2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın eylül analarııııııııııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek:beb grip oldum kızlar bi bu eksikti tam oldum

çok geçmiş olsun canım yaaa. Ben de astım olmuştum, ağız spreyi kullanıyorum bir tek mecburen, antibiyotik, balgam sökücü falan da verdi kategoriler B ama ben kullanmıyorum..Nerdeyse bebeğim oksijensiz kalacaktı, nefes alamamak çok zor..Neyseki anında nefesim düzeldi..Öksürük devam..Öksürdükçe karnım geriliyor korkuyorum..
Dikkat et kendine grip atlatılır aman alt solunum yollarına inmesin..Benim bir boğaz ağrısı, öksürük astıma dönüştü, herhalde kızım olacak..bayanssulusmile

günaydınnnn sütaşlarrrrrrrrr :))
kızlarr yaa bişi sorucam bebişini hisseden hareketlerini anlayan var mı????

benimkinde henüz tıkk yokkkk

ben ve saltanat hissettik..13. haftadasın daha erken..hatta 18 de falan anca hissediliyormuş..benimki çok az hareketlendi, bir de eşim dinlerken dönmüş başka da hissetmedim..

kızlar geçmiş olsun.aman dikat edin kendinize.mevsim geçişi şimdi ya hastalıklar patlıyor.

2 dk da bir sürü sayfa ilerlemiş yav.. size yetişemk zor =))))))))
geçmiş olsun madeofhonor bende 1 haftadır öyleydim şimdi iyileşme süresindeyim... sende toparlarsın inş.. ama en az 1 hafta sürüyor bu illet yaa

saolun kızlar inşallah hemen atlatırım,kendimize çok dikkat etmemiz lazım ama geldimi gitmiyo işte...allah daha kötülerinden korusun

günaydınnnn sütaşlarrrrrrrrr :))
kızlarr yaa bişi sorucam bebişini hisseden hareketlerini anlayan var mı????

benimkinde henüz tıkk yokkkk

Evet peny-le sabah bu konuyu konuşmuştuk. Ben 14. haftada ilk defa hissetmiş gibi oldum ama emin değilim. Ama gecen haftadan başlayarak düzenli olarak kanımın aynı yerinde hafifi tekme hissediyorum. bu sefer %98 eminim bebişimi hissediyor olduğumdan. Bazen de tekme atıldığı yere göre elleri olmasi gereken yerde de hareketler hissedyom.. inşallah bebiştiiiiirrr :lepi:

günaydııınopuyorumnanaktan bugün bende de kırgınlık var dün dondurma yemiştim hava iice ısınmadan niye yiyon dimilmaz:

bacım hemen uzak doğu felsefesini kapmış senin bebiş:)

Tabii ki sende de geçerli, bak yumurtlama gününü biliyorsun 25 Aralık..Bilmen gereken başka şey, ilişki günlerin; ama 2 günde bir falansa kız mı erkek mi bilemezsin..
Mesela biz yumurtlamadan 2 gün önce yaptık yumurtlama günü yapmadık çünkü eşim dediki ücretsiz izin boşa gidiyor bir ay sonra yapalım dedi..Yani sadece yumurtlama gününden 2 gün önce yaptığımız için kız diyorum, yumurtlama günü de yapsaydık ne olduğunu tahmin edemezdim..:umursamaz:

madeofhonor canım geçmiş olsun! inşallah en yakın zamanda iyileşirsin. kendine çok dikkat et, bol bol su iç dinlen. ben ilk trimesterde 2 kere grip olmuştum hala da tamamen geçmedi.. mafoldumben inşallah bebeğimize zarar gelmez :Saruboceq:

sağlıkocağına bende gidiyorum tansiyon kilo ölçümü orda yapıyolar bana tetonoz aşısını da orda yapıcaklar

günaydııınopuyorumnanaktan bugün bende de kırgınlık var dün dondurma yemiştim hava iice ısınmadan niye yiyon dimilmaz:

neeeee dondurmamı yedin..Ben azıcık dondurma yesem bu havada ki Ş. Urfa sıcak olmasına rağmen, hayatım kayar...Sabahları taze sıkılmış portakal suyu içiyim dedim, portakallar buzdolabında değildi ama onun soğuğundan bile hasta oldum, ben çok nazlıyım artık yazın bile buzlu su içemiyorum ah bir ara buzsuz su içemezdim; ama hastalık bir girdi mi bir daha giriyo...:sinifsinif:

Peny biz ne yaptık ne ettik hiç anlamadım. Benimde sat 11 aralık ama benim adet 12 gün sürdü ve ilk ilişki 28 aralık ta oldu bu durumda yumurtlama tarihinin son günü oluyor. Demek oluyorki erkek olabilir.

peny cok tsk ederim ilgine,kismet yau persembe belli olursa yazarim buraya heehe,senin oglun olursa benim kizim olursa hanim birseyler dusunelim peny dunurluk felan demisim haahhahahahyok tersi olursa yine dusunelim dermisimopuyorumnanaktan ama bu heyacani sizlerle paylasmak cok guze,eism odun misali anlamak istemyior beni hahaha iye gitti kaldim yapa yalniz calisiyordum ama annelik iznimi erken aldim almanyada erken aliyorsun 3,yil kulaniyorsun,ama yalnizliga dustum ilk gunler deprosyon bile yasadim simdik cok sukur iyim,ama burdan da cok destek aldim :enbuyukkk:bu cicekler sana a.s.peny bilgin icin,sevgiler esen kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…