2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melek canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı cinsiyeti öğrenmeyen diğer arkadaşlara olsun hayırlısıyla...

oooo ne güzel cinsiyetler belli oluyor. maşaallah yavrulara
medical park bahçelievlerdeki suat süphan erşahin 10. haftada cinsiyet tahmin ettiği için şayet bir müneccim değilse benim de kızım olacak inşaallah.
sağlıkla doğsun dilerim yavrularımız

rivayete göre kızın olacak :hulya:

evt cnm bakalım rivayetmi dr mu doğru çıkacak
bana görede kız bakalım beklemedeyim
cinsiyet tahmini olanlar bana yardımcı olsun ne olurkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bana da herkes erkek dio herkes gibi ben de herzaman sağlık olsun yeter diorum ama,,,erkek die die beni de erkeğe alıştırdı bu millet:)

bana da herkes erkek dio herkes gibi ben de herzaman sağlık olsun yeter diorum ama,,,erkek die die beni de erkeğe alıştırdı bu millet:)

banada çoğunluk erkek dedi
bütün hurafeler kıza işaret ediyor
anneme ilk söylediğimde pembe beyaz yelek örmüş ben annemim temiz kalbine çok güvenirim bende başından beri kız hissediyorum
tabi en önemlisi sağlıklı olması benim için

aynennn ya banda öyle oldu doktor tahminen erkek diyince hiç şaşırmadım hatta biliyorum falan diycektim doktora.ama bu sefer gittiğizde bide kız çıkarsa ozaman çok şaşırcam işteakannehirakannehir

ya buarada seher arkadaşımızın durumuna çok üzüldüm okurken gözlerim fırladı yerinden resmen.Allah yardımcın olsun arkadaşım herşey istedğin gibi sonuçlanır inş.zor bi dönemden geçiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…