2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gunaydın
2.li test sonuçlarım çıkmış şimdi baktım ınternetten ama doktora göstereemdım tabı bı heyacan sizinle paylaşayım dıyorum, varmı yorum yapacak biri

PAPP-A (ıkili Test) 4.51 mIU/mL
Serbest HCG 26.2

sizce bunlar nedır?

Günaydın eylül anneleri.....
Seyahatten yırttımdı yerime kızlardan birini gönderdim ama biraz aksilikler olmuş galiba, çok iyi iletişim kuramamış müşteriyle... sürekli telefonda ben müdahele etmek zorunda kalıyorum.. Telefon kulağıma yapışacak valla...
Ama razıyım... Fas'ta yağlı ballı baharatlı yemekleri naıl yiycem diye kara kara düşünüyordum...

Günaydın kızlar,

Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bebişler nasıl?
Ben bugün çok heycanlı daha çokta gerginim ikili teste gidicem bugün gecede garip garip rüyalar gördüm dua edin klızlar bana

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah iyi sonuç çıkar :Saruboceq:

Canım anlamıyorum ama problem yoktur diye düşünüyorum. İçini ferah tut.

günaydın şekerler...
heroine canbım başka sonuç yokmu yani yüksek bir rakamlar olması lazım..
beta 26 hurafelere göre oğlun olacakkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar, 12+0 da nasipse ben de ikili teste gideceğim.
doktorun bana dediğine göre ölçüme en elverişli haftaymış sanırım, dilerim hepimiz güzel haberler alırız.
sonuçları belli olan arkadaşların gözü aydın:ecrin_bebek:

cay cay gerilme canım merak etme çok güzel çıkacak herşeyopuyorumnanaktan

ay ben kızım olacak gibi hissediyorum kızlar hiçbirşeyi bukadar güçlü hissetmemiştim ...inşallahh yarabbim sağlıkla sıhatle gelsinde en önemlisi..kızım olsun bana arkadaş olsun ana kız hep özenmeşimdir...6 gün sonra göreceğiz bakalım...
eski öztürkçe sözlükten kız isimleri baktık dün çok değişik isimler var hemde öz ve öz türkçe...köken benim için çok önemli bakalım olursa ordan seçeceğim isimleri

meraba ben de aranıza yeni katıldım.yaş 29, sat 13 aralık , beklenen doğum tarihi 20 eylül.
ense ölçümü yapıldı.ikili test sonucum cuma günü çıkacak.umarım her şey iyidir.

Canım anlamıyorum ama problem yoktur diye düşünüyorum. İçini ferah tut.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım
ama inşallah öyledır.

heroine canım orda risk tablosu var örneğin 1:3000 falan gibi o veriyor tahmini risk durumunu...

mops senin bebişin 14 haftalık maşaallah, hiç tahmin yürütmedi mi ikili testte doktor cinsiyet konusunda? gizledi mi kendini bebiş:ecrin_bebek:
herşey gönlünce olsun inşaallah sağlıklı bir kızın olsun:ecrin_bebek:

günaydın şekerler...
heroine canbım başka sonuç yokmu yani yüksek bir rakamlar olması lazım..
beta 26 hurafelere göre oğlun olacakkaydirigubbakcemile3

evet canım oğlan gibi gözüküyor benımde içime hep erkek doğuyor ama önce sağlıklı olması ...şimdi içim pır pır oldu valla inş. bişi yoktur

sonuca gelince
ben bu testi devlette yaptırdım , ve internetten bakıyorum sadece çıkan sonuçlar bunlar

ama testi verirken bi adam sonuç almaya geldım dedı ona dosyalrın içinden renkli renkli kağıtlar verdiler.
muhtemelen benımde sonucuma öyle rapor şeklinde bişey yazacaklar ve umarım ayrıntılar vardır ben şimdi şansımı denemek için baktım bu sonuçlar gözükmüştü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…