2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım hayırlı olsun gözünaydın darısı bizlere :) bu sene hep erkek :) +3 gün -3 gün yanılma payı olabiliyor canım normal bu bende gittiğimde 4 gün geriden gidiyorum takvimime göre

canım takvim ileride bebekmi geri senin
benimde geri görünüyor takvime göre

Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((

canım hiç endişe etme.. bana da dr bol dereotu ye süt kadar kalsiyum var demişti... bende bol bol yiyorum.. her akşam salatada illaki oluyor...
netteki her habere güvenmemek lazım.. herkes herşey yazabliyor...

canım hiç endişe etme.. bana da dr bol dereotu ye süt kadar kalsiyum var demişti... bende bol bol yiyorum.. her akşam salatada illaki oluyor...
netteki her habere güvenmemek lazım.. herkes herşey yazabliyor...

canım ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattın...

kalsium için güzel bir bardak soğuk süt (ben soğuk seviyorum)
ve danino yiyorum yogo lar çıktı şimdi çok güzel Valla
ohhh yada kahvaltı gevrekleri oluyor onlarıda sütle alıyorsun
hem tahıl almış oluyorsun kahvaltıda yada kahvaltıdan sonra ara öğün olarak
çok ii bir altarnatif
yada sütlü tatlı olarak kullanabilirsin
sütlaç yada kendin puding vs yapabilirsin
isteyen olursa güzel denenmiş puding tarifim var haha

dere otunu bilmiyorum ama bazı bitkiler hamileler için zararlı olduğunu duymuştum oyüzden bende bitki çaylarını içemiyorum

günaydın güzel anneler..şulecim tebrikler oğluşun geliyormuş darısı başımıza,bende yarın gidiyorum bakalım nolucak..pınarcım doktorum abartmadan yenilen hiçbişeyin zararı olmaz demişti.sonuçta salatada falan yiyoruz,bitki çaylarıda günde bir fincanın zararı yok diye biliyorum kızlar...

bide bizde 2 gün önde gidiyoruz bebeğin gelişimiyle alakalı kötü bişey değil yani..

ben de 3-4 gündür 1-2 tutam yiyorum zaten ama insan okuyunca pimpiriklenio işte:))

kızlar birşey sorucam ben bazen bebeğimin olduğu yerde çok gerginlik hissediyorum ama bazen hiçbirşey hissetmiyorum sizde de oluyormu yoksa bebeğimde bir problemmi var?

kızlar birşey sorucam ben bazen bebeğimin olduğu yerde çok gerginlik hissediyorum ama bazen hiçbirşey hissetmiyorum sizde de oluyormu yoksa bebeğimde bir problemmi var?

bazen oluo canım sanki biri tutup karnını çekiomuş gibi..Normaldir zannediorum çünkü karnımız büyümeye başlıyor

ya başata bende öyleydim pınarcım sağolsun doktorum rahatlattı beni bu konuda şimdi abartmadan azar azar yiyorum herşeyi...artık ikinci trimester deyiz daha tehlikeli dönemi atlattık..

canım bu haftalarda rahim genişlediği için kasılmalar olurmuş o yüzdendir,endişelenicek bişey değil, dokt orum kanaman olmadıkça bir sorun yok kasılmalarda demişti...

benım normalde kontrolum pazartesı gunuydu canım baktım olmuyo boyle erken gıdıyım bı sansımı deneyım dedım adamda ıcımı okudu sanırım ılk yorumu hemencecık yapıverdı.Eşim üçkağıtcı gene ne yapıp edıp öğrendın dıyokaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ben dün ikili teste gittim sonucları pazartesi alıcam inşallah
bebiş iyiyidi içerde kordonla oynuyodu sıpa

ya başata bende öyleydim pınarcım sağolsun doktorum rahatlattı beni bu konuda şimdi abartmadan azar azar yiyorum herşeyi...artık ikinci trimester deyiz daha tehlikeli dönemi atlattık..

ya ben bu tehlikeli dönemden bisey anlamadım sleepycim.20.haftaya kadar gene cok dıkkatlı olun dıyolar.

aman canım adaçayı hariç o cok tehlıkelı bızım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…