2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım Johnsons Baby kullanıyorum yüzüme de kullanıyorum özellikle kullacağınız yağları bacaklarınıza da kullanın sadece karın bölgenize değil.

canım o marka görmedım de nivea ve dalin vardı yalnız garibime giden ne oldu
biliyo musun ? nivea 6 lira dalin 15 lira yuh ne farkı bu dedim aynı miktarda ikiside
fiyat arası uçurum insnaın aklına nivea kötüde dalin iyimi diye bi soru gelıyo

Günaydın kızlar,

Test sonuçları çıkan arkadşlarımızın gözü aydın olsun.

Ben dün öğleden sonra işten izin alıp eve gittim tansiyonum çok fena düştü yine yattım dinlenlendim 2 bardak tuzlu ayran içtim akşam üzerine doğru ancak kendime gelebildim. Bu tansiyon hamilelik boyunca devam edecekmi yaa (( bugünde geldim sersem gibiyim valla. eve gidip yatmak istiyorum ama nerdeeee işte olunca zor oluyor hamilelik. Allah yardımcımız olsun. Evdekiler çok şanslısınız kıymetini bilin.

geçmiş olsun dikkat et canım kendine

günaydın kızlar. Umarım herkez iyidir. Suraycığım bende de tansiyon sorunu var . Üstelik nezleyim ve işteyim. Ben bir belde de çalışıyorum .Her gün 110 km yol yapıyorum. Şimdi çok zor oluyor yol bana. Son aylarda daha da zor olacak üstelik bir de sıcaklar başlayacak. Uf ya sabah sabah çok karamsar oldum bende.

canım çok geçmiş olsun,,aç kalma sakın...benim hep yatasım var valla masanın üzerinde uyuyuveriorum hemencecik(

geçmiş olsun dikkat et canım kendine
çok sağol canım benim.

canım sanada çok geçmiş olsun dikkat kendine. Senin işin bizimkinde zor vallahi. Allahım inşallah bu günlerimizi rahat geçirmemizi yardım edecektir.

canım çok geçmiş olsun,,aç kalma sakın...benim hep yatasım var valla masanın üzerinde uyuyuveriorum hemencecik(

çok sağol canım. uyku durumumu hiç sorma senin dediğin gibi fursat buldukça masada yada patronlar olmadığında içerde koltukta sağolsun burdaki akadaşlar çok anlayışlı yardımcı oluyorlar işlerime bende biraz da olsa kestiriyrum ne yapayım(

kızlar merhaba,
ben ekim annesiyim.. size misafirliğe gelme nedenim deneyimlerinizden yararlanabilmek..
sanırım birçoğunuz ikili test yaptırmıştır.. ikili test kandan ve bebğin ense kalınlığı ölçümünden oluşmakta.. şimdi benim sorum şu? kanı birgün önceden versen ultrosona birgün sonra girsek oluyormu.. kan bir günde çıkar mı? diyelim ultrosano girdiniz. hemen ölçüm yapıp söylüyorlar mı? kanla ultrosonun kombinasyonunu nasıl oluşturuyorlar.. topiklerden birinde kanı ultrosona girdiğin gün vermelisin arada farklılık olmasın diye birşey okudum.. ikisi berbaer analiz ediliyormuş...

bunları neden sorduğuma gelince özel bir sektörde çalışıyorum. son dönemlerde çok izin aldım ve daha hamile olduğumu bilmiyorlar. diyorum ki cuma akşamı iş çıkışı kan vereyim cumartesi ultrosona gireyim..
hadi kızlar fikir verin bana..
ha unutmadn kanı açmı tokmu veriyoruz..

günaydın kızlar bende saat 6da kalkıyorum. ac karnı guatır ilacı içip 1 saat bşrsey yememem gerekiyor. 7.30da kahvaltı yapıp 8de iş bası yapıyoruz.

merhaba selmas.ikili testte önce ultrasona giriyosun.ense kalınlığı,baş çevresi,baş-popo uzunluğu ölçülüyor.sonra 24 saat içinde o ultrason çıktısıyla birlikte kan veriyosun.ultrasondaki değerleri istiyorlar yani kan verirken.

herkeslere merhaba,

12.haftadayım..ya bu mide bulantılarından iyice anam ağladı.bende ağlıyorum zaten.
süt içemiyorum artık çok bulandırıyo diye.
kızlar ikili test yaptırmayan yada yaptırmayacak olan var mı aramızda.
ben yaptırmayı düşünmüyorum..
bişey olurda aldıracakmıyız ki.

birde ikili testte kan sonucu 3-4 sürebiliyor canım.ben özel lab.da yaptrdım 4. gün çıktı.

selma hayırlısı olsun bebişin,yani benim aynı gün yapıldı zaten kan sonucu 4,5 gün sonra çıkıyor.eğer izin alma sorunun varsa cmt si halledersin ikisinide.ense kalınlığını hemen söylüyor ama bazı bilgilerle beraber kan testini değerlendiriyor...annenin yaşı,sigara içme durumu,ailede problemli vaka olup olmadığı gibi..

Kızla gunaydın
ıkili test sonucum çıktı...herşey normal gözüküyormuş..
darısı dığre arkadaşlarımın başına....

kızlar ben sadece ultrasyona girdim kan testi ypatırmadım doktorum gerek görmedi bende yaptırmak istemiyordum zaten

günaydın herkese...test sonucu çıkanlar gözünüzaydın olsun....darısı bekleyenlerin başına....

canım bebeğin hayırlı olsun.. sağlıkla kucağına alırsın inş....
2li test için ctesi günü gidenilirsin... ultrasonla ense kalınlığı falan ölçülecek. sonra kan vereceksin.. kan sonucu 4 gün sonra falan çıkıyor... ondan önce çıkanı hiç duymadım.. ultrason sonucunu zaten hemen söylüyor sana... riskin ne kadar söylüyor.. kan sonucuda çıkınca birde ailede risk olup olmadığınada bakarak sana toplamda ne kadar risk taşıdığını söylüyor...
kan sonucu için ayrıca gitmene gerek yok.. telefonda söylüyor zaten.....
kanı ben tok karınla verdim...sormadı açmısın diye

ben tüm testleri yaptırmayı düşünüyorum zaten doktorumda,hepsinin yapılması taraftarı...en azından içim rahat ediyor ve aklımda soru işareti kalmıyor..günümüzde çok fazla örnekleri olunca insan ister istemez tedirgin oluyor...tabi herkesin kendi kararına saygı duyuyorum..Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…