda meraktan çatlıyoruz inanki.....
benim artık diğer randevuya kaldı bakalım 2 hafta sonra<..

ne olmuştu ipekyol?

Güle güel kullan.. Bende çoğu yerde 80 TL ye gördüm suraycım. ama olsun sende fazla kazıklanmamışsın :) opuyorumnanaktan

ıspartada hangi eczane acaba ben ıspartalıyım ama eşimin işi dolayısıyla urfa dayım

mrb hoşgeldin çok geçmiş olsun kasık ağrısı oluyo normal yani

LıERAC kremı ben YKM Cehavirden tanesi 56 TL ye aldım ama zorla gelmemişti bitmişti falaann...
112 TL verdım ama henüz kullanmaya başlamadım...
bide bebe yağı alacağım sabah lıerac gece bebe yağı surmeyı planlıyorum...
.
Kızlar mutlaka bol bol nemlendıırıcı kullanınn.doktor düzenli kullanımda catlak olmamalı dıyor veya 1-2 tane ile kurtarmalıyız...
ona göre üşenmeyinn.
hem havalarda ısınıyor rahat rahat süreriz üşümeden..o yönden şanslıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…