canım Johnsons Baby kullanıyorum yüzüme de kullanıyorum özellikle kullacağınız yağları bacaklarınıza da kullanın sadece karın bölgenize değil.
Günaydın kızlar,
Test sonuçları çıkan arkadşlarımızın gözü aydın olsun.
Ben dün öğleden sonra işten izin alıp eve gittim tansiyonum çok fena düştü yine yattım dinlenlendim 2 bardak tuzlu ayran içtim akşam üzerine doğru ancak kendime gelebildim. Bu tansiyon hamilelik boyunca devam edecekmi yaa(( bugünde geldim sersem gibiyim valla. eve gidip yatmak istiyorum ama nerdeeee işte olunca zor oluyor hamilelik. Allah yardımcımız olsun. Evdekiler çok şanslısınız kıymetini bilin.
Günaydın kızlar,
Test sonuçları çıkan arkadşlarımızın gözü aydın olsun.
Ben dün öğleden sonra işten izin alıp eve gittim tansiyonum çok fena düştü yine yattım dinlenlendim 2 bardak tuzlu ayran içtim akşam üzerine doğru ancak kendime gelebildim. Bu tansiyon hamilelik boyunca devam edecekmi yaa(( bugünde geldim sersem gibiyim valla. eve gidip yatmak istiyorum ama nerdeeee işte olunca zor oluyor hamilelik. Allah yardımcımız olsun. Evdekiler çok şanslısınız kıymetini bilin.
çok sağol canım benim.geçmiş olsun dikkat et canım kendine
günaydın kızlar. Umarım herkez iyidir. Suraycığım bende de tansiyon sorunu var . Üstelik nezleyim ve işteyim. Ben bir belde de çalışıyorum .Her gün 110 km yol yapıyorum. Şimdi çok zor oluyor yol bana. Son aylarda daha da zor olacak üstelik bir de sıcaklar başlayacak. Uf ya sabah sabah çok karamsar oldum bende.
canım çok geçmiş olsun,,aç kalma sakın...benim hep yatasım var valla masanın üzerinde uyuyuveriorum hemencecik(
kızlar merhaba,
ben ekim annesiyim.. size misafirliğe gelme nedenim deneyimlerinizden yararlanabilmek..
sanırım birçoğunuz ikili test yaptırmıştır.. ikili test kandan ve bebğin ense kalınlığı ölçümünden oluşmakta.. şimdi benim sorum şu? kanı birgün önceden versen ultrosona birgün sonra girsek oluyormu.. kan bir günde çıkar mı? diyelim ultrosano girdiniz. hemen ölçüm yapıp söylüyorlar mı? kanla ultrosonun kombinasyonunu nasıl oluşturuyorlar.. topiklerden birinde kanı ultrosona girdiğin gün vermelisin arada farklılık olmasın diye birşey okudum.. ikisi berbaer analiz ediliyormuş...
bunları neden sorduğuma gelince özel bir sektörde çalışıyorum. son dönemlerde çok izin aldım ve daha hamile olduğumu bilmiyorlar. diyorum ki cuma akşamı iş çıkışı kan vereyim cumartesi ultrosona gireyim..
hadi kızlar fikir verin bana..
ha unutmadn kanı açmı tokmu veriyoruz..
Kızla gunaydın
İkili test sonucum çıktı...herşey normal gözüküyormuş..
darısı dığre arkadaşlarımın başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?