kızlar kaplıcaya 10dk.da olsa girmek yasakmı hamileylen..yarın akşam kaplıcalara gideceğiz 1 gecede kalıcaz pazar döneriz..şimdi görümcemler falan herkez girer ben girmesemmi..hayatımdada ilk kez gidiyorum ne dersiniz...10 dk girsemmi...
mayoylamı giriliyo oraya ya...bu göbekle mayoda olmaz bana valla..pantolonlarımı bu hafta hepten terkettim kesinlikle oturunca çok sıkıyor karamp oluyor artık giymiyorum
Kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum
Kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum
atk cım nerelerdesn kuzum
Kızlar çokkkk uykum var belim çokkkk ağrıyor ve hiç enerjim kalmadı ama daha akşamada çok var ne yapıcam ben ya
a.s. vereliniortak hosgldn aramza
pınarcığım benim göbişte sert değil ilk dönemlerde bir gerilme sertlik oldu gibi ama şimdi yumuşak normaldir heralde. ilerde iyice şişince sertleşecek sanırım sempatiksalakcinni
çizelgeyi yaptım ama listeye nasıl katılıcam onu bilemedim
ben hep buralardayım canım, sıkı sıkı takip ediyorum sizi:) Ama tembellik yapıp pek yazmıyorum:)
hoşgeldinn a.s.
güzel bir hamilelik dilerim. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişi alırsın inş kucağına
cnm benım eve gıt nasıl olsa senın ısın esıne bırak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin. LiL@ ekler seni listeye,ama bazı bilgilerini vermen lazım. SAT,yaş kilo gibi.
Bu arada LiL@ cım gelmişsin doktordan, hepimiz meraktayız, sonuçlar nasıl???????
selam kızlar..
geldim ben hastaneden tarama testim oldu.
ense kalınlığımız 1.6 çıktı.
kan verdik pazartesi alıcaz.
sabah kaç paket çikolata,çikolatalı gofret yedim gittim ultrosona girdim benim sıpa kıpırdamıyo bile...
çikolatadan içim dışıma çıktı
öylece uyuyo..
zaten profun. başında yabancılar doluydu ingilizce konuştular hep.
sadece kalkacağım zaman bana baktı herhangi bir sorun görünmüyor geçmiş olsun dedi..
yani cinsiyet falan soramadım
ayrıcada 12+4 günlük çıktık.
cinsiyet için biraz daha bekliyim bakalım...
1.6 nasıl sizce ense kalınlığı için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?