2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya gece wc ye falan kalkınca bır urperme oluyo

yalnz kalmaktan falan korkmam ama gece sankı arkamda bırı cıkacak gbı korkmalarım basladı

okuyarak uyuyrm falan ama ıcım gece tuhaf oluyo sıze de oyle oluyor mu

alt tarafta isimlerimiz görünmüyo yine.yoksa benmi görmüyorum

Çok sevindim arkadaşımhihoyyyt gözün aydın.Hayırlı bir evladın olur inşallah

sehercim senin içinde çok üzüldüm.Okurken birkaç defa okudum.Allah yardımcın olsun,güç kuvvet versin canım:çok üzgünüm:

Tüm güzel annelere tekrar teşekkür ediyorum tebrikleri için, kızım sansasyon yarattı daha gelmeden teyzeleri:umursamaz: Yarın bigün oğlu olanlar kapımıza dayanırlar nasılsabayanssulusmile
Bu arada iki can sıkıcı şey de benden: Büyük abdestimde Entamoeba histolytica kistleri görüldü. 2-3 Lökosit varmış ve de. ıdrarda ise aynı şekilde lökosit, epitel amorf ürat kristalleri varmış. Bunun anlamını biliyorum: kum döküyorum şu andabilmiyorumkismile
ıkincisi ise anneme cinsiyeti söylediğimde "hıııı kız mııı, neyse olsun. ben de oğlan bekliyodum ama..." çok öfkelendim, cahillik bu yaptığı. Kısadan teli kapattım öfkemden bişey dememek için. Ya toplumumuz hala erkek hakimiyeti ile yönetiliyor. ınanamıyorum çok sinirliyimÇok üzgünüm çoook

melegım ya eskıler oyle ıste bos ver ya

ya dedıklernden bende bısey anlamadm gecmısler olsn kuzum

uzme kendını mılletn lafları ıcn

canım sinirlenme kızın da sinirlenir yoksa.yaşlılıklarına ver canım zaman geçtikçe alışırlar sıkma canını.Benimde eğer oğlum olursa aynı tepkiyi alıcam çünkü eşim ben ve ailelerimiz tamamen kız delisi.boşver melekcim sağlıklı olsunlarda gelsinler biranönce annelerine

melekcim geçmiş olsun.buarada kızımızda hayırlı olsun.ilk kesin hbr senden geldi darısı başımıza artık

Sağolun kızlar, haklısınız sinirlenip yavrucuğumu da üzmeyim. Altta isim göremiyorm, kimler burda acaba??

canım kum dökmek bayağı sıkıntılı zor doğumm sancısı gibi sancısı olur allah yardımcın olsun ... geçmiş olsun

hasas bir dönemdeyiz herşeyi kafamıza takarsak şimdiden o öğle dedi bu böyle dedi diye 9 ay hiç geçmez bebeğimize etkilenir anneciğinin içinde erkek varmış demek içinde öğle yormuş kızı duyuncada tepkisi öğle olmuş duygusallığımız üzerimizde hmen alınıyoruz kafana takma hihoyyyt nekadar toplum erkek hakimyeti ile yönetiliyor olarak düşünsede kadınlarımız erkeklerden çok daha cesur ve akıllı canım.......... allah kızını sağlıkla sıhatle kucaklamayı nasip etsin tekrar tebrikleropuyorumnanaktan

bende göremyorum ya sorun var.isimlerimiz yanındaki yeşil noktadan anlıyorum burda olanları

Sanalcım teşekkür ederiz teyzesi, kendi doktorum söylese daha emin olurdum aslında, bu doktor ağzında sakız çatlak bişeydiaklinialirimsmile Ama sonuçta doktor, doğrudur illa ki. Darısı size, öğrenmek rahatlatıyor insanı.
sempatiksalakcinniPembem su içen biri değilim. Kendime yapabileceğim en kötü şey. Zaten böbreklerim sorunlu. Ama yüklendim içiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…