2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlı uzun ömür versin canım herşey allah ın takdiri diğerinede cennette kavuşursun inş.

canım bendede var iltihap bende bol su içiyorum
noormalde günde 1 bardağı bile zor içeerdim
şimdi zorlayarak 6yı 7 yi buluyor
namazlarımızıda Allah kabul etsin inşallah
sonuçta niyet önemli

benm böyle giderse fazla almam inş.da öyle olur çünkü benm koçişle hep kilo kavgamız var zaten.hiç istemiyo kilo falan almamı.ama mecbur alıcam ozaman nolcak diyorum verirsin diyo banakaydirigubbakcemile3

benim kocişte sana güveniyorum verirsin diyor delikafaduldenveriyor gazı

kardeşim son aylarda oturarak kılıyordu namazı fazla kilo almış sanırım hala veremedi biz nasıl olaacağız bakalım

bende diğer hamileliğimde son aylarda yere bile ayaklarımı kıvırarak oturamıyoddum
bende çok kilo almıştım bide ellerim ayaklarım bacakarım çok şişmişti
bacaklarımı katlayamıyodum şişten :)

benm böyle giderse fazla almam inş.da öyle olur çünkü benm koçişle hep kilo kavgamız var zaten.hiç istemiyo kilo falan almamı.ama mecbur alıcam ozaman nolcak diyorum verirsin diyo banakaydirigubbakcemile3

Sorma güzelim yaw.Bizde öyleyiz.Kiloya karşı takıntısı vardır benimkinin.Şimdiden 6 kilo aldım.Napacam ben hiç bilmiyorum.Ama 3 ay hep sıkıntılı geçti.Neredeyse sürekli yattım.Hareket etmeden yattım.lmaz:

offf bizdede öyle ne gaz ne gaz.sen yeterki zayıf ol ben ne istersen yaparım diyo.hatta biara braz fazla kaçırdım rejim yapmaya başlayınca bzimki markette mavi yeşillerden ne bulduysa almış canım kalorili şeyler çekipte rejimi bozmıyım diye.takıntılı bu konuda çokkaydirigubbakcemile2

allah kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlı uzun ömür versin canım herşey allah ın takdiri diğerinede cennette kavuşursun inş.

amin canım ya dualarımızda birbirimizide unutmayalım inşallah.
tek tesellim o oldu zaten cennete gittiğine ve benide oraya çağıracağına inandığım için dayandım.

ipekyolcum düşünme canm şuanda alırsak alırız boşver uyuzluk yapmasınlar okadarda yaaa.napalım emzirme dönemimiz bitince vercez artık el mahkum

kızlar eşleriniz neden bu kadar takıntılıki
benimkide hoşlanmaz kilodan ama alıncada niye aldın hemen ver falan demez
sağlıklı ol yeter fln der.
keyfimdende almadığımı biliyoır sınuçta hamilelik bu bir gereklilik
bide benim diğer hamilelikte çok kilo kaldı üstümde veremeden tekrar hamile kaldım
eee düşünün 2 hamileliğin kilosunu çekiyorum şuan

ama inanırmısınız tecrübemidir nedir bunda daha dikkatli besleniyorum ve 3,5 ayda 1 kilo aldım

Canım benim eşim zaten sağlığım için endişeleniyor.Kayınvalidem ve babam kiloları yüzünden bir sürü hastalıkla uğraşıyorlar.Oda endişeleniyor haliyle.Birde evlendiğimde 62 kiloydum şimdi hamilelikle beraber 82 olmuşum.Kocacığım korktu tabi:1shok:

aaa canım ya bende hani çok zayıfsında az bişe kilo alınca eşin hoşlanmıyor sandım
gerçekten sağlık için düşünmemiz lazım güzellik için değil eşin haklı
benima annem teyzelerim ve anneannem olmak üzere ailenin tüm kadınalrı çok kilolu oldukları ve hepsininde aynen dediğin gibi sağlık sorunları çektiklerinden bende korkuyorum almaya açıkcası ama veremiyorumda pek
evlendiğimde 55 kiloydum şimd 66 kiloyum
boyumda çok uzun değilki 1.60

Bende 171 im.Haziranda 2 yıl olacak evleneli.Ama sürekli tedaviler ilaçlar yüzünden böyleyim.Buda bahane olabilir ama şu zamana kadar kullandığım ilaçlarla eczane açılırdı herhaldekaydirigubbakcemile3

off çok canım sıkılyor yaaa...hamilelilkte seyehat riskli değil mi arkadaşlar ??6 7 saat yol gideceğim yer daha şubatta gittim şimdi nisanda yine ankaraya gidicemmmm NEDEN ise görümcemin kızının doğum günü eşimde tutturdu gidelim beni düşünen yokkkk gitmişken eksikleri alırız bahanesiii

cnm yola çıkınca rahatsız oluyorum falan de.sonuçta görümcenin kzının doğum gününden daha önemli senin bebişin.erkekler bu konuda pek ince düşünemiyor bunun için sıkma sen canını.durumu anlatınca eminm anlycaktır.

canım 1 haftadır tartışıyoruz anlamayan anlamıyo malesef.... offf neler demedim kii bıktı ankaraya git gelden onlar sanki kaç kere geldiyse

ozaman sen gitme anende falan kal.Allah korusun sonra bişey olur vicdan azabı çekersin.ben en son braz fazla yola gidince kiii orasıda şehir içiydi yinede eve geldiğimde biraz kanamam oldu ve çok korktum ozaman.şimdi doktor haricinde biyere gtmyorum arabayla.tamam herzaman dikkat edicez kendimize ama bu dönemler daha önemli.

cnm sen bilirsin ama eşin diretiyosa sende diret.üzülme ama sıkma sen canını herşey yoluna girer

ya kızlar buarda sizlerle bişey paylaşmak istiyorum gecenlerde saba tümerin programında seda bağcan diye mantra müziği yapan bi yoga hocası konuk oldu.kadın albüm çıkarmış.sitesinde şarkıların demoları var ben çok ama çok beğendüm acayip insanı dinlendiren ve ruhunu okşıyan bi müzik ve ses.bebişlerimize bu tarz müzkleri dinlettiğimzdede onlarda rahat olucaktır eminim biz rahatlyınca.mozarttansa bu mzk daha hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…