ay canım ya geçmiş olsun..İnşallah dediğin gibi en kısa zamanda kaybolur kistler, kendine dikkat et canım...
inş canım inş.Peny biliyor musun eşimde urfalıaklinialirimsmile
bu resimde daha belirgin ayşecim,maşallah oğluşuna....ben eski kıyafetler bir aydır giremiyorum genişliyorum bakalım nolucak,erkek diyende çok ama görüntümü görenler kız diyor bakalımm kimler tutturacak...:)))[/QUOTE
cnm beyazda dahada belli oldu tabi
zaten doktora göre 13 hafta bitti iyice büyüdü oğlum
hala oğlum derken tuhaf oluyorum
biran önce kesinleşsede rahatlasam
Kızlar ne resimlerine bakıyosunuz nerede resimler??
cnm göbüş topiğindeki resimler
kızlar mrb ikili testi yaptırdım kan testini 4 gün sonra alıcam.... ense kalınlığı 1.7 dedi doktor normal mi ? bide ufak cıkıntısı var erkek olabilir dedi
kızlar mrb ikili testi yaptırdım kan testini 4 gün sonra alıcam.... ense kalınlığı 1.7 dedi doktor normal mi ? bide ufak cıkıntısı var erkek olabilir dedi
niye ayşecim sen kız istiyodun galiba dime,bak bugün bi arkadaşada daha önce kız demişler şimdi erkek demiş doktor..ilk zamanlar yanılabiliyolar galiba...aman olsun ne olursa olsun ben merakla bekliyorum,bunca zaman sonra kavuşmuşum hiçç farketmez....ikinci olsa belki şu olsun derim ama şimdi hiç farketmez...
cnm gözün aydın
ense kalınlığı normal benim dr 2 den fazla çıkarsa şüphe oluyor dedi
gözün aydın
gözünaydın canım 2 ye kadar normal diye biliyorum bende...hadi bi oğluş dahamı erkek dolacak galiba burasıdelikafadulden
kızlar 2 ye yakın mı ya şimdi kafama takıldı gerçi doktor normal dedi ama ne bilim 2 ye de yakın baksanıza :1no2:
ay canım benim dur bakalım belki yanlış tahmindir...Allah gönlüne göre versin..erkeksede hemen arkasından bi tane daha oda kız olur olmadı bidaha çaremi yok canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?