2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ilk hamileligim. cinsiyeti daha belli degil. en son 13 haftada ultrasona gitmistim dr bisey demedi. simdi 20. haftadan sonra direk 3D ultrasona gidip CD-ye kayit falan yaptirmak istyom. insallah o zaman ogrencez.. ultrason sik yaptrmak cok ta saglikli degil diye okumustum da onn icin abartmamak istyom..

Bence anne tecrübeli olmadığı için hissettiği şeyin bebek hareketi olduğunu anlamıyor, yoksa bebek yine hareket ediyor..18.haftada bariz bir hissetme olacaktır..Şimdi biz hareket duymak için çabaladığımızdan hissediyor olabiliriz bariz bir hareket olmasa da ama hissettiklerimiz bebişlerimiz ben ona inanıyorum..

Ben de inaniyorum. Dr-lar ne dese desinler anne kalbi hissedir yanilmaz delikafadulden

ben de haftaya pazartesi gidecem inş. en son 12. hafta gitmiştim haftaya 16+1 de gitmiş olacam. inş. öğrenirim cinsiyetini...ama ben biliyorum kızım olacak..sen 2 li veya 3 lü test yaptırdın mı? ben 2 li test yaptırmadım doktor istemedi sadece ense kalınlığına baktı..3 lü testi istesem mi?

evet haklısın anne kalbi hisseder..bebeğimi ultrasonda görürken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, çok mükemmel bir duygu Allah bozmasın..ılki düşük olunca bunun için de çok endişeleniyorum hep görmek istiyorum ultrasonda kalbini dinlemek istiyorum..Yoksa aklıma kötü kötü düşünceler geliyor karnımda öldüyse falan diye neyseki dün hissettim moralim düzeldi..

ben de 2li test yatrmadm dr-m ense kalinligina bakti hersey normal dedi. test yapmaya gerek duymadi. (ben Kazakistanda yasyom ve burda cok buyuk risk grubuna girmeyenlere ve ense kalinligi normal olanalara 2li 3lu 4lu testler yapmiyor) ben de istemezdim zaten de.. cunku bu saatten sonra bisey deselerde bebisimi aldirmicaktim sadece moralim bozulacakti hamileligim kabusa donecekti bence ama insallah bisey yoktur..

evet ben de kesinlikle aldırmayı düşünmem Allah korusun ama merak ediyorum ilerisi için bilmekte fayda var mı diye..

evet ya! bebisini gormek cok harika bir duygu. en son ultrasonda gordugumde tek dusundugum sey "bu insancigi ekranda bi kac saniye gormek bu kadar mutluluk veriyorsa onu kucaga almak, koklamak nasil bir dugudur" oldu! insallah Allah'im o gunu gormeyi nasip etsin hepimize amiiin :Saruboceq:

ara sira benim de aklima kotu seyler geliyo.. gecen hafta kocamla kavga ettik cok kotu morelim bozuldu agladim hatta nerdeyse sinir krizi gecirdim.. sonrasinda cok korktum bebegime bisey oldu mu diye cunku ertesinde kendimi nedense hamile degilmisim gibi hissedyordum ama onun tatli tatli tekme atmasini hissetmek gercekten rahatlatyo ya opuyorumnanaktan insallah hersey yolundadir :Saruboceq:

aynen yaa..ben de okulda öğrencilere çok sinirleniyorum bu aralar aşırı sinirliyim kendimi kontrol edemiyorum, sabredemiyorum bağırıyorum çağırıyorum sonra da bebişime bir şey oldu mu diye kendi kendimi yiyorum..Hafta sonumu zehir ettim kendime..dediğin gibi hissetmek rahatlatıyor..amin inş. her şey yolundadır..

Günaydın peny, günaydın saltanat....
Umarım iyisinizdir :)
Ben de cumartesi doktordaydım çok müthişti, bebeğim sıçan hareketi yapıyordu yukarı yukarı zıplıyordu doyamadım bakmaya... Ense kalınlığı normal dedi doktorum bende sonrasında test yaptırmadım allah vermesin tabi ama sonucu değiştirmezdi. Cinsiyeti konusunda birşey söylemedi daha çok küçük dedi çatlıcam artık yaa. 3 hafta sonra yine gidicem inşallah öğrenirim.

günaydın bayanlarr... opuyorumnanaktan
iyi haftalaaarr...
gözün aydın sevcan.... ense kalınlığı ve yaş normal değerlerde ise zaten riskin oldukça düşük oluyor...
demek miniş kıpır kıpırdı.. =))) ne hoş oluyor islemesi... saatlerce izleyebilirim bende...

günaydın sevcan
günaydın lapaci..Hepinize iyi haftalar diliyorum..ınş. bebişlerimizin kıpırtıları artar cinsiyetleri de belli olur.. ben de çok sabırsızım günleri sayıyorum..Bebeğim satı geçtikçe seviniyorum daha çabuk kavuşacam diye..

Sanada günaydın opuyorumnanaktan saol cnm evet yaşta normal ense de :))
aynen yaa nasıl güzel zıplıyordu anlatamam :)) hala gözümün önünde... 3 hafta sonrayı iple çekiyorum...

sizin cinsiyet tahminleriniz var mı?Mesela benim kuvvetli tahminim kız..

Sanada günaydın opuyorumnanaktan saol cnm evet yaşta normal ense de :))
aynen yaa nasıl güzel zıplıyordu anlatamam :)) hala gözümün önünde... 3 hafta sonrayı iple çekiyorum...

benimde 3 nisanda belli olacak cinsiyet... daha koskoca 3 hafta varr =((
12 haftayı geride bıraktık herhalde 3 hafta da geçer kaydirigubbakcemile3
yeterki sağlıklı olsun bebişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…