Kızlar dün gittigidiyor dan liearac krem aldım 50 TL 4,5 ta kargo ücreti çok uygun geldi bana sizlerinde bilgisi olsun istedim.
çatlak içinmi bu krem?
slm kızlar.dün gece hastaneye gittim dayanamayıp.Eşim tedirgin oldu.Kendi dr um yoktu.Diğer dr alttan baktı.Kanama yok dedi enfeksiyona bağlı olabilir dedi.İdrar tahlili istedi.Sonucu almadık.Birazdan drumla görüşeceğim.Gel derse giderim artık
slm kızlar.dün gece hastaneye gittim dayanamayıp.Eşim tedirgin oldu.Kendi dr um yoktu.Diğer dr alttan baktı.Kanama yok dedi enfeksiyona bağlı olabilir dedi.İdrar tahlili istedi.Sonucu almadık.Birazdan drumla görüşeceğim.Gel derse giderim artık
Kızlar dün gittigidiyor dan liearac krem aldım 50 TL 4,5 ta kargo ücreti çok uygun geldi bana sizlerinde bilgisi olsun istedim.
selam kızlar ay sabah ödüm koptu sistem öyle kalacak diye..hiç güzel değildi sayfaların düzeni falan..çok şükür yine buna dönmüşler...
ipekyolcum çok geçmişolsun canım.üzüldüm senin adına hemen enfeksiyon geçer inşallah...allahtan kanama değilmiş ama buna sevindim..
çok uygun almışsın sevcan bende kargo ücretiyle 62 tl ye aldım bu sabah geldi bilseydim ordam alırım :)) biraz kazıklandım galiba :)) ykm mağazalarında kalmamış bende baktım başka yerlerde kampanya da yok 80 tl istiyorlar çok fazla geldi. neyse bundan sonrası için oraya bakarız tşk ederim canım.
hayırlı olsun arkadaşım..çin takbvımınde ne çıkmıştı sana ?
Evet cnm çatlak için. Bu gün elime ulaştı orjinal vede çok uyguna aldım. Bi arkadaşımızda YKM den alıcaktı ben Bursa ykm de bulamadım o yüzden bunu aldım. Tavsiye ederim kızlar ısparta da bir eczacı satıyor faturasıda geldi çünkü.
ıspartada hangi eczane acaba ben ıspartalıyım ama eşimin işi dolayısıyla urfa dayım
merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olacağım inşallah.12 haftalık hamileyim ama 4 5 gün önce kanamam oldu.düşük tehlikem varmış.her gün 40 km yol gidiyorum.ben ona bağlıyorum şimdi raporluyum.bugünde kasıklarımda batma var.benim sorunumdan dolayı mı yoksa sizdede batmalar oluyo mu?
Cnm ft. dan bakıyorum Levent ecz. Ulvikale mh. Hastane cad. No. 3 diyor. Şarkikaraağaç. adreste bu.opuyorumnanaktan Telefonda yazayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?