Selam kızlar, misafirlerim vardı. Şimdi gittiler, nasılsınız?? Caycayım nasılsın, nasıl geçiyor?? Başağrısı bende de var. Bi de 4 gündür ishalim geçmiyor, kilo verdim, bebişim beslenemiyor diye üzülüyorum(
Sanalcım kullandığım antibiyotikte aynen öyle yazıyordu. Prospektüsünde hamilelerde güvenilirliği kesin kanıtlanmadı falan gibi yazılar vardı. Doktorun tavsiye ettiği durumlarda kullanılabilir gibi yuvarlak ifadeler vardı iişte. Ama doktorum şöyle demişti. "Bu bronşiti yenmen lazım, aksi halde zaten bebeğe faydalı olamayacaksın." ışte Allah'a sığınıp kullandım ama atlattım gibi şükür. Hasta olmak da ayrıca çok kötü yaaa. Allah acil şifalar versin hasta hamilelere.bilmiyorumkismile
kızlar iki hafta önce doktora gitmiştim bebeğin büyük ihtimal kız demişti.Bugün başka bi doktora gittim kıza benziyo dedi.kafam karıştı:çok üzgünüm:önceden yapılan tahminlere inanmamak mı gerekiyor?
inş canım inş.Peny biliyor musun eşimde urfalıaklinialirimsmile
hımmm..güzel; ama bu arada ben Urfalı değilim Ankaralıyım, Urfa'nın bir ilçesinde görev yapıyorum..
aaa ayşecim bende aldım aynısından geçen gün burda mağazasından.internettende kapri pantalon söyledim oda geldi 38 le başlıyordu bende onu sipariş verdim ama epey büyük biraz daralttırmam lazım...
güle güle kullan canım...
ben tahmin yapanlara diyorumki olaki tutturursanız kız diyen pembeleri,erkek diyen mavişleri hazırlasın bakalım sen tutturabilcenmi:)))))
aysecm gule gule gıy
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
hadi gözünüz aydın..test de iyi çıkmış cinsiyeti de erkenden öğrenmişsiniz...
bizimkini çok evirdi çevirdi doktor ama göstermedi =)
ee canım ikiside kız demiş altta oğlan yazıyor analamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?