2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne demişler ye ekşiyi al Ayşe'yi ye tatlıyı al Hakkı'yı:))

Ben haftaya pazartesi yani 22 Mart'ta gidecem doktora ve inş. o zaman öğrenecem cinsiyetini hayırlısıyla, sonra da annemi arıyacam: anne gelsin pembeler, gelsin eflatunlar diyecem:))

Benim cinsiyet tahminim bilimsel; Yumurtlamadan önce olursa kızmış, bi de sol yumurtalık yumurtlamışsa kızmış falan filan..Daha bir sürü neden..Bakalım tahminler tutacak mı?

a.s.gunaydin kizlar opuyorumnanaktan sizlere guzel haftalar diliyorum,bende acikcasi cok emrakliyim bu hafta 14haftalik olacak ama persembe randevum var ins soyler yoksa catlarim erkekmi kizmi? hmm ama bence kiz,ya kizlar su cin takviminin dogrulugu ne kadar ben sacma buluyor um birde klomen bebek tedavisindeki annelerin genelde kizi oluyormus bunuda sacma buldum cunki bilimsel tippbi aciklamais cok tek aciklama erkek spern i xx yx yani neyse iki bir kima takiliyor uzuluyorum yalnis billendirdikleri icin,hepinize kucak dolusu sevgielrrrrrrrrolumunekankayizsmile

Gunaydin canim! ayy ne tatli yaa dmk cok civil civil hareketli bebisin olacak gozunaydin! :asigim: biz bebisimizi en son gordugumuzde uyuyordu. uyandirmaya calistik oksurdum falan tik yok, bize poposunu donmus uyuyor kalbi de tuk tuk atiyordu .. dr masallah cok sakin bir bebis dedi :) bi ciksin kucagima gelsin yerim ya :asigim:

peny senin ne zaman cinsiyet öğrenme.. 15 haftalık olmuşsun sen...

bende kız gibi hissediyorum.. hep ekşi yiyorum =) bakalım görücez =)

Bende hep ekşi yiyorum kızlar ama sanki erkek gibi doğuyor içime ama kız olsa sanki daha bi başka offf... Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sanırım en önemliside bu.. Benimki sağdamı solda bi türlü anlayamadım. Doktor ultrasonda tam ortada bakıyor.
peny 22 Mart a da bişey kalmamış inşallah gösterirde öğrenirsin sende.

benimde 3 nisanda belli olacak cinsiyet... daha koskoca 3 hafta varr =((
12 haftayı geride bıraktık herhalde 3 hafta da geçer kaydirigubbakcemile3
yeterki sağlıklı olsun bebişler..

a.s.kizlar gunaydin lapaci bende merak ediyorum yaaa bir an ogrenmek istiyorum hahaha meraktan heyecandan olecem,sevcan:CüvCüv: allah tamamina erdirsin,masallah nazarlar degmesin o tatli sevgiliye amin,peny allah tamamina erdirsin arkadasim cinsiyetini ogrenirseniz muhakak paylasin ltf tabi bende benim zaten az kaldi randevuma :=)) ama iiz diyorum saglikli olsunda sorun yok,,:enbuyukkk:esen kaliniz sevgilerle

Çok saol cnm... Bir sonraki randevuya kadar inşallah çatlamam! Erkekler hareketli oluyormuş genelde belki seninki de kızdır :))

Benim Çİn takvimine göre de kız..Tabii ben Çİn takvimine inanmıyorum..
Biliyor musun tek etken erkekteki X ve Y değilmiş..Mesela kadın yumurtaladan önceki günler X'i çekermiş yani kız..Yumurtlama günü ve sonrası Y'yi çekermiş..yani erkek..Daha başka şeyler de var..Erkek veya kız olması için erkeğin kullanacağı yöntemler hatta kadının diyeti..
Mesela kadın yumurtlamadan 5-6 hafta önce kalsiyumdan zengin beslenirse X i çekermiş, proteinden zengin beslenirse Y'yi..Bana çok mantıklı geldi..Bizim yumurtalarımız seçiyor yani spermi X mi Y mi, o da yumurtanın o anki durumuna, yapısına, gününe göre değişiyor..
Bu verilere göre işte benim kızım olacak..kaydirigubbakcemile2

sizin cinsiyet tahminleriniz var mı?Mesela benim kuvvetli tahminim kız..

benim icime bastan erkk doguyor. (kiz istememe ragmen) bide tatli cok yiyorum en cok sevdigim etten tiksinmeye basladim.. bide milleti hamileligin yakistigini, guzellestigimi soyliyo. son olarak cin, avrupa hangi takvim varsa hepsinde oglan cikyo. hayirlisi bakalim saglikli olsun yeter. aslinda 20. haftadan sonra kesinlesince ultrasona gitmeyi dusunyom ama bakalim dayanabilecem mi

Çok saol cnm... Allah sanada bir an önce görmeyi nasip etsin... :teytey:

günaydın anneler.nasılsınız.ben bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyrum.orada da düzenli olarak kontrol ediyorlarmış ve de bir karne çıkarıyorlarmış.lohusalıkta,bebeğin aşılarını da takip ediyorlarmış.

Çok saol cnm... Bir sonraki randevuya kadar inşallah çatlamam! Erkekler hareketli oluyormuş genelde belki seninki de kızdır :))

ya iste kizlar daha sakin, erkekler cok hareketli oluyor diyo ama benim kocam cok sakin biri. kayinanam kocama hamileyken bazen hic hareket etmiyo öldü galiba diye doktora gidiyormus. kaydirigubbakcemile3 yani bence bebis babasina cekmistir yosa nedense oglan oldugundan eminim... ama aslında kız istemiştim delikafadulden ay ama farketmez yaa opuyorumnanaktan

Sana da günaydın... Ben çalıştığım için sağlık ocağına gidemiyorum malesef.. Ama aşılarda mecburen gidicez. Bilen varmı arkadaşlar bize ilk aşı hangi hafta da olacak.

aa iyimiş..sağlık ocağı daha kolay, ultrasona bakıyorlar mıymış arada da oraya gitmek lazım. Mesela doktor benim hiç tansiyonuma kiloma bakmadı, sağlık ocağına gidip baktırıyım bari diyordum..bilmiyorumkismile

Hadi yaa belkide dediğin gibi babasına çekmiştir kaydirigubbakcemile3 Allahtan hayırlısı herşeyin. Benimkide yattığı yerden sadece yukarı yukarı zıplıyordu dedim hıçkırıyor mu? yoksa, başka bi hareketi yoktu. Ayy çok merak ediyorum kız mı erkek mi? akannehir sempatiksalakcinni

Günaydın eylül analarııııııııııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek:beb grip oldum kızlar bi bu eksikti tam oldum

Boden ben de Ankaralıyım kısmetse yaza Ankaraya gelecem..Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

merhaba oncelikle tsklr bilgin paylastigin icin ya benim aklim almiyor kafam akrisiyor ben en son11,aralik ragel oldum vede catlama ignesiyle hamis kaldim,yani 25aralik yumurtlama gunum oldu,iste bunu hesaplayamiyorum diyorkine iliski oncesi kizmiydi ayy bak yien unutum yani akrisiyor aklim sorun yok bence kiz veya erkek saglik li olsun 5yil bekledm yavruumu olsun diye allah sonunda verdi,yani senin yaptin aciklama bana cok mantiksal geliyor ama ben tedaviyle kaldimdan acaba ben icinde gecerlimi? ben 17,09 bebegim dogacak ins,ama bence 15,de dogar zemuszemus cin takvimde bende kiz diyor hahaha desene bu yil kiz lar yili hahahahaholumunekankayizsmile

ultrason yoktur herhalde ama.tansiyon ölçerler bir de bebeğin kalp atışlarına bakıyorlarmış.ebelerde beslenme vb. konularda bilgilendiriyormuş.aşılar için zaten gidceğiz 20. haftada şimdiden kayıt olayım dedim.

günaydınnnn sütaşlarrrrrrrrr :))
kızlarr yaa bişi sorucam bebişini hisseden hareketlerini anlayan var mı????

benimkinde henüz tıkk yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…