2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
angel oğluşun olacakmış ..ay negüzel sende öğrendin biz burda meraktan çatlıyoruz inanki.....
Benim artık diğer randevuya kaldı bakalım 2 hafta sonra<..

evet canım ya %100 olmasada %70-80 erkek dedi bakalım canım hayırlısı

Cnm 56 da uygunmuş. Ama çabuk tükenmiş dediğin gibi. Bende senin gibi yapayım sabah liearac akşam bebe yağı. Ben şimdilik bebe yağı+Zeytin yağı sürüyorum ikisini karıştırdım. Cnm bide 1 kutu yeter diyolardı sen stok yapmışsın. Olsun güle güle kullan. Ayrıca kızlar liearac göğüslere uygulanırsa sarkmayıda engeller diyor ne kadar doğru acaba.

bende birazdan komşuma başsağlığına gideceğim.
gelincede temizlik yapacağım...
onun için çıkıyorum güzelleri.
gelince görüşürüz...

bende 2009 eylül annesiyim harika bir yoldasınız hergünün tadını çıkarın sonu mükemmel bu yolun hayırlı olsun hepinize sağlık ve mutlulukla bebeişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum

kaydirigubbakcemile5
bende 2009 eylül annesiyim harika bir yoldasınız hergünün tadını çıkarın sonu mükemmel bu yolun hayırlı olsun hepinize sağlık ve mutlulukla bebeişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum

Çok teşekkürler... :) Sende yavrunu hayırlısıyla büyüt.

evet canım ya %100 olmasada %70-80 erkek dedi bakalım canım hayırlısı

Ayy canım öğrenmişsin he... darısı bizim başımıza. Bende 13 Martta gidicem inşallah söyler çok alıştırdım kendimi o gün öğrenmeye göstermesse nasıl sabrederim bir ay daha bilemiyorum.

teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz mucizelerimizi:CüvCüv:

İnşallah cnm :) Isparta Urfa arası ne kadar bilemiyorum ama sende gitti gidiyordan alabilirsin cnm eczanenin sanırım kargoyla anlaşması var ben o yüzden çok ödemedim. Hem kapına gelmiş olur.

urfa-ısparta 15 saat dedigin gibi o siteden bakayım

çok teşekkür ediyoruzz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bizde bebişlerimizi siz gibi

Geçmiş olsun arkadaşım. bilmiyorumkismile

geçmiş olsun ipekyol

canı hadi gözün aydın dr kanama görmediyse yoktur canım meraklanma.İdrarında yanma falan varmıydı canım
hamile kalmadan önce çok yoğun idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama hamileliğimden itibaren pek şikayetim olmadı.ona bağlı olduğunu sanmıyorum

Geçmiş olsun canım...

ne olmuştu ipekyol?

ipekyol canım dikkat et geçmiş olsun inşallah sonucun iyi çıkar.

Çok teşekkür ederim kızlar.Aslında sadece koyu renkli akıntı olsaydı çok korkmazdım ama bel ve karın ağrılar çok arttı.Akıntıda fazlalaşınca korktum.Önceki günde beni üzecek bir haber almıştım.Eşimle beraber kısa süreli bir şok yaşadık ama atlattık.Eşim ona bağlıyor çok üzüldüğün için oldu diyor ama bilemiyorum işte.Dr um hala gelmemiş konuşamadım bir türlübilmiyorumkismile

Suraycım senin kremin rengide şeffaf turuncu gibi mi? Orjinal falan yazıyor üstünde tabi. ama katakulliye gelmeyelim... kaydirigubbakcemile3

Suraycım senin kremin rengide şeffaf turuncu gibi mi? Orjinal falan yazıyor üstünde tabi. ama katakulliye gelmeyelim... kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen öyle bendeki de ne yalan söyleyeyim bende senin gibi tedirgin olmuştum şimdi içim rahatladı sağol kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler.Bu arada benim bebeğimde büyük ihtimalle erkekmiş.Erkek bebekler erken dönemde daha kolay belli oluyormuş.Ama bazı doktorlar yanılma payı olduğu için risk almıyorlar.Herkes için hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…