2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa ayşecim bende aldım aynısından geçen gün burda mağazasından.internettende kapri pantalon söyledim oda geldi 38 le başlıyordu bende onu sipariş verdim ama epey büyük biraz daralttırmam lazım...
güle güle kullan canım...

ben tahmin yapanlara diyorumki olaki tutturursanız kız diyen pembeleri,erkek diyen mavişleri hazırlasın bakalım sen tutturabilcenmi:)))))

bebısıme tırnak makası aldım tansasta ındırım varmıs

bebedorun kolay tutus aparatlı.. 3.5 almak ısteyen varsa..

ben daha bişey almadım ya ama içim gidiyor sonrada çokmu erken diyorum,bi cinsiyetimiz belli olsunda başalarım herhalde..güle güle kullan canım...

kızlar iki hafta önce doktora gitmiştim bebeğin büyük ihtimal kız demişti.Bugün başka bi doktora gittim kıza benziyo dedi.kafam karıştı:çok üzgünüm:önceden yapılan tahminlere inanmamak mı gerekiyor?

beslenir de sen bol su iç ishalde su kaybı çok oluyor çünkü bol bol sıvı iç..

bana da antibiyotik(gebelik kategorisi:B) verdi, inhaler(C) ve balgam söktürücü (B)bir de parol verdi...ben de astım bronşitim..ama ben sadece inhaleri kullanıyorum her yerim hışır hışır ötüyormuş, solunum testim de kötü çıktı, antibiyotiği kullanmıyorum, kararsızım..Ama bu aralar iyiyim nefes alışlarım düzeldi biraz..

ee canım ikiside kız demiş altta oğlan yazıyor analamadım bilmiyorumkismile

cnm aynı şehirde olsak giyer göbüşlerimizle gezerdik
bende izmirden balama aldıracaktım lcw dan pantolon şimdi bunu böyle büyük görünce tereddütte kaldım

bakalım tutturursam mavi aptik örerim fazlası gelme elimden

aysecm gule gule gıy

cnm çok sağol
daha iyisi senin olsun

arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

ay canım benim şaka yapıyorum:)) pantalon büyük geldi bana ki sen daha zayıfsın zor olur..yani bacaklarımız o kadar kalınlaşmaz heralde,yani umarım:))))

hadi gözünüz aydın..test de iyi çıkmış cinsiyeti de erkenden öğrenmişsiniz...
bizimkini çok evirdi çevirdi doktor ama göstermedi =)

ay canım benim bi daha ki muayenede gösterir inşallah ama kız erkeğe göre daha geç anlaşılıyormuş

merhaba arkadaşlar,
bende yeniyim bu sitede. Ama yazıları hep takip ediyordum hamile kalmadan önce de. Çünkü bebeğimin olmasını çok istiyordum. Şuan 11 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kısmetse 23 Eylül de doğum yapacağım. Hepinize hayırlı hamilelikler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…