2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm takma kafana öyle bişey olsa dr söylerdi hem sen birz geç gitmişsin
13 haftan bitmiş ondanda olur sıkma canını

Tamam kızlar teşekkur ederım anladım... doktorumun verdiği tarihte gıttım aslında tam 13 haftalık olucak carsamba gel dedi.... :1no2: dediğiniz dogru 12 haftalık gıtseydım daha küçük cıkardı saolun tekrardan vereliniortak

gercekten listeye baktım 4 tane kız var dıgerlerı erkek gerçi bunlar tahmın sadece ama dogru olma ıhtımalı yüksek bilmiyorumkismile

hadi bakalım ne olacak,ay benimde söyler belki cmt 14 olucaz teyzesi bakalım....bi öğrensemde bişeyler alsam içim gidiyor yaaa....

Bende çok merak etmeye başladım.Bu ay bizim için ne kadar önemliymiş yawohaoldumsmile
Babamız askere gidecek netleşti.tayin durumumuz var eşimden dolayı birkaç güne o netleşecek,bebişimizin cinsiyeti vs vs..Stres oluyor insan delikafadulden delikafadulden delikafadulden

anam 2010 da hamile oluyum oluyum dıyodum kız ıstıyodum erkek patlaması oluyo belki kız olur ya bayanssulusmile

ooo epey hareketli bu ay desene ipekçim,gidiyormu babanız hayırlısıyla döner inşallah canım,bebişte yeni bir yerde doğacak desene...

gece uyuyamıyormusun pembecimm,bende eskiden geç yatar geç kalkardım ama şimdi 11 de uykum geliyor...sabahta erken kalkıyorum tabii....

Ay yer yemez wc'ye koşuyorum, inşallah enfeksiyon falan yoktur yaaa ufff dertli başım. Tam iyileşiyorum başka bişe çıkıyor (

hadi bakalım ne olacak,ay benimde söyler belki cmt 14 olucaz teyzesi bakalım....bi öğrensemde bişeyler alsam içim gidiyor yaaa....

ah teyzesi yesin onu
bana senin oğlun olacak gibi geliyor
bakalım tutturabilecekmiyim

cnm sıkma kendini iyidir o iyidir

melekcım ya 12 de ya 1 de kalkıyrm kaydirigubbakcemile3 akannehir kaydirigubbakcemile5

canım ya ben bazen uyuyorum ama 1 de yatıp 11 de kalkıyorum bazen uyuyamıyorum belim agrıyo midem yanıyo kalkıyorum acıkmıyomusun 1 e kadar ben kalkınca ilk işim kahvaltı yapmak oluyo valla 9 da uyanıyorum genelde bide wc cok cıkmamdan da kaynaklanıyo tabı erken kalkmalarım
:kedi:

lcw de 2 renk onunde bebek olan badı gordum

hamıle koleksıynu... gobegın ıcınde bebek var fıgurlu cok hostu ama renk bırı bordo gbı bırı de acık gul kurusu gbı

16 kusurdu.. aslında renklerı pek hosuma gıtmedı ben bıraz renklı seylerı severım

fıgurlu olması cok hostu yazın karnımız burnumuzda oldgmzda gıyecegmz seyler daha onemlı dıe almadım bakalım ıyıce gobusler cıksn

kızlar 12 -1 gbı yatyrm

4.5 ve 8 de wc ye kalkıyrm

sonra ya 12 de ya 1 de kalkıyrm kalkınca acıkıyrm ıcım fena kıyılıyo 2 elma yıyorum hemen sonra da kahvaltı

uykuyu zaten severdım sımdı daha da dustum uykuya

kızlar nette okumustum bende uyguladım ıyı eldı

sabahları kahvaltıdan sonra elevıt hap ıcıyrdum ve

aksama kadar sureklı ıcım kıyılıyo mıdem yanıyordu

2gundur aksam yemegnden sonra ıcıyrm Allah a sukur mıdem kıyılmıyo

hap sıze de benım gbı yapıyo mu

kızlar geçenlerde mopsy bi adres vermişti
tchibo ordan kendime bi body aldım
bizim buraya haftada bir kargo geldiği için sonunda geldi bugün
36 beden aldım ama bana biraz büyük oldu ama çok sevimli karın kısmını biraz uzun yapmışlar
kotla süper olur tabi ben 6 aydan sonra filan ancak giyerim
bakın resmi buda

canım aç karnına meyve midede asit fazlalığı yaparmış pek doğru değil diye duymuştum oda yapıyor olabilir..bana elevit mide değil de bağırsaklarımı mahfediyor ya kabızım ya ishal anlamadım gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…