Günaydın eylül analarııııııııııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek:beb grip oldum kızlar bi bu eksikti tam oldum
Günaydın eylül analarııııııııııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek:beb grip oldum kızlar bi bu eksikti tam oldum
20. haftada tetanoz aşısı var..
günaydınnnn sütaşlarrrrrrrrr :))
kızlarr yaa bişi sorucam bebişini hisseden hareketlerini anlayan var mı????
benimkinde henüz tıkk yokkkk
günaydınnnn sütaşlarrrrrrrrr :))
kızlarr yaa bişi sorucam bebişini hisseden hareketlerini anlayan var mı????
benimkinde henüz tıkk yokkkk
Evet peny-le sabah bu konuyu konuşmuştuk. Ben 14. haftada ilk defa hissetmiş gibi oldum ama emin değilim. Ama gecen haftadan başlayarak düzenli olarak kanımın aynı yerinde hafifi tekme hissediyorum. bu sefer %98 eminim bebişimi hissediyor olduğumdan. Bazen de tekme atıldığı yere göre elleri olmasi gereken yerde de hareketler hissedyom.. inşallah bebiştiiiiirrr :lepi:
merhaba oncelikle tsklr bilgin paylastigin icin ya benim aklim almiyor kafam akrisiyor ben en son11,aralik ragel oldum vede catlama ignesiyle hamis kaldim,yani 25aralik yumurtlama gunum oldu,iste bunu hesaplayamiyorum diyorkine iliski oncesi kizmiydi ayy bak yien unutum yani akrisiyor aklim sorun yok bence kiz veya erkek saglik li olsun 5yil bekledm yavruumu olsun diye allah sonunda verdi,yani senin yaptin aciklama bana cok mantiksal geliyor ama ben tedaviyle kaldimdan acaba ben icinde gecerlimi? ben 17,09 bebegim dogacak ins,ama bence 15,de dogar zemuszemus cin takvimde bende kiz diyor hahaha desene bu yil kiz lar yili hahahahaholumunekankayizsmile
günaydııınopuyorumnanaktan bugün bende de kırgınlık var dün dondurma yemiştim hava iice ısınmadan niye yiyon dimilmaz:
günaydııınopuyorumnanaktan bugün bende de kırgınlık var dün dondurma yemiştim hava iice ısınmadan niye yiyon dimilmaz:
bacım hemen uzak doğu felsefesini kapmış senin bebiş:)
Tabii ki sende de geçerli, bak yumurtlama gününü biliyorsun 25 Aralık..Bilmen gereken başka şey, ilişki günlerin; ama 2 günde bir falansa kız mı erkek mi bilemezsin..
Mesela biz yumurtlamadan 2 gün önce yaptık yumurtlama günü yapmadık çünkü eşim dediki ücretsiz izin boşa gidiyor bir ay sonra yapalım dedi..Yani sadece yumurtlama gününden 2 gün önce yaptığımız için kız diyorum, yumurtlama günü de yapsaydık ne olduğunu tahmin edemezdim..:umursamaz:
Tabii ki sende de geçerli, bak yumurtlama gününü biliyorsun 25 Aralık..Bilmen gereken başka şey, ilişki günlerin; ama 2 günde bir falansa kız mı erkek mi bilemezsin..
Mesela biz yumurtlamadan 2 gün önce yaptık yumurtlama günü yapmadık çünkü eşim dediki ücretsiz izin boşa gidiyor bir ay sonra yapalım dedi..Yani sadece yumurtlama gününden 2 gün önce yaptığımız için kız diyorum, yumurtlama günü de yapsaydık ne olduğunu tahmin edemezdim..:umursamaz:
bacım çılgın gördüm seni yahuukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?