2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim gitme vaktim geldi... herkese iyi akşammllaarr opuyorumnanaktan
yarın görüşmek üzerreeeeee

mrb sule ben aranıza yeni katıldım.Benide kayıtlar mısınız? yas 26 ilk hamıleliğim.37 kilo ile hamile kaldım suan 47 kılo oldum yerimseniben 4 eylül dogum tarihimiz

mrb sule ben aranıza yeni katıldım.Benide kayıtlar mısınız? yas 26 ilk hamıleliğim.37 kilo ile hamile kaldım suan 47 kılo oldum yerimseniben 4 eylül dogum tarihimiz

cnm hoşgeldin
demk 37 kilo ile hamile kaldın inanamıyorum ya
çok zayıfmışsın cnm ya

cnm hoşgeldin
demk 37 kilo ile hamile kaldın inanamıyorum ya
çok zayıfmışsın cnm ya

hosbulduk canım.Evet zayıf bayanlardanım.Ama sımdı bu cok ıse yaradı bılıyor musun kılo alınca karnım kocaman cıktı.Bu da cok hosuma gıttı tabıı

slm kızlar gündüz giremedim bilgisayarda problem vardı yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler zemuszemus

Şule hoşgeldin aramıza, ya bu kadar zayıf olduğuna inanamıyorum. Canım sen kendine çok iyi bak Bebişin senden beslenecek:ecrin_bebek:

Hoşgeldin cnm aramıza 10 kılo nasıl aldın ya onu merak ettım kaç haftalıksın ki ayrıca boyunuda merak ettim a.s.

valla şulecim bende inanamadım 10 kiloya maşşallah...ama iyi olmuştur 37 de çok azmışş...

bu aylarda olurmuş ayşecim rahm genişlemesinden dolayı...benim bazen kasıklarımda oluyor özellikle aniden hareket ettiğimde...

herkeslare iyi akşamlar kaç gündür doğru dürüst giremiyomnasılsınız yeni arkadaşlar katılmş aramıza hoşgeldiniz ikili test sonuçlar alınmş çok güzel çıkmş sonuçlar snuçları alan arkadşlarmında gözü aydın cinsiyetler belli plmuş oh ne güzel bebişlerimiz büyüyo inş herkes iyidr kk giremdm ama aklım hep sizde ne ypıyolar bi değişikli varmı diye bebeişleride annecikleride öpyorm

bu aylarda olurmuş ayşecim rahm genişlemesinden dolayı...benim bazen kasıklarımda oluyor özellikle aniden hareket ettiğimde...

aslında diğerindede olmuştuda bu biraz erkenmi başladı ne
çatı kemiği derken hani ayıptır söylemesi aşağıda iki bacağımın arasındaki kemikler ağrıyo
yürüdüğümde yada yorulduğumda
bel ağrısını hiç söylemiyorum o beni mahvediyo

tabiki yaptırabilirsin hamilelikte diş eti problemi artar.o yüzden diş fırçalamaya daha çok önem vermeliyiz.diş eti probleminin en etkin tedavisi diş fırçalamaktır tabi diş hekiminizin yapacağı tedaviyle birlikte.

anladım tatlım bende o yok sadece kasıklar dediğim gibi,belim benimde feci ya az ayakta kalıyım başlıyor..napalım meleklere değer...hadi ben kaçtım kızlar iyigeceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…