2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de 34 falan çıktı doktora sordum ama yok öle bişi dedi

ne bilim canım ya dr lara sorsak onlar öyle bişey yok diyecekler. bugün 16.00 dan sonra testi göstereceğim dr a sorayım bakalım benim dr ne diyecek..))

herşeyin hayırlısı kızlar.

bende mide yanması çok oluyordu
gaviscon kullandım geçti
off ne berbat bir şey oluyor

kızlar bu bhcg değerini bi ünv. araştırmışlar büyük çoğunluğu yüksek çıkanlarda kız olmuş ama yanılanlarda olmuş çoğu tutmuş yani....biraz önce nette okudum..
bakalım benimkisi kızmı..75 lerdeçünkü..çok merk ettim

bide diyorki çok yüksek çıkarsa allah korusun özürlü çocuklarda oluyormuş ..çok yüksekte çıkarsa ama...

kızlar biz bu akşam sinemaya gidiyoruz.eyvah eyvah mı vedamı???giden varmı bu filmlere...
ben eyvah eyvah a gidip biraz gülmek istiyorum güzelmi acepbilmiyorumkismile

bende merak ettim :)))

Lilacığım listeye bir sütun daha açsa da ikili test yaptıranların hCGb değerleri yazılsa ozaman bizim de bir istatiğimiz olur dimi kızlar nasıl fikir hihoyyyt

kızlar biz bu akşam sinemaya gidiyoruz.eyvah eyvah mı vedamı???giden varmı bu filmlere...
ben eyvah eyvah a gidip biraz gülmek istiyorum güzelmi acepbilmiyorumkismile

ben ikisinede henüz gidemedim canım. ama hepimizin gülmeye ihtiyacı var ilk önce eyvah eyvah a git bence :))) sonra tabii ki veda ya gitmek lazım

olur valla yer varsa bende takip etmek isterim tablodan..

Kızlar çokkkk uykum var belim çokkkk ağrıyor ve hiç enerjim kalmadı ama daha akşamada çok var ne yapıcam ben ya

evt gülmek iyi gelir ..bende onu istiyorm...zaten vedaya gidersem kesin uyurum işten çıkınca akşam saati..geçen recep ivediğe gittik artık 2.yarıda zor gözlerimi açık tuttum 10da müthiş uykum geliyor her akşam....
vedayada pazar falşan olabilir..gitmek lazım onada tabi...

kızlar kaplıcaya 10dk.da olsa girmek yasakmı hamileylen..yarın akşam kaplıcalara gideceğiz 1 gecede kalıcaz pazar döneriz..şimdi görümcemler falan herkez girer ben girmesemmi..hayatımdada ilk kez gidiyorum ne dersiniz...10 dk girsemmi...
mayoylamı giriliyo oraya ya...bu göbekle mayoda olmaz bana valla..pantolonlarımı bu hafta hepten terkettim kesinlikle oturunca çok sıkıyor karamp oluyor artık giymiyorum

ya kızlar bişi sorcam göbeğinizde sertleşme oldu mu,, ben de normal yumuşak göbekmiş gibi duruo da

benim başım çok ağrıyor kızlar
görüşmek üzere

Geçmiş olsun canım.

Kızlar çokkkk uykum var belim çokkkk ağrıyor ve hiç enerjim kalmadı ama daha akşamada çok var ne yapıcam ben ya

Canım evde değilsin galiba yat dinlen diyeceğim ama neyse az kaldı sayılır akşama yatar dinlenirsin bir güsel.

doktoruna bir sorsan derim malum hassas dönemlerdeyiz idrar yolları enfeksiyonu kapma riskimiz çok fazla. ben daha yeni kurtuldum gibi ayyyyy çok zor vallahi.
Allah korusun..

pınarcığım benim göbişte sert değil ilk dönemlerde bir gerilme sertlik oldu gibi ama şimdi yumuşak normaldir heralde. ilerde iyice şişince sertleşecek sanırım sempatiksalakcinni

canım hamileyken sıcak su sakıncalı, hiç riske girme bence. Ben de 5 haftalık hamileyken gitmiştim kaplıcaya ama cesaret edip giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…