2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin inşallah tüm anneler sağlıcakla kavuşur bebeklerine ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım :):)

Hayırlısı olsun canım:))) ilerde çıkması normaldir,,ben 12 haftalıkken gittiğimde 12+4 çıkmıştım....bazen haftanla uyumsuz çıkabiliyor canım

Günaydın tüm anne adayları.Ne güzel herkesin teker teker bebeklerinin cinsiyetleri belli oluyor.Darısı benim başıma.Daha bizim hafta olrak erken ama Salı günü doktora gideceğiz belki belli olu.Hayırlısı...

Hayırlısı olsun canım:))) ilerde çıkması normaldir,,ben 12 haftalıkken gittiğimde 12+4 çıkmıştım....bazen haftanla uyumsuz çıkabiliyor canım

Amin:) pinar içime hep kız doğuyordu lilalı badi almıştım canım şimdi o renk oğluma ne de güzel yakışır dimia.s

Günaydın canım.İnşallah seninde belli olur.Ne olduğunu bilmek daha güzelmiş

Evet pınarcım sanırım öyle...
Napıyım hamile kaldığımdan beri bir süpürge urmadım eve.. heralde buyüzden rüyamda eşim de bana yaptırıyor...
Süpürme işlerini eşim yapıyor ben sadece toz alıyorum....
Öyle böyle idare ediyoruz işte...

gözün aydın şule.. hayırlısı olsun inş... prenslerle dolcak bu sene ortalık =))) erkek senesi galiba....
ölçüme göre ileride geride çıkabiliyor..gayet normal bu....
ayy benimde belli olsa artık cinsiyet.. 3 nisanda kontrolde söyliyecek doktorumuz =(

Gunaydın kızlar....bugun cuma calışanlar için muhtemelen son gün...yarın rahat rahat yatabiliriz..... :)))
ben en çok sabah yatmayı özlüyorum dıyorum ama 9.a kadar uyuyup hemen uyanıyorum ..:))

aynen canım ya ben de aylardır süpürge almadım elime saolsun eşim hallediyor,,,napalım o kadar idare edicekler artık

Günaydın kızlar. Test sonuçlarını alanların gözü aydın olsun. İyi bir gün dileğiyle...

Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((

Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((

canım ben ilk üç ayda nane,maydanoz,dereotu,adaçayı tehlikeli diye biliyorum dr una bir danım istersen

mrblar
bence endileşelenme artık bebişin 2.trimesterde
calsiyum almak istiyosan susam ye bol bol :))
100gr. da 1200 mg var calsiyum

slm canım hayırlı olsun gözünaydın darısı bizlere :) bu sene hep erkek :) +3 gün -3 gün yanılma payı olabiliyor canım normal bu bende gittiğimde 4 gün geriden gidiyorum takvimime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…