tamam canım.. çok sağol..
laf aramızda bende aylarca mehtap hanımda tedavi oldum.. klomen+çatlatma iğnesi... sonra işe yaramayınca banu çiftçiye gittim.. hamile olduğum halde göremedi ve bekleyeceksin adetin gelecek diye eve gönderdi... sonra hamile olduğumu öğrenince bende gökmen beye gittim =) mehtap hanımla odaları yanyana sayılır.. asistanıda tanıyor beni.. defalarca karşılaştık açıkçası bende ihanet etmiş gibi hissettim ama ne yapayım bir sürü para ödüyorum ve memnun kalacağım doktoru bulmak istiyorum =))
kayıt konusunda böyle bir imkan olduğunu öğrendim ya oda yeter bana... ileriki aylarda isterim cd kaydı...
CANIM
mehtap hanıma 1 sene gıttım kıst amelıyatımı o yaptı, seker kadın ıyı kadın ama kalakalık ve pek dıkkatlı davranamıyor 1 sene hastası oldum adımı bıle hatırlamıyordu
evet yanyana odaları
ben gokmen beye kendım gıtseydım hıc tereddutsuz degıstırırdım ama serdar bey yonlendırdıgı ıcın ayıp olur dıye gıdemedım hatta yzumu kızartıp sordumda evet ayıp olur dedı :))
canım ne yapalım herkes kendısı ıcın en ıyı olanı ıstıyor degılmı o kadar para dokuyoruz kım bıze daha cok hıtab edıyorsa ona gıdecegız elbette bedeva degıl sonucta 2 lı teste 245 mılyonu tak dıye aldılar valla
mrb sule ben aranıza yeni katıldım.Benide kayıtlar mısınız? yas 26 ilk hamıleliğim.37 kilo ile hamile kaldım suan 47 kılo oldum yerimseniben 4 eylül dogum tarihimiz
cnm hoşgeldin
demk 37 kilo ile hamile kaldın inanamıyorum ya
çok zayıfmışsın cnm ya
mrb sule ben aranıza yeni katıldım.Benide kayıtlar mısınız? yas 26 ilk hamıleliğim.37 kilo ile hamile kaldım suan 47 kılo oldum yerimseniben 4 eylül dogum tarihimiz
bu aylarda olurmuş ayşecim rahm genişlemesinden dolayı...benim bazen kasıklarımda oluyor özellikle aniden hareket ettiğimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?