kızlar benim son adet tarihim 5 aralık 13+3 hamişim tahmını doğum tarıhımız 11 eylul :)
hamile kaldıgım kilo 76 ilk 3 ayda 5 kilo verdim ama çok istifra edıom maalesef :hulya:
beni de eklermısınız listeye
kızlar benim son adet tarihim 5 aralık 13+3 hamişim tahmını doğum tarıhımız 11 eylul :)
hamile kaldıgım kilo 76 ilk 3 ayda 5 kilo verdim ama çok istifra edıom maalesef :hulya:
Hangi hastaneye gidiyosun cnm ?
Bir dahakine sor bakalım kıloma tansıyonuma bakmıycakmısınız diye... benım gittiğim hastanede onlar kendıleri dosya düzenlıyolar bende anlamadım ki aklım karıştı
evet öyle.. diğerlerinde yok =) sendemi gökmen beye gidiyorsun yoksa? eğer öyle ise hemen sana bir soru soracağım =)))
gokmen beye gıdemıyorum malesef ama gıtmek ısterdım serdar beye gıdıyorum ıkılı testımızı gokmen beye yaptırttı.ayıp olur dıye gokmen beye gecemedım ben acıkcası. sorabılırsın canım ordalkı dr ların hepsını tanıyorum nerdeyse
Mesela ben her gittiğimde tansiyonuma kıloma bakılıyo ama doktorum bilgisayarına kaydediyo bana vermiyo bu bilgileri sizde nasıl ?
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cnm hoşgeldin
yanlış hatırlamıyorsam sen bebeişini kaybetmiştin demi
hoşgeldin ayşe yaşınıda yazarsan ekliyim listeye seni....
bye mopsicim..
ay bende ne yoğunum bu gün bitmedi gitti işlerim ya hofff....
gokmen beye gıdemıyorum malesef ama gıtmek ısterdım serdar beye gıdıyorum ıkılı testımızı gokmen beye yaptırttı.ayıp olur dıye gokmen beye gecemedım ben acıkcası. sorabılırsın canım ordalkı dr ların hepsını tanıyorum nerdeyse
neden gökmen beye gönderdi. diğer doktorlar kendileri yapmıyorlarmı 2 li testleri?
gökmen bey 4 boyutlu aletle bakıyor ya.. ileriki dönemlerde yani bebeğin yüzü gözü iyice belirginleştiğinde CD kayıt yapıyormu o görüntüleri =) bunu merak ettim de ben =)
QUOTE] hoşgeldin ayşe.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. güzel bir hamilelik dilerim sana
kızlar napıyosunuz ne gzel cinsiyetler belli olmuş benimki ne olcak acaba yaaa
bana vermiyor derken neyi kastdettiğini anlamadım canım ama ben her gittiğimde tansiyonum ve kiloma bakılır.Tansiyonumu söylerler kilom içinde mutlaka dr bir yorum yapar ve bilg kaydeder
Yani cnm elime bilgi olarak vermıyolar kağıt şeklınde bende onları dosyalarım diye düşünmüştüm... doktor bılgısayara kaydedıyo demekkı onlar dosya hazırlıyo bu gıttgımde sorucam CADIARZU
hoşgeldin ayşe.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. güzel bir hamilelik dilerim sana
Hoşgeldin cnm cok sevindim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsın uzun ömürler versın ikinizede a.s.
neden gökmen beye gönderdi. diğer doktorlar kendileri yapmıyorlarmı 2 li testleri?
gökmen bey 4 boyutlu aletle bakıyor ya.. ileriki dönemlerde yani bebeğin yüzü gözü iyice belirginleştiğinde CD kayıt yapıyormu o görüntüleri =) bunu merak ettim de ben =)
gokmen beyın ıkılı test konusunda daha tecrubelı oldugunu soyledı zaten ıkısı koordınelı calısıyorlarmıs bı duurm oldugunda ıkımız degerlendırıyoruz dedı bana.
canım kayıt konusunda sunu soyleyebılırım
bızım ıkılı testın kaydını dahı vermedı esımde beklıyodu o gun o gelememıstı burdan bırcok arkadasta okudum cdye kayıt yapılmıs ama bıze kayıt verılmedı
ama senın kendı druun rıca edersen verebılır herhalde
bana kalırsa birer çıktı iste sen her tahlilden ve ultrason görüntüsünden.. olurda doktor değiştirmek zorunda kalırsın birşey olur elinde dökümanlar olmalı... ben doktor değiştirdim mesela eski ultrason görüntülerini bile istedi.. oysaki ben onları kesip günlüğe yapıştırdım =((
bende merak ediyorummmmmm bilmiyorumkismile
gokmen beyın ıkılı test konusunda daha tecrubelı oldugunu soyledı zaten ıkısı koordınelı calısıyorlarmıs bı duurm oldugunda ıkımız degerlendırıyoruz dedı bana.
canım kayıt konusunda sunu soyleyebılırım
bızım ıkılı testın kaydını dahı vermedı esımde beklıyodu o gun o gelememıstı burdan bırcok arkadasta okudum cdye kayıt yapılmıs ama bıze kayıt verılmedı
ama senın kendı druun rıca edersen verebılır herhalde
tamam canım.. çok sağol..
laf aramızda bende aylarca mehtap hanımda tedavi oldum.. klomen+çatlatma iğnesi... sonra işe yaramayınca banu çiftçiye gittim.. hamile olduğum halde göremedi ve bekleyeceksin adetin gelecek diye eve gönderdi... sonra hamile olduğumu öğrenince bende gökmen beye gittim =) mehtap hanımla odaları yanyana sayılır.. asistanıda tanıyor beni.. defalarca karşılaştık açıkçası bende ihanet etmiş gibi hissettim ama ne yapayım bir sürü para ödüyorum ve memnun kalacağım doktoru bulmak istiyorum =))
kayıt konusunda böyle bir imkan olduğunu öğrendim ya oda yeter bana... ileriki aylarda isterim cd kaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?