2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın arkadaşlar dün doktora gittim ikili test yapıldı sonuçları yarın alıcam inşallah güzel çıkar sonuçlar...bebişimin ense kalınlığı 1.5 geldi doktor iyi olduğunu söyledi iç organlarının felanda gelişimi iyiymiş çok şükür bebişim çok hareketliydi doktor ense kalınlığını zor ölçtü:) bi görseydiniz takla atıyor dönüyor sıçrıyordu ya mucize gibi bişey bence bebişlerimiz:)buarada malesef cinsiyeti belli olmadı gıcık doktorda hiç ipucu vermedi tahminde bulunmadı olsun artık sağlıklı olsunda ben beklerim

gözünaydın aleyna... testin iyi çıkmış ya önemli olan o... 1 ay sonra net bi şekilde öğrenmiş olucaz nasılsa cinsiyetleri...

gözünaydın aleyna... testin iyi çıkmış ya önemli olan o... 1 ay sonra net bi şekilde öğrenmiş olucaz nasılsa cinsiyetleri...

sağol canım yarın sonuçları alıyım dahada bir rahatlıycam inşallah darısı diğer arkadaşların başına

canım hangi bebe yağını kullanıyosun bi niveanınkını gördüm bi de dalin
hangisini aldın sen ben karar veremedım de ?

karnım geriliyo çünkü benımde kullanmaya başlamam lazım artık

Gozunaydin tatlim! ben de bebegimi en son gordugumde cok heyecanlanmistim, yani harika bi duygu delikafadulden bidaha ancak 20. haftalarda gorcem ins.. o zaman cinsiyetini de ogrenirim buyuk ihtimal. kizlarin cogu bebislerinin tahmini olsun cinsiyetini biliyo.. ben de cok merak edyom ama biraz daha sabretmek lazm

canım aslında 6,30 da kalkıorum ( çalışınca öle oluo maalesef((

ahh aahhhh.. bende 6 da kalkıyorum =((( yatak nasıl tutuyor beniii "kallkkmmaaaaaa..gel yat sıcacığım bbeennn" diyo ama ben onu dinlemiyorum kalkıyorum maaleeseeefff :sinifsinif:

ahh aahhhh.. bende 6 da kalkıyorum =((( yatak nasıl tutuyor beniii "kallkkmmaaaaaa..gel yat sıcacığım bbeennn" diyo ama ben onu dinlemiyorum kalkıyorum maaleeseeefff :sinifsinif:

Valla hafta sonunu iple çekiorum canım sorma,,ee bi de bebişler gelince hiçç uyumıcazz

canım aslında 6,30 da kalkıorum ( çalışınca öle oluo maalesef((

Allah kolaylık versin canım Ben de çalışıyorum ama kendi işim olduğu için ve eşimle meslektaş olduğum için hamilelikten beri işleri ona bıraktım eşim hallediyor ben keyif yapıyorum ne zaman uyanırsam ozaman gidiyorum işe

canım hangi bebe yağını kullanıyosun bi niveanınkını gördüm bi de dalin
hangisini aldın sen ben karar veremedım de ?

karnım geriliyo çünkü benımde kullanmaya başlamam lazım artık

canım Johnsons Baby kullanıyorum yüzüme de kullanıyorum özellikle kullacağınız yağları bacaklarınıza da kullanın sadece karın bölgenize değil.

ayy ne güzell çok şanslısın canım yaa...Ben 8 de iş başı:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…