Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bebişler nasıl?
Ben bugün çok heycanlı daha çokta gerginim ikili teste gidicem bugün gecede garip garip rüyalar gördüm dua edin klızlar bana
Allah yardımcın olsun canım
daha 11 haftalıksın 12. haftadan sonra gidilmiyormu ikili teste bende yarın giricem
13+4 üz bugun kaç gundur rendevu alamadıgım için yarına kaldı benımde
inşallah sonuçlar güzel çıkar canım :)
11 ile 14 haftalar arasında yapılıyor canım ikili test.İnşallah herkesin iyi çıkar canım test sonuçları
benım 13+5 oldu bugün ama hala ikili test yapılmadı.Gecen ay sadece kan ve idrar testlerim yapıldı.Biz mi cok geriden gidiyoruz acaba siz mi öndesiniz.
benım 13+5 oldu bugün ama hala ikili test yapılmadı.Gecen ay sadece kan ve idrar testlerim yapıldı.Biz mi cok geriden gidiyoruz acaba siz mi öndesiniz.
11 haftallıkken gitmiştim doktora doktorum 12-14 arası yapılıyor demişti diye
hatırlıyorum da ondan şaşırdım canım inşallah seninde sonuçların güzel çıkar
stres yapma şimdiden :) ya bi de herkesin bulantısı geçti benimki geçmedi
hala çok afedersiniz istifra ediyorum devamlı kötü bişey yoktur dimi kontrollerde sorun
yok gözüküyo ama ? sizin bulantılarınız kusmalarınız geçti mi ?
Günaydın kızlar
11 haftallıkken gitmiştim doktora doktorum 12-14 arası yapılıyor demişti diye
hatırlıyorum da ondan şaşırdım canım inşallah seninde sonuçların güzel çıkar
stres yapma şimdiden :) ya bi de herkesin bulantısı geçti benimki geçmedi
hala çok afedersiniz istifra ediyorum devamlı kötü bişey yoktur dimi kontrollerde sorun
yok gözüküyo ama ? sizin bulantılarınız kusmalarınız geçti mi ?
pazartesi tekrar kontrolüm var sorarım o zaman.Ama benimle birlikte aynı doktora giden bayanlarla konusmustum onlara yapılmıstı.Tabı ben o zamanlar 2,5 aylıktım onlar 3,5 falandı.
Nerde canım ya sürekli bulantı sürekli bulantı.Günde 1 limon yiyorum sanki o bıraz geçiriyor.Patronumda dalga geçiyor bazen önüme diziyor limonları aklinialirimsmile
günaydınnn herkeseee
canım benimde bulantılarım azaldı ama bi günüm bi günümü tutmuyo ve ben çalıştığım için ara öğün pek alamıyorum sabah öğlen akşam yiyorum sadece bu yüzden sanırım bebişim acıkıyo 2 gündür bulantım 12 de ve 18,00 de başlıyo yarımda öğle yemeğini bekleyemiorum bişi atıştırmadan iştende 18,30 da çıkıorum yine aynı ya bulursam bişi atıştırıyorum ya da eve zor atıyorum kendimi :))
lapacim nasıl yapılıyor bılmıyorum kı bacım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?