arkadaşlar ben çok baş ağrısı çekiyorm kafamı kaldıramıyom sizdede varmı kızmda olmamıştm böle pc başna bile oturamıyrum gözlerm kanlandı ağrıdan
sen ne yaptın cnm
Rahim filmi çektirdiğin ay mı hamile kaldın?
Ben de rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 7 haftalıkken düştü 3 ay sonra Rabbim tekrar nasip etti.
ılk sayfamıza gırrsen orada gobusler lınkını tıkla
Ayşecim unkapanında nerede bu doktor, adı falan ne?.. 20 tl muayene ücreti çok uygunmuş... 4 boyutlu ultrasonu olması da çok iyiymiş...meraba kızlar bugün kendi doktorum dışında bi doktora gitttim
daha önce hamile kalmak için tedavi gördüğüm doktor bu
benim gittiğim hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş
bunun önemli olduğunu öğrendim ve hastanemi değiştirmek zorundayım
kadın özel çapa medi life hastanesinde doğum yaptırıyomuş
ne dersiniz giden bilen varmı ?
gelelim bebişeeeeee :)
kadının makinası süperrr
bebeği çok net gösteriyor
eli ayağı herşeyi belliydi çook netti göbek kordonunu bile grdüm nasılda oynatıyodu ellerini ayyy
sıpa kordonu bacaklarının arasına almış cinsiyeti görünmedi :)
kadın renkli usgyle yani 4 boyutluylada baktı çok net değildi bulanıktı neden anlamadım
bi dahaki geldiğinde net göstercem sana dedi
üstelik renkli için ayrı bir ücret ödemiyosun 20 tl muayene ücretine dahil
bol neşeli sohbeetler kızlar 12 hatayı geçiren arkadaşlar bu haftada kasık ağrısı gibi hafif bir ağrınız oldumu bende varda normalmidir 2-3 saattir hafiften bir ağrı var bebğimin olduğu tarafta
bende oluyo cnm ya sadece sol tarafımda aslında hamileliğimde hep oldu kasık ağrım ama bu hafta dahada arttı.doktoruma sordum bebek büyüdükçe kasığa ağrı yapar normal dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?