herkese günaydın arkadaşlar dün doktora gittim ikili test yapıldı sonuçları yarın alıcam inşallah güzel çıkar sonuçlar...bebişimin ense kalınlığı 1.5 geldi doktor iyi olduğunu söyledi iç organlarının felanda gelişimi iyiymiş çok şükür bebişim çok hareketliydi doktor ense kalınlığını zor ölçtü:) bi görseydiniz takla atıyor dönüyor sıçrıyordu ya mucize gibi bişey bence bebişlerimiz:)buarada malesef cinsiyeti belli olmadı gıcık doktorda hiç ipucu vermedi tahminde bulunmadı olsun artık sağlıklı olsunda ben beklerim
gözünaydın aleyna... testin iyi çıkmış ya önemli olan o... 1 ay sonra net bi şekilde öğrenmiş olucaz nasılsa cinsiyetleri...
canım bende bebe yağı kullanıyorum her duştan sonra cildim çok rahatlıyo gerçekten krem falan kullanmayı düşünmüyorum bebe yağı kullanıcam hep .... 3 aydan sonra başlanmalı diye okumuştum ben ilk başından beri kullanıyrum canım
herkese günaydın arkadaşlar dün doktora gittim ikili test yapıldı sonuçları yarın alıcam inşallah güzel çıkar sonuçlar...bebişimin ense kalınlığı 1.5 geldi doktor iyi olduğunu söyledi iç organlarının felanda gelişimi iyiymiş çok şükür bebişim çok hareketliydi doktor ense kalınlığını zor ölçtü:) bi görseydiniz takla atıyor dönüyor sıçrıyordu ya mucize gibi bişey bence bebişlerimiz:)buarada malesef cinsiyeti belli olmadı gıcık doktorda hiç ipucu vermedi tahminde bulunmadı olsun artık sağlıklı olsunda ben beklerim
ayy kızlar saat 7 de kahvaltı ettim ve yine acıktımmm nolcak böle(
:
:1shok:7 demiiii nasıl kalktın o saatte?
canım aslında 6,30 da kalkıorum( çalışınca öle oluo maalesef ((
ahh aahhhh.. bende 6 da kalkıyorum =((( yatak nasıl tutuyor beniii "kallkkmmaaaaaa..gel yat sıcacığım bbeennn" diyo ama ben onu dinlemiyorum kalkıyorum maaleeseeefff :sinifsinif:
canım aslında 6,30 da kalkıorum( çalışınca öle oluo maalesef ((
canım hangi bebe yağını kullanıyosun bi niveanınkını gördüm bi de dalin
hangisini aldın sen ben karar veremedım de ?
karnım geriliyo çünkü benımde kullanmaya başlamam lazım artık
Allah kolaylık versin canım Ben de çalışıyorum ama kendi işim olduğu için ve eşimle meslektaş olduğum için hamilelikten beri işleri ona bıraktım eşim hallediyor ben keyif yapıyorum ne zaman uyanırsam ozaman gidiyorum işe
ayy ne güzell çok şanslısın canım yaa...Ben 8 de iş başı:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?