2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vaayy saaattt kaç olmuş.. ben kaaççarr.. kendinize ve bebişlere iyi bakın bayanlarrr... opuyorumnanaktan
haydi iyi akşamllaarrr

aynen benim başım da çok ağrıyor...

ii akşamlar kızlar
ilk tahmini yapılan arkadaşlar merak ettimde çin takvimiyle uyumlumu acaba cinsiyetler :))))

Selam kızlar, misafirlerim vardı. Şimdi gittiler, nasılsınız?? Caycayım nasılsın, nasıl geçiyor?? Başağrısı bende de var. Bi de 4 gündür ishalim geçmiyor, kilo verdim, bebişim beslenemiyor diye üzülüyorum (

melekcim yanlış hatrlanıyorsam antibiyotik kullanıyodun sen ben antibiyotik alınca genelde ishal olurum ondan olabilir.bide sana bişey sorucam kullandığın antibiyotiğin prospektüsünde hamilelerde güvenilirliği kesin kanıtlanmadı falan gibi yazılar varmı.ben şuan kullanıyorum dişim için ama okuyunca tedirgin oldum biraz ama doktor verdiği için alıyorum ama içim rahat değil

selam güzeller...caycaycım gözünaydın kan sonuçlarıda inşallah güzel çıkar canım...

iyi geçiyor canım çok şükür ense kalınlığımız iyi çıktı kan tahlilini bekliyorum büyük bir heyecanla.Besleniyordur canım bebeğin merak etme sen de baya sıkıntı yaşadın inşallah bu son olur

kızlar daha öncede söylemiştim başağrısı için eczanelerde MIGREN THERAPY diye mentollü bantlar var.ağrıyan yere yapıştırıyorsunuz soğutup ferahlatıyor.bende migren hastasıyım tutunca benimki minoset parol hakgetire..migren ilacı almam gerek tabi kullanamadığımdan çareyi bununla buldum rahatlatıyor,çok şiddetlenmeden takınca daha çok işe yarıyor..tavsiye olunur....

maşallah herkese, ama başak burcu erkekleri dolacak desenize....

bakalım bizlerin listesi ne renk ağırlıklı olacak... hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..:Saruboceq:

Sanalcım kullandığım antibiyotikte aynen öyle yazıyordu. Prospektüsünde hamilelerde güvenilirliği kesin kanıtlanmadı falan gibi yazılar vardı. Doktorun tavsiye ettiği durumlarda kullanılabilir gibi yuvarlak ifadeler vardı iişte. Ama doktorum şöyle demişti. "Bu bronşiti yenmen lazım, aksi halde zaten bebeğe faydalı olamayacaksın." ışte Allah'a sığınıp kullandım ama atlattım gibi şükür. Hasta olmak da ayrıca çok kötü yaaa. Allah acil şifalar versin hasta hamilelere.bilmiyorumkismile

ya cidden düşündüm kullanırken ama elden bişey gelmiyo.mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…