2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım suraycım.bi sorayım doktora.....

sevcan inş.uğrarım canım ...öğrendim yerini ama fırsat lazım belki o fırsat denk gelir süprizzzz yaparım sana....kayınvalidem soğukalgınlığı.iğne oluyor şimdi.yarın yine gideceğiz bakalım.ama iyi gelmeye başladı iğneler.iyi sayılır.....

bide bu 3lü testle 4lü test aynı şeymi??aynı haftalarda bakılıyorsa 3lü yerine 4lü test yapılması daha mantıklı ozaman

arkadaslar siz cok sanslisiniz turkiye mevsimden dolayi bazi meyveleri bulmaniz daha kolay su an ozel bir marketim var burda nerdeyse hepsi var yanlizca bir meyve yokki yatiyorum kalkiyoum aklimda ama burasi yagmurlu bir ulke onu yazda gelse bulmam imkansiz ama ben istanbuldayken arkadasim hamileydi hatirliyorum sislide ozel hamileler icin bir firma var her turlu meyve yi bulmak mumkun hepsi var biraz pahali ama mumkun ya ben burda ne yapiyim ? yok aradigim bir meyve irlandaya iskocyaya kadar baktim mumkun degil havadan dolayi uffffff.

Kötü bir niyetim yoktu, ben sadece paylaşmak istedim ve merak ettim herkes ne durumda diye. Buarada ben de çikolata yiyemiyorum, gözüm tatlı görmek istemiyor

istanbulda lüks manavlarda artık her türlü meyveyi bulmak mümkün yanlız biraz pahalı ama değer 2 tane şeftali 7 lira.cnm bende senin gibiyim tuzlu canım çekiyor tatlı yiyemiyorum.ye ekşiyiçıkar ayşeyi derler ama 3 nisanda anlaşılıcak umarım ayşemi hakkımı:d

Kötü bir niyetim yoktu, ben sadece paylaşmak istedim ve merak ettim herkes ne durumda diye. Buarada ben de çikolata yiyemiyorum, gözüm tatlı görmek istemiyor

canım ben de kötü bi niyetle söylemedim yanlış anladıysan üzülürüm
ben de tatlı yiyemiyorum hep ekşi istiyorum

Ciddi bişey değilmiş iyi hadi. Sürprizini beklerim cnm. Seninle tanışmayı isterim. Benimde gemlikte bi arkadaşım var samimiyiz o yüzden hep gidip geliyorum gemliğe.

hertürlü meyveyi buluyoruzda ben mevsimsiz olduğu için yemiyorum özellikle....mevsimsiz sebze meyve yemek hiç doğru değil ...ilaçlı hormonlu vs...parası pahallı olsa neyazar yani.....zaten 1 ay sonra bütün hepsi çıkmaya başlar...

yaren benimde yaş36 sonuçlarım hemen hemen sana yakın ben zaten amniyosentezi düşünmüyorum.eğer sen sorun varsa doğurmam diyorsan yaptır .ben yaptırmayı düşünmüyorum

Sadece bana kalsa yaptırabilirim ama eşim ve doktorum karşı. O yüzden bende yaptırmayacagım. İnşallah sağlıkla doğar yavrularımız

Bencede cnm yaa bulamayacağımız yiyeceklerden bahsetmeyelim. Aslında hiç konuşulmasa daha iyi sonuçta alan var alamayan var dimi. a.s.
Bu arada bende senin gibiyim hep tuzlu ve et türü şeyler yemek istiyorum normalde düşkün değildim. Hele meyveyi hiç yemezdim şimdi istiyorum. Senin cinsiyet belli oldu mu?

canım ben de kötü bi niyetle söylemedim yanlış anladıysan üzülürüm
ben de tatlı yiyemiyorum hep ekşi istiyorum

Ayy bozo bende hiç ekşi sevmezdim hamile kaldığımdan beri hep ekşi ve meyve falan istiyorum Hatta geçen gün limon yedim ve ay dedim hiç ekşi değilmiş :)... Acaba benimkide kız mı? Çatlamadan öğrensenirsem çok iyi olacak.

ben de cinsiyet öğrenemedim daha, sükunet ve sabırla bekliyorumsempatiksalakcinni
sağlıkla doğsun inşaallah...

sevcan benim 13.haftada dr tahmin yaptı kıza benziyor diye sen ikili testten sonra hiç gitmedin mi?
ben de çatlıycam bi kesinleşse cinsiyet bişeyler almak istiyorum hep yeşil sarı turuncu aldım

sevcan merhab canim katiliyorum sana:=) sahsima benim bebisin halen cinsiyeti belli deilsaglikli olsunda ama merak tan uyumuyorum,yarin.senin bebegin sanirsam belli olmusmuydu? hmm bir kac gun girmedim mutfakta ayagim akydi dustum vede 2gece hastanede kaldim cok sukur kanama su vs,olmadi simdik evdeyim ama halen belim mor vede cok agiriyor,sevgilerle esen kal

sevcan benim 13.haftada dr tahmin yaptı kıza benziyor diye sen ikili testten sonra hiç gitmedin mi?
ben de çatlıycam bi kesinleşse cinsiyet bişeyler almak istiyorum hep yeşil sarı turuncu aldım

Ben 13+2 de gitmiştim yani 13 Martta ama söylemedi doktor gördüğünü düşünüyorum ısrar ettim dediki bir dahakine söylücem daha küçük heralde emin olamadı.

İyi dileklerin için teşekkürler Suraycığım. Biz amniyosentez olayını kapattık . Yaptırmamaya karar verdim. İnşallah sanada gerek kalmaz canım.

merhaba kısmetcim çok üzüldüm geçmiş olsun bişey olmamış iyiki. Dinlen bence kalkma ayağa. Benimki belli değil cnm hala. Kısmet artık bakalım. Hayırlı evlat olsun ama çok merak ediyorum...

arkadaslar akliniuzda olsun diye soyluyorum sislide olan magaza turkiyenin her yerine her saatte gonderi yapiyor 24 saat acikmis .aseriyorum.net belki bir gun isinize yarar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…