2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seherciğim zor bir süreç Allah yardımcın olsun . bebeğine ve kendine dikkat et.

melekcimmm hayırlı olsun öğrenmişsin snunda çokkkk sevindim yaaa inşallah sağlıkla gelir canım benim :))) prenses demek darısı banaaaaaa

canım çok üzüldüm boşanmış ayrı yaşayan ailenin çocuğu olarak bunun zorluklarını en iyi bilenlerdenim.Allah yardımcın olsun çok iyi düşün sonuçta bebek var insanların yaşadıklarının sonuçlarını o masumlar çekiyor malesef hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım senağlama

aaaaaaaa şok oldum böyle bir dönemde nasıl olur..yoksa bebeğide başkasındamı sanıyor..
nasıl bu şüphelere girdi onuda anlayamadım bunlar çok ciddi konular gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım..
seni evede almamış pess diyorum..bukadar emin yani..siz baya ciddi problemler yaşamışsınız ve yaşıyorsunuz canım bebeğinizede yazık gerçekten..
..inşallah aşarsınız bu problemlerinizi ...çok üzüldüm.madem bukadar emindi düne kadar aklı nerdeydi eşinin daha yeni hamilesin neticede..yenimi aldıattığını düşünüyor..çok karışık ve en çok bebeğe üzüldüm..allah yardımcın olsun ..

kızlar aradım doktorumu kanın rengini miktarını sordu şikayetim varmı diye sordu ağrrı sancı yok hiç bir şikayetim gayet iyiyim enrjiliyim oda pazartesi gel bazen oluyor dedi korkulacak birşey yokmuş

sehercim cnm çok üzüldüm gerçekten

ama sen kendinden önce meleğini düşün senin tüm hissettiklerini oda hissediyor

inş herşey düzelir

canım allah yardımcın olsun senin ve bebeğinin inş. düzelir herşey hakkında hayırlısı neyse o olsun

kızlar selam
geçmişi okurken hem üzüldüm hem sevindim
melekcim gözün aydın prenses geliyor demek
kanaması olanlar olmuş çok geçmiş olsun

canım fiyatlar malesef uçuk durumda evet .. kullandığım markayı seviyrum bebeğime de onun ürünlerini almayı düşünüyorum :1hug:

melekkkkkkk gözün aydın canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ayyy bizde öğrenelim artık ya

Sağolun arkadaşlar, darısı öğrenmeyenlerin başına. Rabbim sağlıklı, eli ayağı düzgün evlat nasip etsin.

Caycayım siz daha küçüksünüz, az durun bakalım.kaydirigubbakcemile3 Ben ne çok merak ettim, en son çareyi kontrolümü beklemeyerek başka doktora gitmekte buldum:hulya:

Kanamsı olan bıarkadaŞ vardı benımde 1-2 hafta Önce kanamam oldu Çok yoĞun dĞıldı ama kahve telvesı gıbı 1 hafta geldı doktorum dınlen dedı ayaklarını uzat yat dedı ama ÇalıŞtıĞım ıÇın yatamdım yatsaydım zaten daha Çok kurar daha Çok dınlerdım kendımı dıkkat ettım ıŞten Çıkınca eve gıdıp yattım hıÇ bıŞey yapmadan bırde progestan kullandım Çok ŞÜkÜr ozmandan berı olmadı sen dınlen en ıyı yolu dınlenmek bıde bebeĞını sahıplen

İyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürederim...
işede baktığım için aarada kopuyorum.....

Seher bayer..canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda düzelirsiniz....
hayat bu ınsanın başına her an herşey gelebiliyor...sen moralını bozmamaya calış en azından bebeişin için....sağlığın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…