Selam güzel anneler, dün de söylemiştim ya; 4-5 gündür kesilmeyen ishalim vardı. Bu sabah da yine aynıydı ve okula gidecek durumda değildim. Eve yakın bi tıp merkezi var. Oraya gittim kadın doğumdan giriş yaptırdım ve muayene oldum. 3'lüyü yaptırmışmıydın dedi, yok deyince onu istedi. Tam kan, idrar ve gaita tahlili istedi. Veeeeeeee cinsiyeti söyledi: %99 KIZIM olacaak zemuszemus 2saat sonra sonuçları almaya gidicem. 3'lüyü pazartesi verecekler. Şimdi bu durumda kendi doktoruma 20 martta 3lü için gidecektim ya ne yapsam. Bidaha kan veremem, söylemeyi düşünüyorum doktoruma. Kontrole de biraz daha geç gidicem, annem çok kızıyor bu kadar ultrasona girmeme. Zaten benim derdim cinsiyeti öğrenmekti. Onu da öğrendik bakalım...kaydirigubbakcemile2
sağol pembehera umarım.sen yaptırmayacak mısın?
bhcg'ne göre senin de kızın oluyor canım:)))
rivayete göre kızın olacak :hulya:
cnm ben ikili test yaptırmadım sadece ense kalınlığını ölçtü doktor
bana da herkes erkek dio herkes gibi ben de herzaman sağlık olsun yeter diorum ama,,,erkek die die beni de erkeğe alıştırdı bu millet:)
bana da herkes erkek dio herkes gibi ben de herzaman sağlık olsun yeter diorum ama,,,erkek die die beni de erkeğe alıştırdı bu millet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?