gunaydin kizlar simdi internetten haber okuyorum bebekleri boynumuza asip tasidigimiz cantalar bir yilda uc yeni bebegin olumune sebeb oldugu icin amerikada yasaklanmis bilginiz olsun..
( Anne babaların yeni doğmuş bebeklerini daha rahat taşımaları için üretilen ve kullanımı Türkiye’de de giderek yaygınlaşan askılı bebek taşıyıcıları, bebeklerin boğularak ölümüne yol açtıkları gerekçesiyle ABD’de yasaklandı.)
sevcan geçen senin işyerinin önünden geçtim dikkatlice baktım oralara gördüm.daha önce hiç dikkat etmemişim....aklıma geldin ama uğramama hiç vakit yooktu kayınvalideme hastahaneye götürdüm onu eve bırakıyordum .gemliktede kendisinin evi
ben de iyi sayılırım sevcan cığım bulantılar olmasa süper olucak
ablan nasıl canım doğuma az kaldı selam söyle
çok teşekkürler canım.bende ssk lıyım.kendi işyerimiz ama tabi sigortalıyım...şimdi ben bir süre sonra işe gelmeyeceğim ama sigortam devam edecek tabi...başvurayım ozaman ...doğumdan sonra başvuruluyor galiba..doğum belgesi lazım olduğuna göre....raporu doktorummu verecek peki...nezaman rapor almalıyım?? ..
bende onları çok seviyodum çok hoşuma gidiyodu taşıyan anneleri görünce özeniyodum hayalimdi üzüldüm şimdi ama madem tehlikeli bebişim için kullanmam
sevcan...bakalım bizim dr söylicek mi hayırlısı olsun mrk tavan yaptıCADIARZU
u arada hamile çamaşırıyla ilgili, ben şimdiye kadar eskilerle idare ettim ama benimliker destekli ve süngerliydi, şimdi şimdi rahatsız etmeye başladılar.. Akşamları sütyenimi çıkarınca göğüs uçlarım sızlıyor sanki sıkıştırılmış gibi...
O yüzden bir ara çıkıp almayı düşünüyorum, ama ne marka nasıl bişey almak gerekiyor bilmiyorum...
Kızlar canınız neler çekiyor? ben bu aralar karpuz ve şeftali istiyorum, bir an önce çıkmalarını bekliyorum yerimseniben Bir çok şey değişti; mesela hiç tuz sevmezdim, şimdi tuzlu yemeye başladım; et de çok aramazdım, şimdilerde et istiyo yemeklerde canım. sizde neler oluyor?:CüvCüv:
Kızlar canınız neler çekiyor? ben bu aralar karpuz ve şeftali istiyorum, bir an önce çıkmalarını bekliyorum yerimseniben Bir çok şey değişti; mesela hiç tuz sevmezdim, şimdi tuzlu yemeye başladım; et de çok aramazdım, şimdilerde et istiyo yemeklerde canım. sizde neler oluyor?:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?