2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Caycayım siz daha küçüksünüz, az durun bakalım.kaydirigubbakcemile3 Ben ne çok merak ettim, en son çareyi kontrolümü beklemeyerek başka doktora gitmekte buldum:hulya:

evet canım merak ediyoruz ama öncelikle sağlıklı olmaları önemli tabiki.Biz kız istiyoruz ama bana erkek gibi geliyor hislerim doğrumu çıkacak onu merak ediyorum 25 martta kontrolüm var belki öğrenirim

canım benim 1 damla ve kırmızıydı doktor rengini ve miktarını sordu progestanım bitmişti tekrar alayımmı dedim hayır dedi bazen oluyormuş bir damla kanamalar normal karşıladı

evet canım merak ediyoruz ama öncelikle sağlıklı olmaları önemli tabiki.Biz kız istiyoruz ama bana erkek gibi geliyor hislerim doğrumu çıkacak onu merak ediyorum 25 martta kontrolüm var belki öğrenirim

canım 2.li yaptırmışmıydın?
ondaki sonuca göre 50 nin altında kalan bır rakam varsa erkkek 50 nın üstündeyse kız dıye bır şehır efsanesı var ama bılemıyorum..
kimlerde tuttu acaba...

bende erkek hissedıyorum benım raporda 26 çıkmıştı ama cınsıyet görememiştik.

canım kan sonucumu cumartesi alıcam inşallah iyi çıkar

dr um benden 3lü testte istedi sizdende istendimi?birde bugün benden yeşil bir akıntı geldi neden acaba?

kızlar benim bi sorunum var
geceleri burnum tıkanıyor ve ağzım açık uyuyorum
sabah kalktığımda ağzımda çok berbat bi tatla uyanıyorum
bi süre geçmiyor
sizdede varmı böyle bişey
yada ne önerirsiniz drada sorucam ama haftaya ctesi gidicem

Benimde sürekli burnum tıkanıyor.Hergün sabah işe gitmeden önce güzelce temizlemem gerekiyor.Havalardan herhalde.

canım benimde burnum tıkanıyor bide gece çok susuyorum dilim damağım kuruyor gecede kaç defa su içiyorum sonrada malum wc ye gidiyorum kaç kez. birde sabahları kalktığımda ara ara burnum kanıyor sanırım kurumaktan. nedenini bende bilmiyorum

12 haftalıkken bebğimizin cinsiyetini görebiliyormuyuz.Bu benim ikinci hamileleğim ilkinde 4,5 aylıkken öğrenmiştik.Teknoloji bayağı gelişmiş.

12 haftalıkken bebğimizin cinsiyetini görebiliyormuyuz.Bu benim ikinci hamileleğim ilkinde 4,5 aylıkken öğrenmiştik.Teknoloji bayağı gelişmiş.

doktoruna göre değişiyor bizim dr hala söylemedi gıcıkkkk :))) 1 ay sonra diyor yaaaa bizim dr milattan önce kalmış heralde :roflol:

benimde burnum kanıyor hemde çok
ama ağzı açık uyumak daha berbat

cnm ben 11+3 de öğrendim
tabi kesin değil
%70 80 erkek dedi dr

Canım benim haftam burdakinden ilerde. 16 haftalığız ancak öğrendik, 14. haftada da bebişim gösterseydi de öğrenebilecektik.

slm ikili test yaptırmayan kaldı mı?ben yarın sonuçlarımı alıcam da çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…