angel oğluşun olacakmış ..ay negüzel sende öğrendin biz burda meraktan çatlıyoruz inanki.....
Benim artık diğer randevuya kaldı bakalım 2 hafta sonra<..
LİERAC kremı ben YKM Cehavirden tanesi 56 TL ye aldım ama zorla gelmemişti bitmişti falaann...
112 TL verdım ama henüz kullanmaya başlamadım...
bide bebe yağı alacağım sabah lıerac gece bebe yağı surmeyı planlıyorum...
.
Kızlar mutlaka bol bol nemlendıırıcı kullanınn.doktor düzenli kullanımda catlak olmamalı dıyor veya 1-2 tane ile kurtarmalıyız...
ona göre üşenmeyinn.
hem havalarda ısınıyor rahat rahat süreriz üşümeden..o yönden şanslıyız...
yaz canım sana zahmet:ecrin_bebek:
bende 2009 eylül annesiyim harika bir yoldasınız hergünün tadını çıkarın sonu mükemmel bu yolun hayırlı olsun hepinize sağlık ve mutlulukla bebeişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum
0246 411 35 20 cnm. opuyorumnanaktan
evet canım ya %100 olmasada %70-80 erkek dedi bakalım canım hayırlısı
bende 2009 eylül annesiyim harika bir yoldasınız hergünün tadını çıkarın sonu mükemmel bu yolun hayırlı olsun hepinize sağlık ve mutlulukla bebeişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum
kaydirigubbakcemile5
Çok teşekkürler... :) Sende yavrunu hayırlısıyla büyüt.
saol tatlım annemlere söylrim gönderirler inş
İnşallah cnm :) Isparta Urfa arası ne kadar bilemiyorum ama sende gitti gidiyordan alabilirsin cnm eczanenin sanırım kargoyla anlaşması var ben o yüzden çok ödemedim. Hem kapına gelmiş olur.
Geçmiş olsun arkadaşım. bilmiyorumkismile
geçmiş olsun ipekyol
hamile kalmadan önce çok yoğun idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama hamileliğimden itibaren pek şikayetim olmadı.ona bağlı olduğunu sanmıyorumcanı hadi gözün aydın dr kanama görmediyse yoktur canım meraklanma.İdrarında yanma falan varmıydı canım
Geçmiş olsun canım...
selam kızlar ay sabah ödüm koptu sistem öyle kalacak diye..hiç güzel değildi sayfaların düzeni falan..çok şükür yine buna dönmüşler...
ipekyolcum çok geçmişolsun canım.üzüldüm senin adına hemen enfeksiyon geçer inşallah...allahtan kanama değilmiş ama buna sevindim..
ne olmuştu ipekyol?
ipekyol canım dikkat et geçmiş olsun inşallah sonucun iyi çıkar.
Suraycım senin kremin rengide şeffaf turuncu gibi mi? Orjinal falan yazıyor üstünde tabi. ama katakulliye gelmeyelim... kaydirigubbakcemile3
evet canım aynen öyle bendeki de ne yalan söyleyeyim bende senin gibi tedirgin olmuştum şimdi içim rahatladı sağol kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?