2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen benimkide ayakta kalınca başlıyo yemek yaparken pilim bitiyo
az çeşit yapıyom bende

Kızlar ben iki gündür evle uğraşıyorum, dün siüpürdüm, sildim toz aldım yemek yaptım falan, çamaşır attım, çıkardım serdim. Bugün de yine her zamanki işler, okulda da nöbetçiydim çok ayakta kaldım ve akşamda yastıkların kılıflarını tak yerine koy. Ütü derken belim feci şekilde sızlamaya başladı. Bide karnımın sol tarafına bi ağrı girdi. Çok korkuyorum, ağlamaklı oldum. Ve işin kötüsü yarın okuldan kızlar gelicek. Ama herşeyi kendileri yapar onlar zaten. ınşallah bişey olmaz yaaa. Ben biraz uzanayım bakalım. Belim zaten her zaman ağrıyor hamileliğim boyunca. Offffakannehir

canım kendini çok yorma bütün işleri aynı gün yapma bence benimde çok yüklenince aynı senin gibi belim ağrıo o yüzden parça parça yapıyorum işleri

sleepycim a.s.
kızlar benim bel değilde sırtım çok ağrıyor.sırt ağrısı çeken varmı...
yani hamile olmasam yatacam yere diyecem eşime sırtımı bi çiğne şöyle kütür kütür diye :roflol::roflol::roflol:

kızlar bugün ikili testlerimiz yapıldı. tahlil sonuçlarını almadık ama ense ölçümüz 1 mm doktor normal dedi. asıl sürpriz bebişim birden bacaklarını açtııı ve işte çok merak ediyordunuz ya ben erkeğim!! dedi. doktor bile şaşırdı o kadar bariz belliydi ki şok olduk. babamız havalara uçtu. Allahım çok şükür çok güzel bir duygu kızlar inşallah hep hayırlı ve güzel haberleri paylaşırız, Allah onların acılarını hiç göstermesin :Saruboceq:

lilacım sırt ağrısı mı desin, bel ağrı mı, karın ağrısı mı... hergün değişiyor. bi de acayip sık tuvalate çıkmaya başladım olamaz böyle bişey 10 dk da bir.

hadi gözünüz aydın..test de iyi çıkmış cinsiyeti de erkenden öğrenmişsiniz...
bizimkini çok evirdi çevirdi doktor ama göstermedi =)

günaydın hanımlar.O kadar da safinaz gıbı degılım abartmayın. Bizim genetik bu şekilde ıkı cocuklu ablam 46 kıloda mesala.ysm_ysm boyumda 1,58. haftada 2 kıloya yakın kivi yiyorum.en cok vıtamın ve folık asıt onda var sanırım ıyı yarıyor.Tabı pekmezıde unutmamak lazım.

günaydın kızlarrr

zaten sık giremiyorum bide dün internet yoktu. iyice habersiz kaldım sizlerden. umarım iyisinizdir.kaydirigubbakcemile2

Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bebişler nasıl?
Ben bugün çok heycanlı daha çokta gerginim ikili teste gidicem bugün gecede garip garip rüyalar gördüm dua edin klızlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…