benim de boğaz ağrım öksürüğüm vardı bitki çayı zararlı diye ağzıma sürmedim..Şİmdi astım bronşit oldum ilaç kullanacam..
benim de boğaz ağrım öksürüğüm vardı bitki çayı zararlı diye ağzıma sürmedim..Şİmdi astım bronşit oldum ilaç kullanacam..
Selam eylül anaları
teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için ..devlete gitmeden önce randevu alıyosun dimi ?bide ben eşimden sgk lıyım ücret alıyolar mı ? zaten özeldede girdiğim ulturason renkli değil muane ücretine 54 tl verıyorum sgk olduğu halde şaşırıyorum CADIARZU... bebeğinin sağlıklı olmasına sevındım cnm herşey onlar için tabi sağlıkla bi aksilik cıkmadan kucağına alırsın inş :Saruboceq:.... olmadı bunu yarın özelde yaptırırım cunku 13 haftalık haftasının geçmemeside lazım doğum içinde mantıklısını düşünüyosun valla bundan sonra testleri bende devlet yapmayı düşünüyorum
sanada teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için ...özel sağlık sigortası farklı oluyor tabi 2 li test 160 tl 3 lü de 200 ü geçiyo benım sgk lı haliyle doktorumda cok iyi tabi ama test bunlar sonuçta 2 liyi yaptırıp 3 lü istersede doktorum devlette yaptırıcam artık .... bebeğinin herşeyi normal cıktı mı?
Mesela ben her gittiğimde tansiyonuma kıloma bakılıyo ama doktorum bilgisayarına kaydediyo bana vermiyo bu bilgileri sizde nasıl ?
Aaaaa kader arkadaşım, ben de bronşitim, mecburen antibiyotik kullanacak kadar hem de. Ciğerlerim dolmuş, sinüsler de aynı şekilde. Kayınbabam ballı zencefilli 40 çeşit baharatın olduğu macun yaptırmış sağolsun. Sankim o biraz düzeltti. Buhar makinesi bile aldık ama bu benim hayat arkadaşım sanırımsenağlama
Mesela ben her gittiğimde tansiyonuma kıloma bakılıyo ama doktorum bilgisayarına kaydediyo bana vermiyo bu bilgileri sizde nasıl ?
çok şükür bir sorun çıkmadı.. herşey gayet güzel.. doktorun odasında 4 boyutlu ultrasonda vardı.. güzel güzel görüntülerde verdi ondan bize =))
314 5 314 nolu telefondan ve ınternetten Googleden okmeydanı randevu yazarsan TC kımlık no nu girerek randevu alabiliyorsun...ancak yarına belki randevular dolmuştur ..ayrıca sabah gıtmenı tavsıye edrım...çünkü kan tahlilleri 12 ye kadar alınıyor yoksa ertesi gün tekrar gıtmen gerekır...bu arada eşinden faydalanabilirsin hiç bir ücret ödenmıyor ...
gideceksen sana ayrıntılı bir şekilde özelden yazarım oraya gıdınce hangi kata hangi kapıya falan gideceğini biraz büyük ve karışık bir hastane çünkü...
bu arada normalde hangi hastaneye gidiyorsun?
ve nerde oturuyorsun
bana hıc bakılmadı ayrıca sınır oluyorum
halbukı tansıyon ne kadar onemlı bısey hamıle ınsan ıcın
gdıncede dr un ısıne karısmıs oluyorum dıye soramadım hıc bu sefer soracagım ama
ya bi kere de benim kiloma tansiyonuma bakmadı..Ben de sormadım; ama bir dahakine soracam..
doktorun bana dediği bilmediğin bitki çaylarını ve adaçayını içme.. ama tarçın, elma, şeftali, limon ne bileyim aklına gelen her çayı içebilirsin dedi.. özellikle ıhlamur bol iç dedi...
Hangi hastaneye gidiyosun cnm ?
medıcalpark goztepe canım
lapacı canım hastanede renklı ultrason cıhazı olan tek dr gokmen bey kıymetini bil
ya ne güzell bende istıyorum renkli usg ... hastanelerı aıyorum hepsı acayıp fıyatlar biçiyor
medıcalpark bahçelievlerde varmı acaba varsa hemen randevu alacağım valla...
sen ne kadara muaayene olmuştun canım.
ben 52 TL gıdıyorum zaten.
Hangi hastaneye gidiyosun cnm ?
medıcalpark goztepe canım
lapacı canım hastanede renklı ultrason cıhazı olan tek dr gokmen bey kıymetini bil
evet öyle.. diğerlerinde yok =) sendemi gökmen beye gidiyorsun yoksa? eğer öyle ise hemen sana bir soru soracağım =)))
Ihlamur zararlı değil mi ya..Tabii elma, limon, şeftali gibi meyve çayları zararlı olmaz; ama ben ıhlamurun, nane limonun zararlı olduğunu sanıyordum..
evet öyle.. diğerlerinde yok =) sendemi gökmen beye gidiyorsun yoksa? eğer öyle ise hemen sana bir soru soracağım =)))
Bak renkli ulturasona giriyomuşsunuz ben de ona gıremıyorum sıyah beyaz :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?