2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim son adet tarihim 5 aralık 13+3 hamişim tahmını doğum tarıhımız 11 eylul :)

hamile kaldıgım kilo 76 ilk 3 ayda 5 kilo verdim ama çok istifra edıom maalesef :hulya:

beni de eklermısınız listeye

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cnm hoşgeldin
yanlış hatırlamıyorsam sen bebeişini kaybetmiştin demi

kızlar benden şimdilik bukadar..erken çıkayım işten sıkıldım çok sıkıcı bir gündü bari eve gidip yemek yapayım...hepinizi çoookkk çoookkk öptüm..<.opuyorumnanaktan

hoşgeldin ayşe yaşınıda yazarsan ekliyim listeye seni....
bye mopsicim..
ay bende ne yoğunum bu gün bitmedi gitti işlerim ya hofff....

Mesela ben her gittiğimde tansiyonuma kıloma bakılıyo ama doktorum bilgisayarına kaydediyo bana vermiyo bu bilgileri sizde nasıl ?

bana vermiyor derken neyi kastdettiğini anlamadım canım ama ben her gittiğimde tansiyonum ve kiloma bakılır.Tansiyonumu söylerler kilom içinde mutlaka dr bir yorum yapar ve bilg kaydeder

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim pınar :) inşallah :)

cnm hoşgeldin
yanlış hatırlamıyorsam sen bebeişini kaybetmiştin demi

hoşbulduk canım evet ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu

eğer kaybetmeseydım doğmasına 11 gün kalmış olucaktı tahmını doğum tarihi 21 marttı karnım burnumda

olcaktı şimdi hayırlısı inşallah çok şükür ki tekrar nasib oldu Allah ım isteyen herkese

veriri inşallah :)

hoşgeldin ayşe yaşınıda yazarsan ekliyim listeye seni....
bye mopsicim..
ay bende ne yoğunum bu gün bitmedi gitti işlerim ya hofff....

hoşbulduuk :) 23 yaşındayım canım :)

kızlar napıyosunuz ne gzel cinsiyetler belli olmuş benimki ne olcak acaba yaaa

bana vermiyor derken neyi kastdettiğini anlamadım canım ama ben her gittiğimde tansiyonum ve kiloma bakılır.Tansiyonumu söylerler kilom içinde mutlaka dr bir yorum yapar ve bilg kaydeder

Yani cnm elime bilgi olarak vermıyolar kağıt şeklınde bende onları dosyalarım diye düşünmüştüm... doktor bılgısayara kaydedıyo demekkı onlar dosya hazırlıyo bu gıttgımde sorucam CADIARZU

Hoşgeldin cnm cok sevindim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsın uzun ömürler versın ikinizede a.s.

Yani cnm elime bilgi olarak vermıyolar kağıt şeklınde bende onları dosyalarım diye düşünmüştüm... doktor bılgısayara kaydedıyo demekkı onlar dosya hazırlıyo bu gıttgımde sorucam CADIARZU

bana kalırsa birer çıktı iste sen her tahlilden ve ultrason görüntüsünden.. olurda doktor değiştirmek zorunda kalırsın birşey olur elinde dökümanlar olmalı... ben doktor değiştirdim mesela eski ultrason görüntülerini bile istedi.. oysaki ben onları kesip günlüğe yapıştırdım =((

hoşgeldin ayşe.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. güzel bir hamilelik dilerim sana

hoşbulduk çok teşekkür ederim amin amin :)

Hoşgeldin cnm cok sevindim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsın uzun ömürler versın ikinizede a.s.

hoşbulduk canım :)

amın inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebıslerımızı :)

Haklısın cnm ben bunu düşünmemiştim yarın gittiğimde isteyicem saol :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…