2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım aramıza lila arkadaşımız ekler senide listeye....hayırlısı olsun...

ilki erkek demişti bugünkü kız dedi yanlış yazmışım

cnm ilkinde ne zaman gitmiştin ikincisinde ne zaman?
banada erkek dedi ilk tahmin ama ben hala kız diyorum

cnm hoşgeldin
bende bebeğim olmasını çok isteynlerdenim dr yüzüme bakıp senin çocuğun olmaz
tedaviylede sanmam belki tüp bebek dedi
yıkıldığım andı 3 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem

Bende 2.5 senelik evliyim ilk 6 ay istemedik. ama sonra çok uğraştık. Hiçbir sebep olmamasına rağmen olmadı. Her ay adet günümde o kadar çok üzülüyordum ki anlatamam. En son rahim filmi çektirdim daha sonra aşılama ve tüp bebek deneyecektik. Ve o ay annemin kanser olduğunu öğrendim. Annem çok istiyordu çocuğum olmasını.Adetim gecikti tabi üzüntüden olduğunu zannettim. Çok gecikince eşimle test yaptık ve hamileydim. Ağladım ama anneme mi ağladım sevinçten mi ağladım bilmiyorum. Şimdi bebeğim annemi de hayata bağladı. Merakla bekliyoruz bakalım hayırlısı. Bu da benim hikayem:gitme:

selam arkadaşlar nasılsınız?... karın ve göğüsler için nemlendirici veya çatlak kremi ne kullanıyorsunuz kullanmaya başladınız mı yada? ben çok korkuyorum çatlaklardan...ne zaman başlanmalı paylaşın lütfennnna.s.

cnm demim cevap yazarken net gitti
Allah şifa versin annene
bebeğinide annenide sana bağışlasın inş
benimki daha kısa seninkinden ben 9 aylık evliyim hiç korunmadım 3 aylıkken başka bişey için gittiğim dr bana senin çocuğun olmaz belki tüp bebek dedi
hiç aklımda yokken o ay tedavi gördüm
benim yumurtam oluşmuyor oluşsada kalitesiz oluyor döllenmiyor
o ay tedaviyle 3 yumurtam oldu ama fos çıktı sonra düzenim bozuldu bıraktım redaviyide bitkisel bişeyler yaptım olmadı 3 ay sonra kendiliğinden geldi meleğim

cnm bende korkuyorum ama drlara göre korkunun ecele faydası yok
çatlayacaksa çatlar diyorlar
ben şimdilik bişey kullanmadım ama bebek yağı kullanıcam sanırım

selam kızlar,
şu pudralı doktor eldivenleriyle istenmeyen tüyleri almak gibisi yok.
hafifledim şimdisempatiksalakcinni

cnm bende korkuyorum ama drlara göre korkunun ecele faydası yok
çatlayacaksa çatlar diyorlar
ben şimdilik bişey kullanmadım ama bebek yağı kullanıcam sanırım

bana doktor mustela önerdi...daha almadım kullanan varmı araştırıyorum...bebek yağıda alacağım tabii

ALLAH annene şifa versin canım,bu duyguyu bilen biri olarak içtenlikle diliyorum. Bebeğin de sağlıkla doğsun inşaallah.

ben de bişey kullanmıyorum şimdilik, bebe yağı kullanmayı düşünüyorum. seba-med

hoş, bende çok fazla çatlak var. kalçamda özellikle, bacaklarımın üst yanlarında.
nitekim çatlasam da üzüleceğimi sanmıyorum nasıl olsa çok çatlağım var diye:kedi:

canım bende bebe yağı kullanıyorum her duştan sonra cildim çok rahatlıyo gerçekten krem falan kullanmayı düşünmüyorum bebe yağı kullanıcam hep .... 3 aydan sonra başlanmalı diye okumuştum ben ilk başından beri kullanıyrum canım

ooo epey hareketli bu ay desene ipekçim,gidiyormu babanız hayırlısıyla döner inşallah canım,bebişte yeni bir yerde doğacak desene...
Hayırlısıyla inşallah canım..

ıpekcm kac ay? hayrla gıder gelr ıns
inş canım.Kısa dönem olmasını umuyoruz nisanda gidiyor

Canım ben 2 hafta oldu bebe yağı kullanıyorum.Çatlak kremi için erken olduğunu düşünüyorum.Bakalımbilmiyorumkismile

ooo sayfalar ilerlemiş akşam üstü kimseler kalmamıştı burada...
başım çatlıyor kızlar ağrı hep sağ şakağımdan giriyor...
ben yine geceyi kapatıyorum.
sabah ilk devralacak arkadaşa günaydın diyorum....

Gunaydin kizlar! Gunaydin lila! Bugun ilk devralan ben oldum :ecrin_bebek:
herkese guzel bir gun diliyrum !!! zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…