2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özkem 83 haklısın canım söylediklerinde, teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bu arada hoşgeldin, ilk kez görüyorum. Ne kadarlık bebişimiz, nasıl geçiyor??

Özkem 83 haklısın canım söylediklerinde, teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bu arada hoşgeldin, ilk kez görüyorum. Ne kadarlık bebişimiz, nasıl geçiyor??

geçen hafta üye oldum bebeiş 13 haftalık şimdilik ii geçiyor cumartesi doktora gideceğim tarama testi için bende ...umaraım cinsiyetinide söyler diye bekliyorum canım

Melekciğim çok geçmiş olsun canım bol bol su iç tavsiye ederim. Sıkma canını boşver bebeğin ve senin sağlığın önemli keyfine bakkkkbayanssulusmileAllahın işine karışılmaz ki. Ne ekilirse o biçilir:teytey:

o nasıl doktormuş yaaa...Öyle söylenir mi?

Rahim filmi çektirdiğin ay mı hamile kaldın?
Ben de rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 7 haftalıkken düştü 3 ay sonra Rabbim tekrar nasip etti.

ben de yaptırmadım..

Allah kolaylık versin canım inş. bu yanlış anlama en kısa zamanda düzelir de bebeğinizi beraber büyütürsünüz..

melekcim geçmiş olsun dikkat et kendine

annene sıkma canını ben ablamı aradım oğlum olacak dedim neyse cnm sağlıklı olsunda dedi
sanki erkek bebek kötü bişey bu beklentiyle alakalı benim taraf kız istiyordu

melekciği geçmiş olsn senn ilacın su aynı dert bendede var canm 2 lt lık su aldım yanıma şaşalla akşama kadar içiyorm yoksa bende çok kötü oluym idarrda yanma su içmeyi sevmiyrm ama meçburm bende yıllardır var canm bebşin kızınıda allah analıo babalı etsn slenenlern bi anlamı yok bi dünyaya gelsn yerler onu banada kızımda aynısnı yaptılar kızmı diyerk ama şimdi bi gör 3 tane erkek tornları var kızmın yerine kimseyi koyamiyolar

kızlar hepinize iyi akşamlar kendinize dikkat edin yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben çok baş ağrısı çekiyorm kafamı kaldıramıyom sizdede varmı kızmda olmamıştm böle pc başna bile oturamıyrum gözlerm kanlandı ağrıdan

Kızlar cinsiyet konusunda ister istemez merakla birlikte herkeste beklenti oluşuyor.Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin.Bende oğlum olacak gibi hissediyorum.Eşimde öyle...Kız olsun diyordu başta ama şimdi babasının oğlu diyor.Kız olursa ne olur diyorumaklinialirimsmile ne olur kızımız olur diyorkaydirigubbakcemile3
Hayırlısıyla inş martın son haftası babamız askere gitmeden öğrenelim istiyoruz:CüvCüv:

aa askermi olacak eşin ne zaman gidecek kısa dönemmi yapacak?

aa askermi olacak eşin ne zaman gidecek kısa dönemmi yapacak?

Evet meloscum 12 nisanda teslim olacak inş.Kısa dönem yapacak inş bi aksilik olmazsaeyvahedigeldismile
Şimdiden ağlamaya başladım yaw:gitme: Eşim yapma diyor şimdiden...Ben üzülünce o üzülüyor.Bebişimiz gelmeden çabucak gidip gelsin inş

kızlar hepinize iyi akşamlar kendinize dikkat edin yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

İyi akşamlar canım görüşürüz.

arkadaşlar ben çok baş ağrısı çekiyorm kafamı kaldıramıyom sizdede varmı kızmda olmamıştm böle pc başna bile oturamıyrum gözlerm kanlandı ağrıdan

bende de aynı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…