2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kalktıktan sonra ac karnına 2 elma bagırsaklar ıcın ıyı gelıyo dıye yerken bı r

taraftan sızınle sohbet edıyrdum sohbet bu gun uzadı az kaldı yıne bayılacak gbı oldum zor yemek hazrladım

yenı kalktım hala o halszlıgım gecmedı ya

12 de yatıp 12 de kalkınca herld bebıs cok acıkıyo bırden fenalasıyrm sabah

Kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum

Hoşgeldin canım.

Lilacım gayet iyi bence inşalla kan testinde güzel çıkar.

İpekyol canım geçmiş olsun.

a.s. hihoyyyt gecmıs olsn ıpekcım

Ben birazdan doktora gideceğim bakalım doktorumuzun yorumu ne olacak test hakkında. dua edin kızlar. :Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum güzel anneler. kendinize iyi bakın.

Ben birazdan doktora gideceğim bakalım doktorumuzun yorumu ne olacak test hakkında. dua edin kızlar. :Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum güzel anneler. kendinize iyi bakın.

inş güzel haberler alırsın cnm :1hug: sende kendine iyi bak

suraycım içini ferah tut canım,iyi haberlerle dönceksin, hiiiiiiç merak etme sen.

valla pembecim topiğe girdiğimden beri rekor kırdım bak bugün. Bugüne kadar toplasan bu kadar çok yazmamışımdır heralde:) Bayaaa uzun bi cee oldu benimki, Şaka maka gittikçe daha çok alışıyorum topiğe, merak etme artık sıksık yazarım:)

bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5 vereliniortak tatlım buradakı arkadsları tanıdıkca acaba ne yapıyrlar nasıllar

sonucları ne oldu dıye meraktan kesın gırersn cnm

her zaman gel asagıda gorursem senı yakalarım kaydirigubbakcemile :)))))))))))

ikili test yaptırdınız mı nasıl yapılıyor merak ettimde kızlar.. bende önümüzdeki çarşamba gidicem hayırlısıyla inş bi sorun cıkmaz

atk cım profılıne geveze yazmıssın ceeeee demekle gevezelık olmaz kı aama kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canlarımmmm içim rahatladı valla :)
kaç gündür dua ediyorum hepimiz için..
surayım hayırlı haberlerle gel inşallah canım...

ysm hoşgeldin aramıza listeye ekledim seni.
ipekyolcum notumu düştüm listemize yaptırmayacak diye.
tüm güncellemeleri yaptım geldim.
mopscim sıcak su bizim için sanırım iyi değil riske atma derim.
ama daha sağlam bilgi için bi doktorunu ara istersen...

ysm canım az önce geldim ultrosonla karnımdan bakıp ölçüm yaptılar ense kalınlığını ölçtüler.
sonra biyokimyada kan aldılar pazartesi kan sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim.
korkulacak bişiy yok
ama ilk kez kan verirken kolum feci halde yandı

kızlar şimdi 2li testlerimiz yapıldı ya 3lülerdemi sıra?
3lü tarama testimi yapacaklar bize birde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…