Valla benim bebiş nazlı biraz.Kız olursa yandık vallakaydirigubbakcemile3
Benim idrar yollarımda iltahap olduğu için çok su içmek zorundayım.Eşim şaşırıyor bazen bu kadar suyu nasıl içiyorsun diyorkafamçokkarıştı
Napalım...Zor günler geçirdim ama ağrılarım öyle namaz kılarken çok rahatsız etmiyor beni.Bakalım karnımız büyüdükçe yeni çözümler bulacağız artıkohaoldumsmile
benm böyle giderse fazla almam inş.da öyle olur çünkü benm koçişle hep kilo kavgamız var zaten.hiç istemiyo kilo falan almamı.ama mecbur alıcam ozaman nolcak diyorum verirsin diyo banakaydirigubbakcemile3
kardeşim son aylarda oturarak kılıyordu namazı fazla kilo almış sanırım hala veremedi biz nasıl olaacağız bakalım
benm böyle giderse fazla almam inş.da öyle olur çünkü benm koçişle hep kilo kavgamız var zaten.hiç istemiyo kilo falan almamı.ama mecbur alıcam ozaman nolcak diyorum verirsin diyo banakaydirigubbakcemile3
allah kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlı uzun ömür versin canım herşey allah ın takdiri diğerinede cennette kavuşursun inş.
kızlar eşleriniz neden bu kadar takıntılıki
benimkide hoşlanmaz kilodan ama alıncada niye aldın hemen ver falan demez
sağlıklı ol yeter fln der.
keyfimdende almadığımı biliyoır sınuçta hamilelik bu bir gereklilik
bide benim diğer hamilelikte çok kilo kaldı üstümde veremeden tekrar hamile kaldım
eee düşünün 2 hamileliğin kilosunu çekiyorum şuan
ama inanırmısınız tecrübemidir nedir bunda daha dikkatli besleniyorum ve 3,5 ayda 1 kilo aldım
Canım benim eşim zaten sağlığım için endişeleniyor.Kayınvalidem ve babam kiloları yüzünden bir sürü hastalıkla uğraşıyorlar.Oda endişeleniyor haliyle.Birde evlendiğimde 62 kiloydum şimdi hamilelikle beraber 82 olmuşum.Kocacığım korktu tabi:1shok:
aaa canım ya bende hani çok zayıfsında az bişe kilo alınca eşin hoşlanmıyor sandım
gerçekten sağlık için düşünmemiz lazım güzellik için değil eşin haklı
benima annem teyzelerim ve anneannem olmak üzere ailenin tüm kadınalrı çok kilolu oldukları ve hepsininde aynen dediğin gibi sağlık sorunları çektiklerinden bende korkuyorum almaya açıkcası ama veremiyorumda pek
evlendiğimde 55 kiloydum şimd 66 kiloyum
boyumda çok uzun değilki 1.60
off çok canım sıkılyor yaaa...hamilelilkte seyehat riskli değil mi arkadaşlar ??6 7 saat yol gideceğim yer daha şubatta gittim şimdi nisanda yine ankaraya gidicemmmm NEDEN ise görümcemin kızının doğum günü eşimde tutturdu gidelim beni düşünen yokkkk gitmişken eksikleri alırız bahanesiii
cnm yola çıkınca rahatsız oluyorum falan de.sonuçta görümcenin kzının doğum gününden daha önemli senin bebişin.erkekler bu konuda pek ince düşünemiyor bunun sıkma sen canını.durumu anlatınca eminm anlycaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?