2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok sağolun. vallahi bizden bir adım önde olanların bilgilerinden faydalanmak süper.. sizler ve bebişleriniz Allaha emanet olsun..

bu arada ikili testinin sonucunu alan arkadaşların gözü aydın. darısı başımıza..

günaydın kızlar inş. iyisiniz benim moralim bozuldu kızlar dün akşam 1 damla kanamam oldu bu haftalarda ara kanama felan varmı yoksa tehlikedemi meleğim canım çok sıkkın pazartesi kontrolüm var

Selam güzel anneler, dün de söylemiştim ya; 4-5 gündür kesilmeyen ishalim vardı. Bu sabah da yine aynıydı ve okula gidecek durumda değildim. Eve yakın bi tıp merkezi var. Oraya gittim kadın doğumdan giriş yaptırdım ve muayene oldum. 3'lüyü yaptırmışmıydın dedi, yok deyince onu istedi. Tam kan, idrar ve gaita tahlili istedi. Veeeeeeee cinsiyeti söyledi: %99 KIZIM olacaak zemuszemus 2saat sonra sonuçları almaya gidicem. 3'lüyü pazartesi verecekler. Şimdi bu durumda kendi doktoruma 20 martta 3lü için gidecektim ya ne yapsam. Bidaha kan veremem, söylemeyi düşünüyorum doktoruma. Kontrole de biraz daha geç gidicem, annem çok kızıyor bu kadar ultrasona girmeme. Zaten benim derdim cinsiyeti öğrenmekti. Onu da öğrendik bakalım...kaydirigubbakcemile2

Zeynepçim kendiniz üzme, Eminim doktorun da dinlen diyecek. ınsan vücudu hiç belli olmuyor, Allah koruduktan sonra hiçbişeycik olmaz :Saruboceq:

melekçim gözünaydın canım öğrenmişsin ne güzel,sende kız hissediyor ve istiyordun yanılmıyorsam..çok sevindim gözünaydın...canım 3 lü test için erken bildiğim kadarıyla 16,18. haftalar arası yapılıyor sen yinede doktoruna danış derim....

kızlar benim sarı akıntı vardı gündec 2 kez gibi ama artık çok yoğun sarı akıntı düşük ehlikesimi bugün gidip kontrol mu olsam bilmyorum hiç bir şikayetrim ağrım yok sadece sarı akıntım ve 1 damla kanamam oldu

kızlar merhaba.biz bebeğimizle artık yola yalnız devam edecez.eşimle boşanma kararı aldık.daha doğrusu o böle bi karar aldı.benim onu aldattığımı düşünüor.bu nasıl bi işkence anlatamam.beni istemiyor artık.dün eve almadı beni annemin yanındayım.çok zor günler geçiriyorum bi süre giremeyecem size haber vermek istedim.kendimi toparlamam lazım nasıl olacak bilmiyorum ama bebeğim için toparlanmak zorundayım.kendinize iyi bakın arkadaşlar.hoşçakalın.senağlamasenağlama

zeynepçim geçmiş olsun bol bol dinlen canım,ben internette okumuştum ara kanamalar olabilir idye ama doktoruna git mutlaka benimk ien ufak bi kanama olursa görüşelim demişti..

gözün aydın melekciim.... bir prenses eklendi listeye... ben olsam bende doktoruma söylerdim...

günaydın kızlar inş. iyisiniz benim moralim bozuldu kızlar dün akşam 1 damla kanamam oldu bu haftalarda ara kanama felan varmı yoksa tehlikedemi meleğim canım çok sıkkın pazartesi kontrolüm var

kanamanın normal mi yoksa anormalmi olduğunu ancak doktor ultrasonla bakıp karar verebilir canım ya.. ben olsaydım hiiiçç tehlikeye atmazdım... telaş yapacak birşey yok ama tedbirli olmak da lazım.... en azından doktorunu ara sor bakalım o ne diyecek.. ona göre hareket edersin... benim 2 kez kanamam oldu ama 8. haftalardaydı... progestan alıp dinlendim evde... inş bir sorun yoktur.... dikkat et kendine..bizide haberdar et

ayy canım yaa.. hamilelik döneminde ne zor bir süreç bu böyle.. allah yardımcın olsun.. inş herşey gönlünce olur

Evet canım kız erkek farkeder mi hiç anne için, eli ayağı düzgün sağlıklı olsun diyordum. Prensesimiz geliyormş. Haklısın 3lü için aslında erkendi, ama o an şaşkınlıktan mı ne, bişey diyemedim. Ben yine 20 martta kendi doktoruma giderim, kan vermesem de sonuçları ona da gösteririm ve ilaçlarıma kiloma falan bakıyo. Benim doktorum iyiymiş yaa, muayenehanesi çok modern. Orda ne kadar rahat olduğumu anladım bugün. İşte böyle, ben artık alışverişe başlarım:CüvCüv:

teşekkür ederim arakadaşlar rabbim hepimizin sağlıkla bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

canım moralini bozma inşallah korkulacak bişey değildir. ama bence pazartesiyi bekleme doktorunla görüş yada git derim Allah korusun düşük tehlikesi varsa enazından geç kalınmadan önlemi alınır. Şimdiden geçmiiş olsun diyorum.

Melekciğim hadi gözün aydın meraktan çatlıyordun sonunda öğrendin :))) KIZIN olacakmış çok sevindim Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yaaa bende KIZIM olsun isitorummmmmmmmmmmmm Allahım duy sesimi :)) Canım burada geçmiş olsun kendine iyi bak.

geçmişolsun canım..ya bi doktoprunu arasana telefonla yani sarı akıntı kana göre daha iyi
dir ama ben olsam hemen ararım yani ihmal etme..belki gel der hemen gidersin
ayyy süperr öğrendin demek...prensesin olacak negüzel negüzel....
kızlar bebişi oynayan varmı hissettinizmi?

ben hiç hissetmiyorum valla

tabi melekçim en başı o sağlıkla gelsinde minişlerimiz en önemlisi o...ohh ne güzel başlarsın cicilerine...zamanında olmayınca farklı falan çıkar diye dedim,zaten doktorun yönlendirir tatlım...

sehercim inan çok üzüldüm durumunuza...umarım halledersiniz ...ama çok iyi düşünüp karar vermek lazım alıcağın karar çok önemli,hem kendin hem çocuğunuz için...bu süreç ve sonrası tek başına olamıycak bir durum çünkü,özellikle doğumdan sonra....Allah yardımcınız olsun....

buarada selam vemeden giriş yaptım ama kusura bakmayın şeker anneler nasılsınız...ben geçmişi okuyana kadar öğlen oldu karnımız çok acıktı bi yemeğe ineyim...
caycay sonuçlarına çok sevindim gözünaydınhihoyyyt

bende arada bişeyler hissediyorum ama gazla karıştırmak çok mümkünmüş,ilk defa hamilelik yaşayanlar 20.haftada falan hissedermiş internette okumuştumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…