2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
handecm esını sen daha ıyı tanırsn senden ınatsa yapabılecegn sey yok

yatarak gıt barı arkana yastık al 2 saatte bır durun hafıf yuru tekrar yolculuga baslayın

bı tanıdgma 7 aylık hamıle arkadasma dr bu sekılde demıs

2 gundur mıdem rahatladı yemege basladım karnım da dogal olarak cıkmaya kılo almaya basladımmmmmmm akannehir :kedi: aman mıdem rahat olsun da cok almam ıns

2 gundur mıdem rahatladı yemege basladım karnım da dogal olarak cıkmaya kılo almaya basladımmmmmmm akannehir :kedi: aman mıdem rahat olsun da cok almam ıns

aman aman nazar değmesin.darsı başıma artık:Saruboceq:

sanalcm elevıtı sabah ıcıyrdum sımdı aksam yemegnden sonra ıcıyrm herald

hap benı kotu yapıyrmus onu farkettm

benm ondan değil pembecim ya ben zaten gece alıyorum başından beri

günaydın canııım :)
geçmişi okuyordum ondan hemen cevap veremedim.

nagihandan haber yok ?
seherbayerden haber yok ?
bu konular beni endişelendiriyor...

bunun dışında okuduğum kadarıyla keyifler yerinde..

ben takipte olacağım şimdi bankaya gitmem gerek.
öpüyorum güzel anneler....

günaydın herkeseeee
bisde bgn bebeişimle sonuçları almaya gidices 3 de inş.hayırlı haberler getiririm sizler gibi bende kızlar...

slm canım günaydınlar ben yeni üyeyim pek anlamıyorum ama benim bebişim bu gün tam 12 hafta lık oldu bende buradan bilgi paylaşmak istiyorum

kızlar benim derse gitme vaktim geldi. daha sonra görüşmek üzere. sizi ve bebişlerinizi çok öpüyorum görüşürüz byeeee

günaydın güzel anneler.. nasılsınız bugün????
Ben çok keyifsiz başladım güne....
Bi dünya işim var...
Ve akşam saçma sapan rüyalar gördüm.. eşim oturuyor ben karnım burnumda toz alıyoru.. bana diyor burayı almamışsın al, tvnin üstünü de aldiyor snir oluoru.. yerleride süpür falan diye direktifler veriyor...
Kalk sne de yardım et diyorum işim var benim tv izliyorum diyor....
Normalde asla böyle bişey sökonusu değil ama rüyama niye böyle girdi anlamadım....
SABAH DA BAKTIM UYANDIRIYOR BENı KÜSÜM BE NSANA BÜTÜN GECE BANA TEMıZLıK YAPTIRDIN DEDıM ÇOK GÜLDÜK....

:)) canım günaydın bence hep eşini çalıştırıyorsun ya eşin rüyanda senden intikam almış görünüyor:)))

günaydıın bayanllaarrrr
güzel bir gün ve hayırlı cumalar diliyorruuummmmmm
opuyorumnanaktan
kıymetlim hoşgeldin.. hayırlı olsun bebeğin... güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.. ilk bebeğin mi olacka?

günaydın herkese sevgili anneler

Dün doktordaydık ilk tahmını yaptı amcamız.... Vee oğlan anası oluyorum.Herşey normal gayet sağlıklı bebeğin var dedı.Tabıı anlamadığım bişey daha 14+6 cıktım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…