kızlar merhaba.biz bebeğimizle artık yola yalnız devam edecez.eşimle boşanma kararı aldık.daha doğrusu o böle bi karar aldı.benim onu aldattığımı düşünüor.bu nasıl bi işkence anlatamam.beni istemiyor artık.dün eve almadı beni annemin yanındayım.çok zor günler geçiriyorum bi süre giremeyecem size haber vermek istedim.kendimi toparlamam lazım nasıl olacak bilmiyorum ama bebeğim için toparlanmak zorundayım.kendinize iyi bakın arkadaşlar.hoşçakalın.senağlamasenağlama
kızlar merhaba.biz bebeğimizle artık yola yalnız devam edecez.eşimle boşanma kararı aldık.daha doğrusu o böle bi karar aldı.benim onu aldattığımı düşünüor.bu nasıl bi işkence anlatamam.beni istemiyor artık.dün eve almadı beni annemin yanındayım.çok zor günler geçiriyorum bi süre giremeyecem size haber vermek istedim.kendimi toparlamam lazım nasıl olacak bilmiyorum ama bebeğim için toparlanmak zorundayım.kendinize iyi bakın arkadaşlar.hoşçakalın.senağlamasenağlama
canım o marka görmedım de nivea ve dalin vardı yalnız garibime giden ne oldu
biliyo musun ? nivea 6 lira dalin 15 lira yuh ne farkı bu dedim aynı miktarda ikiside
fiyat arası uçurum insnaın aklına nivea kötüde dalin iyimi diye bi soru gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?