ilki erkek demişti bugünkü kız dedi yanlış yazmışım
merhaba arkadaşlar,
bende yeniyim bu sitede. Ama yazıları hep takip ediyordum hamile kalmadan önce de. Çünkü bebeğimin olmasını çok istiyordum. Şuan 11 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kısmetse 23 Eylül de doğum yapacağım. Hepinize hayırlı hamilelikler dilerim.
merabalar
Bende 2.5 senelik evliyim ilk 6 ay istemedik. ama sonra çok uğraştık. Hiçbir sebep olmamasına rağmen olmadı. Her ay adet günümde o kadar çok üzülüyordum ki anlatamam. En son rahim filmi çektirdim daha sonra aşılama ve tüp bebek deneyecektik. Ve o ay annemin kanser olduğunu öğrendim. Annem çok istiyordu çocuğum olmasını.Adetim gecikti tabi üzüntüden olduğunu zannettim. Çok gecikince eşimle test yaptık ve hamileydim. Ağladım ama anneme mi ağladım sevinçten mi ağladım bilmiyorum. Şimdi bebeğim annemi de hayata bağladı. Merakla bekliyoruz bakalım hayırlısı. Bu da benim hikayem:gitme:
Bende 2.5 senelik evliyim ilk 6 ay istemedik. ama sonra çok uğraştık. Hiçbir sebep olmamasına rağmen olmadı. Her ay adet günümde o kadar çok üzülüyordum ki anlatamam. En son rahim filmi çektirdim daha sonra aşılama ve tüp bebek deneyecektik. Ve o ay annemin kanser olduğunu öğrendim. Annem çok istiyordu çocuğum olmasını.Adetim gecikti tabi üzüntüden olduğunu zannettim. Çok gecikince eşimle test yaptık ve hamileydim. Ağladım ama anneme mi ağladım sevinçten mi ağladım bilmiyorum. Şimdi bebeğim annemi de hayata bağladı. Merakla bekliyoruz bakalım hayırlısı. Bu da benim hikayem:gitme:
selam arkadaşlar nasılsınız?... karın ve göğüsler için nemlendirici veya çatlak kremi ne kullanıyorsunuz kullanmaya başladınız mı yada? ben çok korkuyorum çatlaklardan...ne zaman başlanmalı paylaşın lütfennnna.s.
cnm bende korkuyorum ama drlara göre korkunun ecele faydası yok
çatlayacaksa çatlar diyorlar
ben şimdilik bişey kullanmadım ama bebek yağı kullanıcam sanırım
selam arkadaşlar nasılsınız?... karın ve göğüsler için nemlendirici veya çatlak kremi ne kullanıyorsunuz kullanmaya başladınız mı yada? ben çok korkuyorum çatlaklardan...ne zaman başlanmalı paylaşın lütfennnna.s.
cnm ilkinde ne zaman gitmiştin ikincisinde ne zaman?
banada erkek dedi ilk tahmin ama ben hala kız diyorum
ilk gittiğimde 12 haftalıktı canım şimdi 14 haftalık.16. haftada kesinleşecek galiba.
Hayırlısıyla inşallah canım..ooo epey hareketli bu ay desene ipekçim,gidiyormu babanız hayırlısıyla döner inşallah canım,bebişte yeni bir yerde doğacak desene...
inş canım.Kısa dönem olmasını umuyoruz nisanda gidiyorıpekcm kac ay? hayrla gıder gelr ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?