kızlar ben bu resim koyma işini becemiyorum ya(((
kızlar ben bu resim koyma işini becemiyorum ya(((
Kızlar bişi sorucam 2 li testi devlette yaptıran oldu mu merak ettim ben özele gidiyorum 160 tl tutuyo devlette nasıl oluyo ve 2 li test de önemli diye duydum yanı hastane bakımından gerçi yanlış cıkma olasılığı her hastanede olabilir ama kararsızım
sanal arkadaşımızın dişi ağrıyormuş ve hekim ilaç yazamam demiş.halbuki sanal arkadaşım üç ayını bitirdi ve tedavi için en güvenli aylarında kendinden korkmayan bi dişhekimine git ve biranönce tedavini yaptır arkadaşım çekimse çekim dolguysa dolgu hamilelik bitinceye kadar dayanamazsın dayanmana gerekte yok
sen inceciksin canım..ama daha 11 haftada çekilmişsin..bence asıl 12den sonra biranda fırtlıyor bebişkaydirigubbakcemile3
cnm dosyayükle.tk ya gir
orda gözat kısmında remi bul uploada bas
5.sıradaki linki kopyala
yalnız resmin botutu 1mb tı geçmicek
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting
suraycım bu linke tıkla orda gözattan resmini yükle...resim boyutu yazan yerden formlar için olan boyutu seç tamam de yükle...
sonra en alt satırdaki resim adresini kopyala.bizim formda mesaj yazdığımız yerin üzerinde bi kutucuk var manzara resmi gibi onu tıkla çıkan adres çubuğunu tamamen temizle bu kopyaladığın adresi bu satıra yapıştır tamam de...yüklediğin resim heme çıkacaktır
Kızlar bişi sorucam 2 li testi devlette yaptıran oldu mu merak ettim ben özele gidiyorum 160 tl tutuyo devlette nasıl oluyo ve 2 li test de önemli diye duydum yanı hastane bakımından gerçi yanlış cıkma olasılığı her hastanede olabilir ama kararsızım
merhaba farzeycim,
bende bır soru sorabılırmıyım musadenle:)
benım 10 yışdır gecmeyen dıs etı problemım vardı
ıltıhap kan kızarıklık hat safhada
bıktım artık ugrasmaktan
yaklasık 9 ay once tup bebek tedavısıne basladık
mucızevı bır sekılde dıs etlerım duzeldı
eskı halıne dondu
sımdı hıcbır sorun yok
o kadar tedavıye uzerıne tıtrememe rahmen sonuc alamamıstım cok sukur ıyıyım sımdı
bırde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum
dıs tası temızlıgı yaptırabılırmıyım
14 haftalıgız artık
kanama cok olurmu acaba
canım ben dün Okmeydanı SSk da yaptırdım, evet çok ilgi ve alaka göstermıyorlar USG de renkli değil ama zaten 2.li testi ben yaptırmayacaktım sadece yaptırmak için yaptırdım...haa bu arada normal muayenden farkı yok sadece doktor ensesını yakalamaya çalışıyor ölçmek için... :))
normalde asistanlar bakıyor ama 2.li de başıma 2 tane daha doktor geldı ..bide benım bebiş uygun pozısyon vermedı o yüzden biraz uzun sürdü... anormal bişi yok dedı
bebeişimişn herşeyını gösterdı.
kan testide yaptırdım, perşembe sonuçlarını alacağım...
ben genel olarak muayenelerı özelde yapıtırıyorum ama tahliller içinde SSK da bır gebelik takıp formu açtırdım... ve 2 defa gıttım...
gıdersen eğer numara veren sekreterlere gebe olduğunu belirt ve Ayşegül diye bır asıstan var o kıza git erkek asıstanlardan daha ıyı ve alakalı....
tahlillerden arttırdığımla gidip özel ve güzel bir hast. doğum yapmayı planlıyorum...
bilmiyorum doğru -yanlış ama özellere tahlil konusunda güvenmıyorum uçuk rakamlar çıkarıyorlar ve benım içime oturuyor.
ben yaptırmadım ama devlet hastanesinde yapılıyor...
devlet hastanelerinde yüzlerce hastaya baktıklarını düşünürsen gidilebilir diye düşünüyorum.. bende dün yaptırdım 200 lira.. neyseki özel sağlık sigortam var 40 lira ödedm... çookk pahalı cidden
ben araştırma hastanesinde yaptırdım.
çokta ilgilendiler çok memnun kaldım.
zaten elimde bir klasötüm var her gittiğimde tüm sonuçlarım bu klasöre koyuluyor onu alıp eve getiriyorum.
hastaneye giderken yanında götürüyorum.
evet 2li taramamı orada yaptırdım 5 kuruş vermedim çokta memnun kaldım şimdi klasötüm elimde test sonucumda içinde bu zamana dek girdiğim ultroson resimleride içinde..
ben seviyorum orayı yani...
kızlar beğenmenize sevindim :)
rahat rahat kullanalım.
bunun dışında biraz işim var ondan aktif olup yazamıyorum....
sanada teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için ...özel sağlık sigortası farklı oluyor tabi 2 li test 160 tl 3 lü de 200 ü geçiyo benım sgk lı haliyle doktorumda cok iyi tabi ama test bunlar sonuçta 2 liyi yaptırıp 3 lü istersede doktorum devlette yaptırıcam artık .... bebeğinin herşeyi normal cıktı mı?
ben araştırma hastanesinde yaptırdım.
çokta ilgilendiler çok memnun kaldım.
zaten elimde bir klasötüm var her gittiğimde tüm sonuçlarım bu klasöre koyuluyor onu alıp eve getiriyorum.
hastaneye giderken yanında götürüyorum.
evet 2li taramamı orada yaptırdım 5 kuruş vermedim çokta memnun kaldım şimdi klasötüm elimde test sonucumda içinde bu zamana dek girdiğim ultroson resimleride içinde..
ben seviyorum orayı yani...
kızlar beğenmenize sevindim :)
rahat rahat kullanalım.
bunun dışında biraz işim var ondan aktif olup yazamıyorum....
geçmiş olsun canım.. benimde 2 gün ağrıdı.. yutkunamadım... sonra geçti kendiliğinden... bol c vitamini aldım.. sıcak limonlu ıhlamur içtim...
çok şükür bir sorun çıkmadı.. herşey gayet güzel.. doktorun odasında 4 boyutlu ultrasonda vardı.. güzel güzel görüntülerde verdi ondan bize =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?