2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopscm kaplıca bızım ıcın tehlıkelı

sıcak suyla banyo bıle yapmamamz gerkırken kaplıcaya gıtmek cok dogru degıl dıye bılıyrm bızde gıdecektık gıtmedk

yıne de dr sor tabı bı dr bı dr dedıgı tutmuyo

mopsy doktor bana sıcak su yasak dedi.... sauna hamam yasak dedi.. ama kaplıca suyu ılık gibiyse olabilir.. duş sıcaklığında ise.. sıcak su rahmi büzüyomuş...

selam kızlar..
geldim ben hastaneden tarama testim oldu.
ense kalınlığımız 1.6 çıktı.
kan verdik pazartesi alıcaz.
sabah kaç paket çikolata,çikolatalı gofret yedim gittim ultrosona girdim benim sıpa kıpırdamıyo bile...
çikolatadan içim dışıma çıktı
öylece uyuyo..
zaten profun. başında yabancılar doluydu ingilizce konuştular hep.
sadece kalkacağım zaman bana baktı herhangi bir sorun görünmüyor geçmiş olsun dedi..
yani cinsiyet falan soramadım
ayrıcada 12+4 günlük çıktık.
cinsiyet için biraz daha bekliyim bakalım...

1.6 nasıl sizce ense kalınlığı için ?

pınarcığım benim göbişte sert değil ilk dönemlerde bir gerilme sertlik oldu gibi ama şimdi yumuşak normaldir heralde. ilerde iyice şişince sertleşecek sanırım sempatiksalakcinni

öle olcak heralde canım sabırsızlıkla beklioruz bakalım

çizelgeyi yaptım ama listeye nasıl katılıcam onu bilemedim

hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin. LiL@ ekler seni listeye,ama bazı bilgilerini vermen lazım. SAT,yaş kilo gibi.
Bu arada LiL@ cım gelmişsin doktordan, hepimiz meraktayız, sonuçlar nasıl???????

hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin. LiL@ ekler seni listeye,ama bazı bilgilerini vermen lazım. SAT,yaş kilo gibi.
Bu arada LiL@ cım gelmişsin doktordan, hepimiz meraktayız, sonuçlar nasıl???????

Saol Cnm hepimizin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3... buraya yazıcam dimi

Ben sonuçları sorarken sen yazmışsın bile:) 1.6 gayet iyi bir sonuç canım. internetten araştırdığım kadarıyla 3.2 den itibaren risk başlıyo,için rahat olsun cnm

lilacım ben tarama testi yapmayacağım canım eklersin:CüvCüv:
Kbb ye gittim sonunda kulağımı temizledi canım çok yandı ama...Neyseki duyabiliyorum artık.Gerçi çınlama var çok ama geçer herhalde.bayanssulusmile
Eşim bugün hesaplıyor evlendiğimizden beri 4 defa kbb ye gittik diyor.Dr bile görünce tanıyor beni..Napalım ama elimde değil ki iltahaplanıyoreyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…