2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben çok baş ağrısı çekiyorm kafamı kaldıramıyom sizdede varmı kızmda olmamıştm böle pc başna bile oturamıyrum gözlerm kanlandı ağrıdan

benim de çok başım ağrıyordu neyseki birkaç gündür ağrı yok..Ben uyuyordum, yüzümü buhara tutuyordum falan ilaç da kullanmadım hiç ama nafile ağrıyor yine de ..Normalmiş zaten..

iyi akşamlar herkese... melek hem geçmiş olsun hayırlısı olsun.kız anası olmak çok güzel bence.sanırım artık gözünün önünden pembe pembe ciciler geçiyorsundur ben daha öğrenemeyenlerdenim.20 marta randev.eee artık kocaman olucaz inşallah uygun pozisyonda durur da görürüz.

meraba kızlar bugün kendi doktorum dışında bi doktora gitttim
daha önce hamile kalmak için tedavi gördüğüm doktor bu

benim gittiğim hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş
bunun önemli olduğunu öğrendim ve hastanemi değiştirmek zorundayım
kadın özel çapa medi life hastanesinde doğum yaptırıyomuş
ne dersiniz giden bilen varmı ?

gelelim bebişeeeeee :)
kadının makinası süperrr
bebeği çok net gösteriyor
eli ayağı herşeyi belliydi çook netti göbek kordonunu bile grdüm nasılda oynatıyodu ellerini ayyy
sıpa kordonu bacaklarının arasına almış cinsiyeti görünmedi :)
kadın renkli usgyle yani 4 boyutluylada baktı çok net değildi bulanıktı neden anlamadım
bi dahaki geldiğinde net göstercem sana dedi
üstelik renkli için ayrı bir ücret ödemiyosun 20 tl muayene ücretine dahil

Rahim filmi çektirdiğin ay mı hamile kaldın?
Ben de rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 7 haftalıkken düştü 3 ay sonra Rabbim tekrar nasip etti.

Hayır Peny rahim filminde bir problen çıkmamıştı zaten. Ama zormuş rahim filmi çektirmek. Daha doğrusu sonrası zor oldu benim. Gayet rahat çektirdim ağrım oldu tabi ama dayanabildim. Sonra hastanenin asansöründe bayılmışım. Gözümü açtığımda acil bölümündeydim .İki ay sonra hamile kaldım.İnşallah bu bebeğine hayırlısı ile kavuşursun.
Tehlike geçmiştir artık zaten. Şimdi ne kadarlık bebiş?

[QUOTE=nevin_;12059880]kızlar bende koydum resim baktınızmı:)[/QUOTE]

Ya komik gelecek ama bu koyduğunuz resimlere nerden bakıyoruz. Ben çok yeniyim burda daha. Ama resimleri merak ediyorum:bbo:

merhaba kızlar öncelikle herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyrm bende yeniym sizin köşenizde benim bazı sorularım var ben 11+4 üm . 2 li test ense kalınlığı falan demişsiniz bunları ne zaman yaptırcam birde benim oturduğum ilçe küçük özel hastane yok bu testleri devlet hastanesi doktorları yapıyr mu ben mi talep edeceğim yoksa bazı bulgulara göre mi yapılıyr bu testler. çok öenemli ve gerekli mi bana ne önerirsiniz acaba büyük bir şehre gidip özel hastaneye mi gitsem bu testler çok maliyetli mi özel hastanede bana yardımcı olur musunuz bu konuda lütfen karmakarışığım ve korkuyrm şimdiden sağolun

Tornado canım 11+4sen doktorunun sana bu haftalarda 2li testi önermesi gerekiyordu... En son ne zaman muayeneye gittin??
Sana önemediyse gittiğin doktoru arayıp sorabilirsin.. Yada devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gidip 2li test için bilgi isteyebilirsin..
Bu test ve daha sonrasında 3lü test 4lü test ve amniyosentez bebeğin down sendromu yada başka bir genetik hastalığa yatlınlığı olup olmadığının ölçüldüğü bir test...
Bazı arkadaşlar yaptırmıyyor... Down sendromu olsada doğurmak istedikleri, bebeği aldırmayacakları için hamileliği sıkıntı içinde geçirmektense hiç öğrenmemeyi tercih ediyorlar....
Ben öğrenmekten yanayım.... Haftaya perşembe 2li test yaptırıcam ben de heyecanla bekliyorum.... Ben özel bir hastanede yaptırıcam, hastanelerde sigortalıya 70-100 tl arasında değişen rakamlara yapıyorlar.. Siigorta anlaşması yoksa 150-200 arasında değişiyor... Devlet hastanelerinde ise ücretsiz yapılıyor ama her devlet hastanesinde varmı bilmiyorum....

AYSE.20 arkadaşım istanbulda gittiğin doktorun adı ve nosunu bana özelden yazablr misin bir ara gideblriz belki diye alayım dedim yardımcı olur musun

Ayşecim unkapanında nerede bu doktor, adı falan ne?.. 20 tl muayene ücreti çok uygunmuş... 4 boyutlu ultrasonu olması da çok iyiymiş...

Kızlar biz Asya ismini düşünüyoruz bakalım, buarada bağırsaklarımlarımda dizanteri varmış ya, biteral kullanabilirmiyiz kızlar yaa?? Kullanmasam ben çok halszi düştüm, kilo kaybettim. Bi yandan da bebişim ilaç delisi olacak diye endişeleniyorum:hulya:

atk seninde cinsiyet belli olmuş
bchg değerin kaçtı hurafe tuttumu sendede

tornado ikili test kadın doğum polikliniği olan pek çok hastanede yapılıyor, bunun için özele gitmene gerek yok.bir de zaten 11-14. haftalarda olduğu için daha vaktin var.ben 10.haftada gitmiştim, 13te çağırdı ense kalınlığı için.

bol neşeli sohbeetler kızlar 12 hatayı geçiren arkadaşlar bu haftada kasık ağrısı gibi hafif bir ağrınız oldumu bende varda normalmidir 2-3 saattir hafiften bir ağrı var bebğimin olduğu tarafta

bol neşeli sohbeetler kızlar 12 hatayı geçiren arkadaşlar bu haftada kasık ağrısı gibi hafif bir ağrınız oldumu bende varda normalmidir 2-3 saattir hafiften bir ağrı var bebğimin olduğu tarafta

bende oluyo cnm ya sadece sol tarafımda aslında hamileliğimde hep oldu kasık ağrım ama bu hafta dahada arttı.doktoruma sordum bebek büyüdükçe kasığa ağrı yapar normal dedi bana

bende oluyo cnm ya sadece sol tarafımda aslında hamileliğimde hep oldu kasık ağrım ama bu hafta dahada arttı.doktoruma sordum bebek büyüdükçe kasığa ağrı yapar normal dedi bana

sağol canım bendede bebeğin olduğu sol taraf çok değil inceden hafif hafif bu gün başladı ne kadar sürer ki meleklerimiz büyüsünde inş. hayırlısıyla ağrılar bile tatalı geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…