Kızlar ben iki gündür evle uğraşıyorum, dün siüpürdüm, sildim toz aldım yemek yaptım falan, çamaşır attım, çıkardım serdim. Bugün de yine her zamanki işler, okulda da nöbetçiydim çok ayakta kaldım ve akşamda yastıkların kılıflarını tak yerine koy. Ütü derken belim feci şekilde sızlamaya başladı. Bide karnımın sol tarafına bi ağrı girdi. Çok korkuyorum, ağlamaklı oldum. Ve işin kötüsü yarın okuldan kızlar gelicek. Ama herşeyi kendileri yapar onlar zaten. İnşallah bişey olmaz yaaa. Ben biraz uzanayım bakalım. Belim zaten her zaman ağrıyor hamileliğim boyunca. Offffakannehir
sleepycim a.s.
kızlar benim bel değilde sırtım çok ağrıyor.sırt ağrısı çeken varmı...
yani hamile olmasam yatacam yere diyecem eşime sırtımı bi çiğne şöyle kütür kütür diye :roflol::roflol::roflol:
CANIM
mehtap hanıma 1 sene gıttım kıst amelıyatımı o yaptı, seker kadın ıyı kadın ama kalakalık ve pek dıkkatlı davranamıyor 1 sene hastası oldum adımı bıle hatırlamıyordu
evet yanyana odaları
ben gokmen beye kendım gıtseydım hıc tereddutsuz degıstırırdım ama serdar bey yonlendırdıgı ıcın ayıp olur dıye gıdemedım hatta yzumu kızartıp sordumda evet ayıp olur dedı :))
canım ne yapalım herkes kendısı ıcın en ıyı olanı ıstıyor degılmı o kadar para dokuyoruz kım bıze daha cok hıtab edıyorsa ona gıdecegız elbette bedeva degıl sonucta 2 lı teste 245 mılyonu tak dıye aldılar valla
bak işte bende mehtap hanımı o yüzden değiştirdim... başı çoookk kalabalık.. dalgın.. aynı testleri bana bi kaç kez yaptırdı... unutuyor... yoksa çok ilgili ve çok yardımsever... ama ya atladığı birşey olursa diye şüphe ettim...
hayırlısı olsun hakkımızda =) şimdilik gökmen beyden çok memnunum.. inş böyle devam eder hep
kızlar bugün ikili testlerimiz yapıldı. tahlil sonuçlarını almadık ama ense ölçümüz 1 mm doktor normal dedi. asıl sürpriz bebişim birden bacaklarını açtııı ve işte çok merak ediyordunuz ya ben erkeğim!! dedi. doktor bile şaşırdı o kadar bariz belliydi ki şok olduk. babamız havalara uçtu. Allahım çok şükür çok güzel bir duygukızlar inşallah hep hayırlı ve güzel haberleri paylaşırız, Allah onların acılarını hiç göstermesin :Saruboceq:
Günaydın lapacı nasılsın? :)
Niye lapaci? biz de variz ama.. bilmiyorumkismile
Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bebişler nasıl?
Ben bugün çok heycanlı daha çokta gerginim ikili teste gidicem bugün gecede garip garip rüyalar gördüm dua edin klızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?