2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asker yolu bekleyen ve bekleyecek olan arkadaşlarımıza sabırlar diliyorum. sağlıkla gidip sağlıkla dönsünler yuvalarına canım üzmeyin kendinizi.

su gibi geçsin inş günler bebiş dğmadn burda dimi 5 ay yaopcak ozamn ah canm ya kendim aklıma geldi gözlerm doldu bende asker yolu bekledm sayılı günler çabuk geçiyo canm üzme kendini biz yanındayız onun yerini tumasakta burdan konuşurz vereliniortak

kızlar ben yine cips yedim ay 2 gündür canım cips istiyor valla kilo alcam bugun sondu offf sıkıldım yedikten sonrada.....

kızlar buarada kimse yokmu toppikte neden burası bukadar boş...
melekcim annenin dedğine sakın kafanı takma ..kız gibisi varmı yarabbim...kız herzaman aileye daha yakın ...erkek bi evleniyor azda olsa kopuyor illa zaman geçtikçe kız tarafına yakınlaşıyor.....
kızım olmayacak diye çok korkuyorum oğlum olsun isterim ama kızımda olsun allahım inşallah nasibeder....
yarın birgün ana kız ne hoş sohbetleriniz olur..oğlan analarının kaçtanesi geliniyle kızı gibi..mutlaka iyilik güzellik oluyor ama anne kızın yerini kimse tutamamaz....
hem bi hadisi şerifimizde varmış kız çocuğu olan evde bereket olurmuş.negüzel birşey değilmi....
çok şanslısın canım çok..

canım çok teşekkür ederim.Umarım çabuk geçer.Dönüşü 15 eylül gibi.Doğuma ya kılpayı yetişir veya 2-3 gün sonra gelir.Hayırlısı artık:gitme:

selam arkadaşlar nasılsınız? ben bugun fena oldum birden bulanık görmeye başladım net göremiyordum...tansiyonumu ölçtürdüm 12 7 normal dediler sonra biraz uzandım geçti gibi...sebebini bilmiyorum..dr sordum oda şaşırdı....tansiyon deilse ne sizede böle oluyormu bana birkaç kez oldu

ipekyolcum üzülme kısa dönem gider gelir ALLAHIN izniyle canım.sende bol bol bize takılırsın canım.eşinde geldiği gibi bebişinizle daha kalablık bir aile olacaksınız onun içinde ne değişik olacak

srnc geçmişolsun canım.bende çok şükür hiç öyle birşeyler olmuyor...
hamile gibi değilim herşey yolunda çok şükür arada kasık ağrılarını saymıyorum....

ya kızlar kim var kim yok gözükmüyormu?????aşşağıda kimse yok gözüküyorda.

mops canım sağol bendede başka şikayet yok şükür ama böle oldu bugun ...işallah olmaz bidaha...
ipekçim hiç anlamazsın hemen geçer üzülme sayılı gün...ben de çook bekledim...gerçi benimki hala asker de...hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah zaten kısa dönemmiş çabuk biter

kızlar ben milupanın sitesine üye olmuştum
bana bir paket yollamışlar içinde
1 tane cd
1 tane anne-bebek bakım kitapçığı
1 tane huggies bebek bezi
ve indirim kuponları yollamışlar :))

canım bende hamile kalmadan önce üye oldum ama üye olman için ya hamile olman ya da bebek sahibi olman gerekiyormuş neyse üye oldm banada onlardan geldi ve ben ertesi ay hamile kaldıımmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sırınecm g.olsn benım ıkı defa oldu ama benım gozum hıc gormedı bayılamkla bayılmamak arası cok kotuydu benımde

tansıyon genelde 9 a 5tır hemen olctk aynıydı

sanıırım beyne kan mı gıtmıyrmus oyleydı bazı arkadaslarmzdada olmustu

selam kızlar banada gelmedi belkide adres bilgilerinden dolayıdır ben adrese bilgi istemiyorum demiştim daha önce,güncelledim tekrar bakalım gelicekmi...

Burnunuzu tıkalı mı hissediyorsunuz? Bu alerji veya bir soğuk algınlığı nedeni ile olabilir veya sadece bir diğer hamilelik belirtisi olabilir. Bir çok hamile kadın burunlarının sürekli olarak tıkalı olduğundan, ve nefes almanın zorlaştığından şikayet eder. Bu tıkanıklığın sebebi progestron hormonunun burundaki mukus zarlarının dolaşımını artırması ve bunun sonucu olarak şişkinliğe yol açmasıdır. Bu duruma hamilelik rhinitis'i adı verilir ve ne yazık ki bundan kurtulmak için yapabileceğiniz çok fazla şey yoktur. Bir buhar makinesi kullanabilirsiniz veya her bir burun deliğine bir parça vazelin sürmek sureti ile kurumalarını engelleyebilirsiniz. Doktorunuzun tavsiyesini almadan antihistamin spreylerden veya reçetesiz satılan ilaçlardan uzak durmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…