2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 4 lü test yapılıyorsa 3 lüye gerek yok..son yıllarda daha geliştirilmiş bir test 3 lüden farklı olarak bir hormon fazla bakılıyor sadece.aynı haftalar arası yapılıyır yani 16,18. haftalar arası..yani ikisinide yaptırmaya gerek yok doktorumun söylediği ve internetten okuduğum kadarıyla..

bende onları çok seviyodum çok hoşuma gidiyodu taşıyan anneleri görünce özeniyodum hayalimdi üzüldüm şimdi ama madem tehlikeli bebişim için kullanmam

iyiyim bende işte bulantılar olmasa daha ii olucak bunada şükür çıkartmalarım durdu

alıntı yapamıyorum kızlar pc hata veriyor sürekli

Kızlar akşamları bende hiçbirşey yemiyorum sadece 2 dilim etimek ve kaşar peynir...
Yemek yediğim zamanlar mide şişliğimden afedersiniz geğirmekten ve bunun neden olduğu bulanıdan kendime gelemiyorum çünkü....

Öylemi :)) çok geçmiş olsun kayınvalidene ciddi bişey değildir inşallah... Öğrenmiş oldun en azından, vaktin olduğu zaman uğrarsın. opuyorumnanaktan

sevcan...bakalım bizim dr söylicek mi hayırlısı olsun mrk tavan yaptıCADIARZU

akşamları yemekten sonra benimde midem feci oluyor..gerçi yiyorum yemek ama sonrası zor oluyor gerçekten...

kangurular mı canım bide bez gibi olanlar var hangisi acaba..

ben de iyi sayılırım sevcan cığım bulantılar olmasa süper olucak
ablan nasıl canım doğuma az kaldı selam söyle

Allah daha iyi etsin cnm... O da iyi bi şiştiki sorma kaydirigubbakcemile3 evinin banyosunu yaptrıdı oda evi fena inşaat pisliği dün bitirdiler bu gün diğer ablamlar temizliğe gidecekler ona, bende akşam gidicem selamını söylerim.
Bende taşınıcam bu arada annemler iyiki kızmıyolar bana ablam hamile kaldı ben de kaldım o banyoyu tamire soktu bende şimdi taşıncam diyorum baya sabırlı gördüm bizimkileri sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

canımcığım benim bildiğim raporu doğumdan önce en geç üç hafta kalasıya alıyorsun doktorunla konuş bu konuyu sana detaylı bilgiyi verecektir. doğumdan sonra rapor almaya kalkarsan hiçbir hak talep edemezsin diye biliyorum.

hergün ne yicemi bilemiyorum canım bişeyler istiyo ama ne istediğini bilmiyoruuum:bbo:

bende onları çok seviyodum çok hoşuma gidiyodu taşıyan anneleri görünce özeniyodum hayalimdi üzüldüm şimdi ama madem tehlikeli bebişim için kullanmam

bende ayni canim burdada yasak degil turkiye gibi goruyorum bazen ama amerika yasakladiysa heleki uc bebek bogulduysa kullanmam asla..

benimde anlattığın gibiydi.çok büyüdüler çünkü.geçen gün dagi den emzirme sütyeni aldım.ohh ünya varmıış.tabi süngerlilere alışkın olunca acayip geliyor önceleri.giymemişim gibi geliyor.ama çok rahat tavsiye ederim.

Kızlar canınız neler çekiyor? ben bu aralar karpuz ve şeftali istiyorum, bir an önce çıkmalarını bekliyorum yerimseniben Bir çok şey değişti; mesela hiç tuz sevmezdim, şimdi tuzlu yemeye başladım; et de çok aramazdım, şimdilerde et istiyo yemeklerde canım. sizde neler oluyor?:CüvCüv:

canım böyle yiycek isimleri yazmasak daha iyi olur bence hepimiz hamileyiz canımız çekebilir

ben hamilelikten once meyveden nefret ederdim simdi acayip meyve yiyorum cikolata yerdim cok simdi mumkun degil gordugumde midem kalkiyor birde acayip tuzlu yiyorum bu gunlerde canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…