AYSE.20 arkadaşım istanbulda gittiğin doktorun adı ve nosunu bana özelden yazablr misin bir ara gideblriz belki diye alayım dedim yardımcı olur musun
Ayşecim unkapanında nerede bu doktor, adı falan ne?.. 20 tl muayene ücreti çok uygunmuş... 4 boyutlu ultrasonu olması da çok iyiymiş...
sağol canım bendede bebeğin olduğu sol taraf çok değil inceden hafif hafif bu gün başladı ne kadar sürer ki meleklerimiz büyüsünde inş. hayırlısıyla ağrılar bile tatalı geliyorr
Kızlar biz Asya ismini düşünüyoruz bakalım, buarada bağırsaklarımlarımda dizanteri varmış ya, biteral kullanabilirmiyiz kızlar yaa?? Kullanmasam ben çok halszi düştüm, kilo kaybettim. Bi yandan da bebişim ilaç delisi olacak diye endişeleniyorum:hulya:
bebişin büyüdükçe olur biraz daha cnm.benm öyle oldu büyüdükçe anlıyorum kasıklarımdaki basınç ve ağrıdan.hatta namz kılarken bile arada bi tutuyo oturup kılıyorum ozaman.ama dedğin gibi herşeye değer
offff o ağrılar yokmu varya benimki çokmu aşağıda neyse çatı kemiklerimin ağrısında yürüyemiyorum,belim hatta popom bile ağrıyo,karnımındaki ağrılarında genişlemekte olduğunun göstergesi diye düşünüyorum
aynen namazıda oturarak kılıyorum çoğu zaman.
offff o ağrılar yokmu varya benimki çokmu aşağıda neyse çatı kemiklerimin ağrısında yürüyemiyorum,belim hatta popom bile ağrıyo,karnımındaki ağrılarında genişlemekte olduğunun göstergesi diye düşünüyorum
aynen namazıda oturarak kılıyorum çoğu zaman.
Melekcim asya ismi çok güzel bir isim.Görümcemin ismi..
kızlar hamiilelikte en rahat ay hangi aydır annenin enerjik olduğu rahatsızlık hisetmediği porostad gibi tuvalete çıkmadığı
senin günü benden ilerde belki zamanla öyle oluyodur ama sen yinede b, doktoruna danış cnm normalmi diye
canım ya ben yine iyiyim yada yeni başlıyoruz ağrılara allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağ olsun inş. kucağımıza almak nasip olur
Kızlar biz burdakinden 2 hafta büyüğüz doktoruma göre. Burası bi ara tutuyordu anlamadım ki...
amin canımcgerçekten Allah onlara sağlık sıhat versinde biz çekeriz be önemli değil
Allah sabrını veriyor gerçekten bugün usgde o haraketlerini gördüm ya dünyalar benim oldu
prostad gibimi :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hiç güleceğim yoktu kız
genelde ikinci 3 ay derler
4-5-6 aylar yani ama bilmiyorum ben 4. aya girdim ağrılar başladı şimdide
ama idrara çıkmalarım azaldı.
inş. pazartesi bende hareketli görürüm canımmın içini son gittiğimde daha yeni allerini oynatıyordu ağır ağır çok üzüldüm onu öyle görünce canı acıyormu diye düşündüm hep orda büyürken allah ın mucizesi yoktan var oluyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?