Günaydın peny, günaydın saltanat....
Umarım iyisinizdir :)
Ben de cumartesi doktordaydım çok müthişti, bebeğim sıçan hareketi yapıyordu yukarı yukarı zıplıyordu doyamadım bakmaya... Ense kalınlığı normal dedi doktorum bende sonrasında test yaptırmadım allah vermesin tabi ama sonucu değiştirmezdi. Cinsiyeti konusunda birşey söylemedi daha çok küçük dediçatlıcam artık yaa. 3 hafta sonra yine gidicem inşallah öğrenirim.
peny senin ne zaman cinsiyet öğrenme.. 15 haftalık olmuşsun sen...
bende kız gibi hissediyorum.. hep ekşi yiyorum =) bakalım görücez =)
ne demişler ye ekşiyi al Ayşe'yi ye tatlıyı al Hakkı'yı:))
Ben haftaya pazartesi yani 22 Mart'ta gidecem doktora ve inş. o zaman öğrenecem cinsiyetini hayırlısıyla, sonra da annemi arıyacam: anne gelsin pembeler, gelsin eflatunlar diyecem:))
Benim cinsiyet tahminim bilimsel; Yumurtlamadan önce olursa kızmış, bi de sol yumurtalık yumurtlamışsa kızmış falan filan..Daha bir sürü neden..Bakalım tahminler tutacak mı?
benimde 3 nisanda belli olacak cinsiyet... daha koskoca 3 hafta varr =((
12 haftayı geride bıraktık herhalde 3 hafta da geçer kaydirigubbakcemile3
yeterki sağlıklı olsun bebişler..
Gunaydin canim! ayy ne tatli yaa dmk cok civil civil hareketli bebisin olacak gozunaydin! :asigim: biz bebisimizi en son gordugumuzde uyuyordu. uyandirmaya calistik oksurdum falan tik yok, bize poposunu donmus uyuyor kalbi de tuk tuk atiyordu .. dr masallah cok sakin bir bebis dedi :) bi ciksin kucagima gelsin yerim ya :asigim:
a.s.gunaydin kizlar opuyorumnanaktan sizlere guzel haftalar diliyorum,bende acikcasi cok emrakliyim bu hafta 14haftalik olacak ama persembe randevum var ins soyler yoksa catlarim erkekmi kizmi? hmm ama bence kiz,ya kizlar su cin takviminin dogrulugu ne kadar ben sacma buluyor um birde klomen bebek tedavisindeki annelerin genelde kizi oluyormus bunuda sacma buldum cunki bilimsel tippbi aciklamais cok tek aciklama erkek spern i xx yx yani neyse iki bir kima takiliyor uzuluyorum yalnis billendirdikleri icin,hepinize kucak dolusu sevgielrrrrrrrrolumunekankayizsmile
sizin cinsiyet tahminleriniz var mı?Mesela benim kuvvetli tahminim kız..
a.s.kizlar gunaydin lapaci bende merak ediyorum yaaa bir an ogrenmek istiyorum hahaha meraktan heyecandan olecem,sevcan:CüvCüv: allah tamamina erdirsin,masallah nazarlar degmesin o tatli sevgiliye amin,penyallah tamamina erdirsin arkadasim cinsiyetini ogrenirseniz muhakak paylasin ltf tabi bende benim zaten az kaldi randevuma :=)) ama iiz diyorum saglikli olsunda sorun yok,,:enbuyukkk:esen kaliniz sevgilerle
Çok saol cnm... Bir sonraki randevuya kadar inşallah çatlamam! Erkekler hareketli oluyormuş genelde belki seninki de kızdır :))
günaydın anneler.nasılsınız.ben bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyrum.orada da düzenli olarak kontrol ediyorlarmış ve de bir karne çıkarıyorlarmış.lohusalıkta,bebeğin aşılarını da takip ediyorlarmış.
günaydın anneler.nasılsınız.ben bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyrum.orada da düzenli olarak kontrol ediyorlarmış ve de bir karne çıkarıyorlarmış.lohusalıkta,bebeğin aşılarını da takip ediyorlarmış.
ya iste kizlar daha sakin, erkekler cok hareketli oluyor diyo ama benim kocam cok sakin biri. kayinanam kocama hamileyken bazen hic hareket etmiyo öldü galiba diye doktora gidiyormus. kaydirigubbakcemile3 yani bence bebis babasina cekmistir yosa nedense oglan oldugundan eminim... ama aslında kız istemiştim delikafadulden ay ama farketmez yaa opuyorumnanaktan
Benim Çİn takvimine göre de kız..Tabii ben Çİn takvimine inanmıyorum..
Biliyor musun tek etken erkekteki X ve Y değilmiş..Mesela kadın yumurtaladan önceki günler X'i çekermiş yani kız..Yumurtlama günü ve sonrası Y'yi çekermiş..yani erkek..Daha başka şeyler de var..Erkek veya kız olması için erkeğin kullanacağı yöntemler hatta kadının diyeti..
Mesela kadın yumurtlamadan 5-6 hafta önce kalsiyumdan zengin beslenirse X i çekermiş, proteinden zengin beslenirse Y'yi..Bana çok mantıklı geldi..Bizim yumurtalarımız seçiyor yani spermi X mi Y mi, o da yumurtanın o anki durumuna, yapısına, gününe göre değişiyor..
Bu verilere göre işte benim kızım olacak..kaydirigubbakcemile2
aa iyimiş..sağlık ocağı daha kolay, ultrasona bakıyorlar mıymış arada da oraya gitmek lazım. Mesela doktor benim hiç tansiyonuma kiloma bakmadı, sağlık ocağına gidip baktırıyım bari diyordum..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?