canım ben ilk üç ayda nane,maydanoz,dereotu,adaçayı tehlikeli diye biliyorum dr una bir danım istersen
slm canım hayırlı olsun gözünaydın darısı bizlere :) bu sene hep erkek :) +3 gün -3 gün yanılma payı olabiliyor canım normal bu bende gittiğimde 4 gün geriden gidiyorum takvimime göre
mrblar
bence endileşelenme artık bebişin 2.trimesterde
calsiyum almak istiyosan susam ye bol bol :))
100gr. da 1200 mg var calsiyum
Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((
canım hiç endişe etme.. bana da dr bol dereotu ye süt kadar kalsiyum var demişti... bende bol bol yiyorum.. her akşam salatada illaki oluyor...
netteki her habere güvenmemek lazım.. herkes herşey yazabliyor...
günaydın güzel anneler..şulecim tebrikler oğluşun geliyormuş darısı başımıza,bende yarın gidiyorum bakalım nolucak..pınarcım doktorum abartmadan yenilen hiçbişeyin zararı olmaz demişti.sonuçta salatada falan yiyoruz,bitki çaylarıda günde bir fincanın zararı yok diye biliyorum kızlar...
kızlar birşey sorucam ben bazen bebeğimin olduğu yerde çok gerginlik hissediyorum ama bazen hiçbirşey hissetmiyorum sizde de oluyormu yoksa bebeğimde bir problemmi var?
kızlar birşey sorucam ben bazen bebeğimin olduğu yerde çok gerginlik hissediyorum ama bazen hiçbirşey hissetmiyorum sizde de oluyormu yoksa bebeğimde bir problemmi var?
gözün aydın şule.. hayırlısı olsun inş... prenslerle dolcak bu sene ortalık =))) erkek senesi galiba....
ölçüme göre ileride geride çıkabiliyor..gayet normal bu....
ayy benimde belli olsa artık cinsiyet.. 3 nisanda kontrolde söyliyecek doktorumuz =(
ya başata bende öyleydim pınarcım sağolsun doktorum rahatlattı beni bu konuda şimdi abartmadan azar azar yiyorum herşeyi...artık ikinci trimester deyiz daha tehlikeli dönemi atlattık..
günaydın kızlar ben dün ikili teste gittim sonucları pazartesi alıcam inşallah
bebiş iyiyidi içerde kordonla oynuyodu sıpa
günaydın güzel anneler..şulecim tebrikler oğluşun geliyormuş darısı başımıza,bende yarın gidiyorum bakalım nolucak..pınarcım doktorum abartmadan yenilen hiçbişeyin zararı olmaz demişti.sonuçta salatada falan yiyoruz,bitki çaylarıda günde bir fincanın zararı yok diye biliyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?