2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AYSE.20 arkadaşım istanbulda gittiğin doktorun adı ve nosunu bana özelden yazablr misin bir ara gideblriz belki diye alayım dedim yardımcı olur musun

Ayşecim unkapanında nerede bu doktor, adı falan ne?.. 20 tl muayene ücreti çok uygunmuş... 4 boyutlu ultrasonu olması da çok iyiymiş...

kızlar size doktoru tavsiye ederim çok bilgili vede ilgili bi doktor
yanlız şu varki çokta güzel bi yerde değil ucra bi yerde
20 tl ücret alıyor kayıt falan yapmıyor elden alıyor ücreti
muayenehanesi falan görsel anlamda çok basit gözüken bi yer
fakat ben buna takılmadım daha önce hamike kalmak için gittim
insan o durumda hiç bişeyi aramıyor yeterki olsun diyorsun
ve tedaviden 1 ay sonra hamile kaldım
bir çok kişinin bu kaıdnda çare bulduğunu yada hamile kalabildiğini duymuştum
bu dediklerime takılmıcaksanız gidin gerçekten derim

aradan baya zaman geçti ben başka doktora gidiyodum uzak diye
sonra bugğn kalktım bugün ona gittim çok ilgilendi benle
usgden bebeği net görmekte benim iççin çok heyecanlıydı
üstel,ik her gittiğinde renkliyle bakıyor
extraa ücret almadan

sağol canım bendede bebeğin olduğu sol taraf çok değil inceden hafif hafif bu gün başladı ne kadar sürer ki meleklerimiz büyüsünde inş. hayırlısıyla ağrılar bile tatalı geliyorr

bebişin büyüdükçe olur biraz daha cnm.benm öyle oldu büyüdükçe anlıyorum kasıklarımdaki basınç ve ağrıdan.hatta namz kılarken bile arada bi tutuyo oturup kılıyorum ozaman.ama dedğin gibi herşeye değer

Melekcim asya ismi çok güzel bir isim.Görümcemin ismi..

offff o ağrılar yokmu varya benimki çokmu aşağıda neyse çatı kemiklerimin ağrısında yürüyemiyorum,belim hatta popom bile ağrıyo,karnımındaki ağrılarında genişlemekte olduğunun göstergesi diye düşünüyorum
aynen namazıda oturarak kılıyorum çoğu zaman.

kızlar hamiilelikte en rahat ay hangi aydır annenin enerjik olduğu rahatsızlık hisetmediği porostad gibi tuvalete çıkmadığı

senin günü benden ilerde belki zamanla öyle oluyodur ama sen yinede b, doktoruna danış cnm normalmi diye

canım ya ben yine iyiyim yada yeni başlıyoruz ağrılara allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağ olsun inş. kucağımıza almak nasip olur

kızlar hamiilelikte en rahat ay hangi aydır annenin enerjik olduğu rahatsızlık hisetmediği porostad gibi tuvalete çıkmadığı

prostad gibimi :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hiç güleceğim yoktu kız

genelde ikinci 3 ay derler
4-5-6 aylar yani ama bilmiyorum ben 4. aya girdim ağrılar başladı şimdide
ama idrara çıkmalarım azaldı.

Kızlar biz burdakinden 2 hafta büyüğüz doktoruma göre. Burası bi ara tutuyordu anlamadım ki...

senin günü benden ilerde belki zamanla öyle oluyodur ama sen yinede b, doktoruna danış cnm normalmi diye

doktora sormaya bile gerek duymadım çünkü bu ikinci hamileliğim
diğerndede olmuştu yani normaldir
aslında çatı ağrısı son aylara yakın başlar ama bende erken başladı

canım ya ben yine iyiyim yada yeni başlıyoruz ağrılara allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağ olsun inş. kucağımıza almak nasip olur

amin canımcgerçekten Allah onlara sağlık sıhat versinde biz çekeriz be önemli değil
Allah sabrını veriyor gerçekten bugün usgde o haraketlerini gördüm ya dünyalar benim oldu

melekcim bende haftamla uyumluyum ama bir kaç gün önde çıkıyor bazen
ama sen takılma ona zamanla uyumlu hale gelecektir

amin canımcgerçekten Allah onlara sağlık sıhat versinde biz çekeriz be önemli değil
Allah sabrını veriyor gerçekten bugün usgde o haraketlerini gördüm ya dünyalar benim oldu

inş. pazartesi bende hareketli görürüm canımmın içini son gittiğimde daha yeni allerini oynatıyordu ağır ağır çok üzüldüm onu öyle görünce canı acıyormu diye düşündüm hep orda büyürken allah ın mucizesi yoktan var oluyoruz sanki

Valla benim bebiş nazlı biraz.Kız olursa yandık vallakaydirigubbakcemile3
Benim idrar yollarımda iltahap olduğu için çok su içmek zorundayım.Eşim şaşırıyor bazen bu kadar suyu nasıl içiyorsun diyorkafamçokkarıştı
Napalım...Zor günler geçirdim ama ağrılarım öyle namaz kılarken çok rahatsız etmiyor beni.Bakalım karnımız büyüdükçe yeni çözümler bulacağız artıkohaoldumsmile

kardeşim son aylarda oturarak kılıyordu namazı fazla kilo almış sanırım hala veremedi biz nasıl olaacağız bakalım

benm böyle giderse fazla almam inş.da öyle olur çünkü benm koçişle hep kilo kavgamız var zaten.hiç istemiyo kilo falan almamı.ama mecbur alıcam ozaman nolcak diyorum verirsin diyo banakaydirigubbakcemile3

ben uzun zamandır görüyodum hareketlerini fakat
bu son gittiğim doktorun usgsi çok güzeldi çook netti
sanki bebeği doğmuş gibi gördüm diyebilirim
sen üzülme Allah ona o kolaylığı veriyor
daha şimdi yerleri geniş git gide daralacak ve ayaklarıı katlanacak
benimkinin ayakları karnına doğru katlanmaya başlamıştı
eskiden dümdüz uzatıyodu

ayyy şimdi duygulandım canım yaaa konuşunca
kaç defa resme baktım durdum arabada gelirken

benim bu ikinci hamileliğim ilki vefat ettiğin için ayrı bir heyecan ve sevinç bu bebek benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…