Kızla gunaydın
İkili test sonucum çıktı...herşey normal gözüküyormuş..
darısı dığre arkadaşlarımın başına....
Selam güzel anneler, dün de söylemiştim ya; 4-5 gündür kesilmeyen ishalim vardı. Bu sabah da yine aynıydı ve okula gidecek durumda değildim. Eve yakın bi tıp merkezi var. Oraya gittim kadın doğumdan giriş yaptırdım ve muayene oldum. 3'lüyü yaptırmışmıydın dedi, yok deyince onu istedi. Tam kan, idrar ve gaita tahlili istedi. Veeeeeeee cinsiyeti söyledi: %99 KIZIM olacaak zemuszemus 2saat sonra sonuçları almaya gidicem. 3'lüyü pazartesi verecekler. Şimdi bu durumda kendi doktoruma 20 martta 3lü için gidecektim ya ne yapsam. Bidaha kan veremem, söylemeyi düşünüyorum doktoruma. Kontrole de biraz daha geç gidicem, annem çok kızıyor bu kadar ultrasona girmeme. Zaten benim derdim cinsiyeti öğrenmekti. Onu da öğrendik bakalım...kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar inş. iyisiniz benim moralim bozuldu kızlar dün akşam 1 damla kanamam oldu bu haftalarda ara kanama felan varmı yoksa tehlikedemi meleğim canım çok sıkkın pazartesi kontrolüm var
kızlar merhaba.biz bebeğimizle artık yola yalnız devam edecez.eşimle boşanma kararı aldık.daha doğrusu o böle bi karar aldı.benim onu aldattığımı düşünüor.bu nasıl bi işkence anlatamam.beni istemiyor artık.dün eve almadı beni annemin yanındayım.çok zor günler geçiriyorum bi süre giremeyecem size haber vermek istedim.kendimi toparlamam lazım nasıl olacak bilmiyorum ama bebeğim için toparlanmak zorundayım.kendinize iyi bakın arkadaşlar.hoşçakalın.senağlamasenağlama
melekçim gözünaydın canım öğrenmişsin ne güzel,sende kız hissediyor ve istiyordun yanılmıyorsam..çok sevindim gözünaydın...canım 3 lü test için erken bildiğim kadarıyla 16,18. haftalar arası yapılıyor sen yinede doktoruna danış derim....
günaydın kızlar inş. iyisiniz benim moralim bozuldu kızlar dün akşam 1 damla kanamam oldu bu haftalarda ara kanama felan varmı yoksa tehlikedemi meleğim canım çok sıkkın pazartesi kontrolüm var
Selam güzel anneler, dün de söylemiştim ya; 4-5 gündür kesilmeyen ishalim vardı. Bu sabah da yine aynıydı ve okula gidecek durumda değildim. Eve yakın bi tıp merkezi var. Oraya gittim kadın doğumdan giriş yaptırdım ve muayene oldum. 3'lüyü yaptırmışmıydın dedi, yok deyince onu istedi. Tam kan, idrar ve gaita tahlili istedi. Veeeeeeee cinsiyeti söyledi: %99 KIZIM olacaak zemuszemus 2saat sonra sonuçları almaya gidicem. 3'lüyü pazartesi verecekler. Şimdi bu durumda kendi doktoruma 20 martta 3lü için gidecektim ya ne yapsam. Bidaha kan veremem, söylemeyi düşünüyorum doktoruma. Kontrole de biraz daha geç gidicem, annem çok kızıyor bu kadar ultrasona girmeme. Zaten benim derdim cinsiyeti öğrenmekti. Onu da öğrendik bakalım...kaydirigubbakcemile2
geçmişolsun canım..ya bi doktoprunu arasana telefonla yani sarı akıntı kana göre daha iyikızlar benim sarı akıntı vardı gündec 2 kez gibi ama artık çok yoğun sarı akıntı düşük ehlikesimi bugün gidip kontrol mu olsam bilmyorum hiç bir şikayetrim ağrım yok sadece sarı akıntım ve 1 damla kanamam oldu
ayyy süperr öğrendin demek...prensesin olacak negüzel negüzel....Selam güzel anneler, dün de söylemiştim ya; 4-5 gündür kesilmeyen ishalim vardı. Bu sabah da yine aynıydı ve okula gidecek durumda değildim. Eve yakın bi tıp merkezi var. Oraya gittim kadın doğumdan giriş yaptırdım ve muayene oldum. 3'lüyü yaptırmışmıydın dedi, yok deyince onu istedi. Tam kan, idrar ve gaita tahlili istedi. Veeeeeeee cinsiyeti söyledi: %99 KIZIM olacaak zemuszemus 2saat sonra sonuçları almaya gidicem. 3'lüyü pazartesi verecekler. Şimdi bu durumda kendi doktoruma 20 martta 3lü için gidecektim ya ne yapsam. Bidaha kan veremem, söylemeyi düşünüyorum doktoruma. Kontrole de biraz daha geç gidicem, annem çok kızıyor bu kadar ultrasona girmeme. Zaten benim derdim cinsiyeti öğrenmekti. Onu da öğrendik bakalım...kaydirigubbakcemile2
kızlar bebişi oynayan varmı hissettinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?