Benim de 34 falan çıktı doktora sordum ama yok öle bişi dedi
bende mide yanması çok oluyordu
gaviscon kullandım geçti
off ne berbat bir şey oluyor
kızlar bu bhcg değerini bi ünv. araştırmışlar büyük çoğunluğu yüksek çıkanlarda kız olmuş ama yanılanlarda olmuş çoğu tutmuş yani....biraz önce nette okudum..
bakalım benimkisi kızmı..75 lerdeçünkü..çok merk ettim
bide diyorki çok yüksek çıkarsa allah korusun özürlü çocuklarda oluyormuş ..çok yüksekte çıkarsa ama...
kızlar biz bu akşam sinemaya gidiyoruz.eyvah eyvah mı vedamı???giden varmı bu filmlere...
ben eyvah eyvah a gidip biraz gülmek istiyorum güzelmi acepbilmiyorumkismile
kızlar biz bu akşam sinemaya gidiyoruz.eyvah eyvah mı vedamı???giden varmı bu filmlere...
ben eyvah eyvah a gidip biraz gülmek istiyorum güzelmi acepbilmiyorumkismile
bence eyvah eyvah ,,gidemedim henüz ama çok güzelmiş canım
benim başım çok ağrıyor kızlar
görüşmek üzere
Kızlar çokkkk uykum var belim çokkkk ağrıyor ve hiç enerjim kalmadı ama daha akşamada çok var ne yapıcam ben ya
kızlar kaplıcaya 10dk.da olsa girmek yasakmı hamileylen..yarın akşam kaplıcalara gideceğiz 1 gecede kalıcaz pazar döneriz..şimdi görümcemler falan herkez girer ben girmesemmi..hayatımdada ilk kez gidiyorum ne dersiniz...10 dk girsemmi...
mayoylamı giriliyo oraya ya...bu göbekle mayoda olmaz bana valla..pantolonlarımı bu hafta hepten terkettim kesinlikle oturunca çok sıkıyor karamp oluyor artık giymiyorum
kızlar kaplıcaya 10dk.da olsa girmek yasakmı hamileylen..yarın akşam kaplıcalara gideceğiz 1 gecede kalıcaz pazar döneriz..şimdi görümcemler falan herkez girer ben girmesemmi..hayatımdada ilk kez gidiyorum ne dersiniz...10 dk girsemmi...
mayoylamı giriliyo oraya ya...bu göbekle mayoda olmaz bana valla..pantolonlarımı bu hafta hepten terkettim kesinlikle oturunca çok sıkıyor karamp oluyor artık giymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?