günaydın herkese sevgili anneler
Dün doktordaydık ilk tahmını yaptı amcamız.... Vee oğlan anası oluyorum.Herşey normal gayet sağlıklı bebeğin var dedı.Tabıı anlamadığım bişey daha 14+6 cıktım:ecrin_bebek:
Hayırlısı olsun canım:))) ilerde çıkması normaldir,,ben 12 haftalıkken gittiğimde 12+4 çıkmıştım....bazen haftanla uyumsuz çıkabiliyor canım
Günaydın tüm anne adayları.Ne güzel herkesin teker teker bebeklerinin cinsiyetleri belli oluyor.Darısı benim başıma.Daha bizim hafta olrak erken ama Salı günü doktora gideceğiz belki belli olu.Hayırlısı...
Dün doktordaydık ilk tahmını yaptı amcamız.... Vee oğlan anası oluyorum.Herşey normal gayet sağlıklı bebeğin var dedı.Tabıı anlamadığım bişey daha 14+6 cıktım:ecrin_bebek:
Amin:) pinar içime hep kız doğuyordu lilalı badi almıştım canım şimdi o renk oğluma ne de güzel yakışır dimia.s
Evet pınarcım sanırım öyle...
Napıyım hamile kaldığımdan beri bir süpürge urmadım eve.. heralde buyüzden rüyamda eşim de bana yaptırıyor...
Süpürme işlerini eşim yapıyor ben sadece toz alıyorum....
Öyle böyle idare ediyoruz işte...
günaydın güzel annneler
Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((
Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?