Caycayım siz daha küçüksünüz, az durun bakalım.kaydirigubbakcemile3 Ben ne çok merak ettim, en son çareyi kontrolümü beklemeyerek başka doktora gitmekte buldum:hulya:
Kanamsı olan bİarkadaŞ vardı benİmde 1-2 hafta Önce kanamam oldu Çok yoĞun dĞİldİ ama kahve telvesİ gİbİ 1 hafta geldİ doktorum dİnlen dedİ ayaklarını uzat yat dedİ ama ÇalıŞtıĞım İÇİn yatamdım yatsaydım zaten daha Çok kurar daha Çok dİnlerdİm kendİmİ dİkkat ettİm İŞten Çıkınca eve gİdİp yattım hİÇ bİŞey yapmadan bİrde progestan kullandım Çok ŞÜkÜr ozmandan berİ olmadı sen dİnlen en İyİ yolu dİnlenmek bİde bebeĞİnİ sahİplen
evet canım merak ediyoruz ama öncelikle sağlıklı olmaları önemli tabiki.Biz kız istiyoruz ama bana erkek gibi geliyor hislerim doğrumu çıkacak onu merak ediyorum 25 martta kontrolüm var belki öğrenirim
canım 2.li yaptırmışmıydın?
ondaki sonuca göre 50 nin altında kalan bır rakam varsa erkkek 50 nın üstündeyse kız dıye bır şehır efsanesı var ama bılemıyorum..
kimlerde tuttu acaba...
bende erkek hissedıyorum benım raporda 26 çıkmıştı ama cınsıyet görememiştik.
dr um benden 3lü testte istedi sizdende istendimi?birde bugün benden yeşil bir akıntı geldi neden acaba?
canımm mantar ya da enfeksiyon falan olabilir mi acaba???
Hcg 50,9 çıkmıştı. Tam sınırdı ama kızım oluyor işte:ecrin_bebek:
kızlar benim bi sorunum var
geceleri burnum tıkanıyor ve ağzım açık uyuyorum
sabah kalktığımda ağzımda çok berbat bi tatla uyanıyorum
bi süre geçmiyor
sizdede varmı böyle bişey
yada ne önerirsiniz drada sorucam ama haftaya ctesi gidicem
kızlar benim bi sorunum var
geceleri burnum tıkanıyor ve ağzım açık uyuyorum
sabah kalktığımda ağzımda çok berbat bi tatla uyanıyorum
bi süre geçmiyor
sizdede varmı böyle bişey
yada ne önerirsiniz drada sorucam ama haftaya ctesi gidicem
12 haftalıkken bebğimizin cinsiyetini görebiliyormuyuz.Bu benim ikinci hamileleğim ilkinde 4,5 aylıkken öğrenmiştik.Teknoloji bayağı gelişmiş.
canım benimde burnum tıkanıyor bide gece çok susuyorum dilim damağım kuruyor gecede kaç defa su içiyorum sonrada malum wc ye gidiyorum kaç kez. birde sabahları kalktığımda ara ara burnum kanıyor sanırım kurumaktan. nedenini bende bilmiyorum
12 haftalıkken bebğimizin cinsiyetini görebiliyormuyuz.Bu benim ikinci hamileleğim ilkinde 4,5 aylıkken öğrenmiştik.Teknoloji bayağı gelişmiş.
slm ikili test yaptırmayan kaldı mı?ben yarın sonuçlarımı alıcam da çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?