2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay melek okurken kendi kızım olmuş kadar sevindim :)))
gözün aydın allah sağlıklı bir kız versin sana :)

meleğin haberine ne kadar sevindiysem sana da o kadar üzüldüm seher
en kötüsü de bir yanlış anlaşılma olması
bu güvensizlik de insanı çok kırar
allah hakkında hayırlısını versin

bana da herkes erkek dio herkes gibi ben de herzaman sağlık olsun yeter diorum ama,,,erkek die die beni de erkeğe alıştırdı bu millet:)

pınarcığım ben de aynı durumdayım :) bir kız delisiyim
ama herkes oğlun olcaka ded,kçe bu oğlan fikrine kaptırdım kendimi
nerdeyse doktor kız dese şaşıracağım :)))

kızlar ben milupanın sitesine üye olmuştum
bana bir paket yollamışlar içinde
1 tane cd
1 tane anne-bebek bakım kitapçığı
1 tane huggies bebek bezi
ve indirim kuponları yollamışlar :))

sehercim sinir oldum esine. nasıl böyle birsey düşünebilir? kendi adıma konuyorum benim gözüm bebegimden baskasını görmüyor esimi bile salladım annelik duygusunu Allah insanın içine verdiğinde baska erkekleri gözünün görmeyecegini esin nasıl bilmez. hadi sen desen aynı seyleri hormonlarından dolayı duygusallık derim ama ona ne oluyormus.

kızlar ben milupanın sitesine üye olmuştum
bana bir paket yollamışlar içinde
1 tane cd
1 tane anne-bebek bakım kitapçığı
1 tane huggies bebek bezi
ve indirim kuponları yollamışlar :))

bende üye oldum mailler geliyor ama paket falan yollamadılar (

slm kızlar geçmişi okudum melekcğim gözün aydn prensesin geliyomuş seher arkadaşımızn allah yardmcısı olsn çok üzüldüm bebişinin yüzüne baksn allıhm inş o bebeğin ne suçu var arkadaşlar bide şu hcg ikli tes snucu 50 üzeri kız olayı vardı çoğnluk tutuyoda bende tumadı sanırm 66.4 falan 12 haftalıkken dr um kıza benziyo? kesn değil demişti martn sonunda kesn sölerm dedi bende dayanamadm dün dr a gittim 14 haftalık oldu benm bebiş bu arada erkek olduğunu öğrendm hata dr pipisini bana gösterdi bende gördüm artık yanılmaz herhalde arkadşlar siz ne dersinz 2 hafta sonra kendi dr uma gideceğim sölemeyeceği ona başka dr a gittğimi bakalım o da erkkemi diyeck yoksa kızmı bi kaç defa onay almam lazm emin olmak için bi kızm var inşal erkekdr allah herkesn gönlünce versn amin:Saruboceq:

mestitosh cnm senin değerin kaç çıkmıştı

benimki 26 çıkmıştı canım yanlış hatırlamıyorsam. yani hurafe bende doğrulandı. ama tabi bunlar adı üstünde söylenti hurafe. ilk gebeliğimde değerim 30 küsürdü ama kızım olacaktı. yani doğru bir yöntem değil bu... ama işte öyle eğleniyoruz yani...

yanılma payı olduğu için 14 haftadan önce doktora cinsiyet sormamak en mantıklısı sanırım.
ama insan dayanamıyor işteboshayallersmile

ya aslında ıyı mı edıyrm cok uyumakla onuda bılmıyrm ama saat 1 de gozumu actım

uyku bana yemekten daha ılac gbı gelıyo

anca kalkıp ıkı elma yeyıp kahvaltı yapıyrm

gecede 1 gbı uyuyrm

bakalım ıyı mı yapıyrm kotu mu dr a sorcam

Allh calısanlara guc kuvvet versn

gecen hafta mıllı egıtımden aradılar ucretlı ogretmenlık ıcın gozum yemedı calısmaya..

tabı kadrolu olsak ıkına sıkıla gıdersn de...

rahat hamılelık gecrmek ıstedm

alacagm uc bes degmeyecektı baslamadm keyf sruyrm

tabı temmuz 10 da kpss de ne olcak Allah bılır

pazartesi 2li testimi yaptırmıştım ben... ultrason sonucum iyi çıkmıştı.. kan sonucumu da öğrendim şimdi.. gayet iyi dedi dr.. riskin zaten azdı şimdi iyice azalmış dedi.. sonuçlar kaç çıkmış bilemiyorum tabi.. ctesi gidip sonuçlarımı alıcam =) çok şükür...
testi yaptırmayan az kaldı ama darısı onların başına....

selam kızlar bende buarada milupaya üye oldum ama bana da gelen bişi yok henüz :))
demekki herkese olmuyor

selam kızlar

ne biçim bi gün yahu..
nazarmı değdi noldu..
bir tek yüzümü güldüren melek oldu gözün aydı canım...

seherin olayına şok oldum kafasının en rahat olması gereken dönemde nedir bu böyle..
inşallah herşey yoluna girer...

kanaması olanlar varmış
geçmiş olsun...

tarama testi yaptıranlar iyi haberlele gelsinler inşallah..

ben listeye gidiyorum...

GEBELıKTE NASIL YATMALI?

Alışık olduğunuz yatış biçiminizden gebelik sırasında vazgeçmeniz, altı yaşındayken oyuncak ayınızdan vazgeçmek kadar zordur. Bu nedenle bir süre uykunuzdan olursunuz, fakat bu durum yalnızca yeni yatış biçimine alışıncaya kadar sürer.

Sıklıkla kullanılan iki yatış biçimi (sırtüstü ve yüzüstü) gebelik sırasında uygun değildir. Çünkü yüzüstü yatış, karnınız büyüdüğü için bir karpuzun üzerinde yatmak ne kadar rahatsa o kadar rahattır. Sırtüstü yatmaksa daha rahat olmasına karşın, rahminizin bütün ağırlığı sırtınızın, barsaklarınızın ve inferior vena cava denen vücudun aşağı kısımlarından kalbe kan geri dönüşünden sorumlu olan damarın üzerine biner. Bu da sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.

Bu, ayakta uyumanız gerekiyor anlamına gelmiyor. Kıvrılarak ya da uzanarak bir tarafınıza yan yatmanız, tercihen de sol yan tarafınıza yatıp arasına yastık koyarak bir bacağınızı diğerinin üstünde çaprazlamanız, yalnızca sizin için değil bebeğiniz için de en iyi yatış biçimidir. Bu yatış biçimi yalnızca besinlerin ve kanın plasentaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar ki bunun anlamı da atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz, ayak ve ellerde daha az şişmedir.

Bununla birlikte çok az insan bütün gece aynı yatış biçiminde kalmayı başarabilir. Uyanır ve kendinizi sırtüstü veya yüzüstü yatar durumda bulursanız telaşlanmayın. Bunun hiçbir zararı yoktur. Yan pozisyona dönün ve uyuyun. Birkaç gece kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz, fakat vücudunuz çok yakında yeni yatış biçimine alışacaktır.

ben hala alışamadım
yüzüstü yatıyorum başka türlü uyuyamıyorum
biran önce alışmam gerek

Sehercim çok üzüldüm gerçekten Hatasını anlayacağına eminim fakat çok ağır bi suçlama olmuş ... Üstelik hamilesin. Üzülme demek isterdim... Yinede bebeğin için ayakta kal.

Melek çok sevidim cinsiyeti öğrendiğine ayy artık bende öğrenmek istiyorum kızlar.........
Bu arada ben henüz ikili testte yaptırmadım yaptırmak konusunda da kararsızım. Doktor ense kalınlğında sorun görmez ise yaptırmam heralde....

Seher canım Allah yardımcın olsun. Melek gözünaydın. Cinsiyet tahminleri çoğalıyor.

bende primaya üyeyim sitesi çok yavaş onlardan paket geleceğini hiç sanmam.mail bile gelmiyor ..milupaya üye olayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…