2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzel anneler.Bugün başımız ağrıyor.5.30 da uyandık 8 e kadar uyuyamadım.sonra sızmışımyerimseniben Migrenim ben burdayım diye hatırlatıyor.
2 gündür sabah 6 gibi bebişin olduğu yer çok fazla geriliyor.Sürekli olmuyor sabah erken hissediyorum.Acaba rahim büyümesi mi bu başka bişey mi

geçmiş olsun kızlar..
tarama testi yaptıran arkadaşların gözü aydı...
buradada hava fena patladı çamaşırları topladım.
onları kalıyım gelicem.
listemizin en başına dikkat ettiniz mi kızlar ?

selam kızlar nasılsınız
benim dün kasıklarım çok ağırdı bu haftalarda rahim büyüyormuş ama çok korktum

bozocum dün akşam benimde fena ağrıdı ödüm koptu valla.
psikolojikmidir nedir tv izlerken otururken eşimin elini hep karnımda tuttum belki sakinleşir diye.
hakkattende geçti gece rahat uyudum sonra...
psikolojikmidir babasının elinimi hissetti nedir anlamadım :)))

selam kızlar nasılsınız. lilacım ilk sayfa çok güzel olmuş herşeye ordan ulaşabiliyorsun. ellerine sağlık. kızlar yazdıklarınızı okudum. ben iki gündür acayip bir şekilde bebeğimin olduğu yerde hareketlenme hissediyorum. bebeğim mi acaba bilmiyorum.aşırı hissediyorum. sizce nedir bu???

[

listemizin en başına dikkat ettiniz mi kızlar ?

Lil@ cığım ellerine sağlık çok uğraş veriyorsun hepimizin için.En kısa zamande bende göbeğimin foto sunu koyacağım.

göbüş topiğine baktım şimdi. maşallah hepinize ne güzel olmuş göbüşler. ben de çekip koyucam bigün.

canlar göbüş topiğine resim ekledim
sizlerde ekleyin göreyim bebişleri

sanal arkadaşımızın dişi ağrıyormuş ve hekim ilaç yazamam demiş.halbuki sanal arkadaşım üç ayını bitirdi ve tedavi için en güvenli aylarında kendinden korkmayan bi dişhekimine git ve biranönce tedavini yaptır arkadaşım çekimse çekim dolguysa dolgu hamilelik bitinceye kadar dayanamazsın dayanmana gerekte yok

slm arkadaşlar lilacım listede yaptığın değişiklikler çok güzel olmuş herşeye ordan ulaşabiliyoruz ellerine sağlık test sonuçları güzel çıkan arkadaşlar gözünüzaydın kasık ağrısı bendede var malesef birde 2 gündür bacaklarım kalça kısmı kaslarım ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum tuvalete bile eğilirken bacak kaslarım ağrıyor sizdede varmı böyle bir durum neden acaba?

Kızlar bişi sorucam 2 li testi devlette yaptıran oldu mu merak ettim ben özele gidiyorum 160 tl tutuyo devlette nasıl oluyo ve 2 li test de önemli diye duydum yanı hastane bakımından gerçi yanlış cıkma olasılığı her hastanede olabilir ama kararsızım

eklediğin resimdeki ayşe bu senmisin ayol bebiş çıkmış ortaya resmen yaw..bende benimkine belli oluyor diyordum seninki daha cimcime ya çok şekerrr...
maşşallah size canım maşşalllaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…