evet cnm bursalıym.sende bursadansın galiba
evet canım bursalıyım insanın yaşadığı şehirden birilerini görmesi çok hoş tekrara merhaba
Özkem 83 haklısın canım söylediklerinde, teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bu arada hoşgeldin, ilk kez görüyorum. Ne kadarlık bebişimiz, nasıl geçiyor??
cnm ilkinde ne zaman gitmiştin ikincisinde ne zaman?
banada erkek dedi ilk tahmin ama ben hala kız diyorum
cnm hoşgeldin
bende bebeğim olmasını çok isteynlerdenim dr yüzüme bakıp senin çocuğun olmaz
tedaviylede sanmam belki tüp bebek dedi
yıkıldığım andı 3 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem
Bende 2.5 senelik evliyim ilk 6 ay istemedik. ama sonra çok uğraştık. Hiçbir sebep olmamasına rağmen olmadı. Her ay adet günümde o kadar çok üzülüyordum ki anlatamam. En son rahim filmi çektirdim daha sonra aşılama ve tüp bebek deneyecektik. Ve o ay annemin kanser olduğunu öğrendim. Annem çok istiyordu çocuğum olmasını.Adetim gecikti tabi üzüntüden olduğunu zannettim. Çok gecikince eşimle test yaptık ve hamileydim. Ağladım ama anneme mi ağladım sevinçten mi ağladım bilmiyorum. Şimdi bebeğim annemi de hayata bağladı. Merakla bekliyoruz bakalım hayırlısı. Bu da benim hikayem:gitme:
herkeslere merhaba,
12.haftadayım..ya bu mide bulantılarından iyice anam ağladı.bende ağlıyorum zaten.
süt içemiyorum artık çok bulandırıyo diye.
kızlar ikili test yaptırmayan yada yaptırmayacak olan var mı aramızda.
ben yaptırmayı düşünmüyorum..
bişey olurda aldıracakmıyız ki.
kızlar merhaba.biz bebeğimizle artık yola yalnız devam edecez.eşimle boşanma kararı aldık.daha doğrusu o böle bi karar aldı.benim onu aldattığımı düşünüor.bu nasıl bi işkence anlatamam.beni istemiyor artık.dün eve almadı beni annemin yanındayım.çok zor günler geçiriyorum bi süre giremeyecem size haber vermek istedim.kendimi toparlamam lazım nasıl olacak bilmiyorum ama bebeğim için toparlanmak zorundayım.kendinize iyi bakın arkadaşlar.hoşçakalın.senağlamasenağlama
sanal bursalımısn sen
evet cnm bursalıym.sende bursadansın galiba
arkadaşlar ben çok baş ağrısı çekiyorm kafamı kaldıramıyom sizdede varmı kızmda olmamıştm böle pc başna bile oturamıyrum gözlerm kanlandı ağrıdan
Kızlar cinsiyet konusunda ister istemez merakla birlikte herkeste beklenti oluşuyor.Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin.Bende oğlum olacak gibi hissediyorum.Eşimde öyle...Kız olsun diyordu başta ama şimdi babasının oğlu diyor.Kız olursa ne olur diyorumaklinialirimsmile ne olur kızımız olur diyorkaydirigubbakcemile3
Hayırlısıyla inş martın son haftası babamız askere gitmeden öğrenelim istiyoruz:CüvCüv:
aa askermi olacak eşin ne zaman gidecek kısa dönemmi yapacak?
kızlar hepinize iyi akşamlar kendinize dikkat edin yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan
arkadaşlar ben çok baş ağrısı çekiyorm kafamı kaldıramıyom sizdede varmı kızmda olmamıştm böle pc başna bile oturamıyrum gözlerm kanlandı ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?