2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu resimde daha belirgin ayşecim,maşallah oğluşuna....ben eski kıyafetler bir aydır giremiyorum genişliyorum bakalım nolucak,erkek diyende çok ama görüntümü görenler kız diyor bakalımm kimler tutturacak...:)))

Sanalcım, diş kolay bişey değil, sanıyorum kullanmak zorundasın. Unutma, biz iyi olursak bebeğimiz iyi olacak. Rabbim acil şifalar versin:Saruboceq:

yeni topik varya melekçim göbek topiği orda kızlar koymuş...ilk sayfada var bak..

kızlar mrb ikili testi yaptırdım kan testini 4 gün sonra alıcam.... ense kalınlığı 1.7 dedi doktor normal mi ? bide ufak cıkıntısı var erkek olabilir dedi

kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim
tansiyonum 8 e 5 çıktı çok düşük yani
demekki o bayılcak gibi olunca dahada düşük çıkacaktı
bu hafta kilo almak bi yana 100 gr vermişim

kızlar mrb ikili testi yaptırdım kan testini 4 gün sonra alıcam.... ense kalınlığı 1.7 dedi doktor normal mi ? bide ufak cıkıntısı var erkek olabilir dedi

cnm gözün aydın
ense kalınlığı normal benim dr 2 den fazla çıkarsa şüphe oluyor dedi
gözün aydın

niye ayşecim sen kız istiyodun galiba dime,bak bugün bi arkadaşada daha önce kız demişler şimdi erkek demiş doktor..ilk zamanlar yanılabiliyolar galiba...aman olsun ne olursa olsun ben merakla bekliyorum,bunca zaman sonra kavuşmuşum hiçç farketmez....ikinci olsa belki şu olsun derim ama şimdi hiç farketmez...

gözünaydın canım 2 ye kadar normal diye biliyorum bende...hadi bi oğluş dahamı erkek dolacak galiba burasıdelikafadulden

cnm kız istiyorum ve hala kız hissediyorum
sanki kızışda ben ona oğlum deyince kızıyormuş gibi geliyor yoksa o benim mucizem
Rabbimin verdiğine şükür tırnağını bile yaratamayız
10 gün sonr kesinleşecek inş o zaman rahatça söylerim

kızlar beimde iştahım feci açıldı sürekli bişeyler istiyor canımmm,sadece akşam yemeğinde midem kötü oluyor şişkinlik falan feci yani geceleri 7 aylık gibi benim göbişş:)))

cnm gözün aydın
ense kalınlığı normal benim dr 2 den fazla çıkarsa şüphe oluyor dedi
gözün aydın

gözünaydın canım 2 ye kadar normal diye biliyorum bende...hadi bi oğluş dahamı erkek dolacak galiba burasıdelikafadulden

kızlar 2 ye yakın mı ya şimdi kafama takıldı gerçi doktor normal dedi ama ne bilim 2 ye de yakın baksanıza :1no2:

ay canım benim dur bakalım belki yanlış tahmindir...Allah gönlüne göre versin..erkeksede hemen arkasından bi tane daha oda kız olur olmadı bidaha çaremi yok canım:)))

kızlar 2 ye yakın mı ya şimdi kafama takıldı gerçi doktor normal dedi ama ne bilim 2 ye de yakın baksanıza :1no2:

cnm takma kafana öyle bişey olsa dr söylerdi hem sen birz geç gitmişsin
13 haftan bitmiş ondanda olur sıkma canını

ay canım benim dur bakalım belki yanlış tahmindir...Allah gönlüne göre versin..erkeksede hemen arkasından bi tane daha oda kız olur olmadı bidaha çaremi yok canım:)))

bana hep bugüne kadar 2 oğlun bir kızın olacak dendi
bende hep 2 oğlum olsa 3. kız için denerim ama tersi olsa denemem diyorum
sanırım gerçek olcak

canım 2 den sonrası tehlikeli sıkma canını bide 13 haftalıksın artık ondandır...benim doktor 13 e kalmayalım büyüyo bebiş demişti...benimde 11+3 haftada 1,3 tü...çok fark yok yani arada...doktorunda normal demiş zaten,gayet sağlıklı o annesi....

hadi bakalım ne olacak,ay benimde söyler belki cmt 14 olucaz teyzesi bakalım....bi öğrensemde bişeyler alsam içim gidiyor yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…