canım böyle yiycek isimleri yazmasak daha iyi olur bence hepimiz hamileyiz canımız çekebilir
Kötü bir niyetim yoktu, ben sadece paylaşmak istedim ve merak ettim herkes ne durumda diye. Buarada ben de çikolata yiyemiyorum, gözüm tatlı görmek istemiyor
Kötü bir niyetim yoktu, ben sadece paylaşmak istedim ve merak ettim herkes ne durumda diye. Buarada ben de çikolata yiyemiyorum, gözüm tatlı görmek istemiyor
anladım suraycım.bi sorayım doktora.....
sevcan inş.uğrarım canım ...öğrendim yerini ama fırsat lazım belki o fırsat denk gelir süprizzzz yaparım sana....kayınvalidem soğukalgınlığı.iğne oluyor şimdi.yarın yine gideceğiz bakalım.ama iyi gelmeye başladı iğneler.iyi sayılır.....
bide bu 3lü testle 4lü test aynı şeymi??aynı haftalarda bakılıyorsa 3lü yerine 4lü test yapılması daha mantıklı ozaman
yaren benimde yaş36 sonuçlarım hemen hemen sana yakın ben zaten amniyosentezi düşünmüyorum.eğer sen sorun varsa doğurmam diyorsan yaptır .ben yaptırmayı düşünmüyorum
Kızlar canınız neler çekiyor? ben bu aralar karpuz ve şeftali istiyorum, bir an önce çıkmalarını bekliyorum yerimseniben Bir çok şey değişti; mesela hiç tuz sevmezdim, şimdi tuzlu yemeye başladım; et de çok aramazdım, şimdilerde et istiyo yemeklerde canım. sizde neler oluyor?:CüvCüv:
canım ben de kötü bi niyetle söylemedim yanlış anladıysan üzülürüm
ben de tatlı yiyemiyorum hep ekşi istiyorum
Bencede cnm yaa bulamayacağımız yiyeceklerden bahsetmeyelim. Aslında hiç konuşulmasa daha iyi sonuçta alan var alamayan var dimi. a.s.
Bu arada bende senin gibiyim hep tuzlu ve et türü şeyler yemek istiyorum normalde düşkün değildim. Hele meyveyi hiç yemezdim şimdi istiyorum. Senin cinsiyet belli oldu mu?
Hayır daha cinsiyet belli değil, bir sonraki kontrolde umarım .Senin belli mi?
sevcan benim 13.haftada dr tahmin yaptı kıza benziyor diye sen ikili testten sonra hiç gitmedin mi?
ben de çatlıycam bi kesinleşse cinsiyet bişeyler almak istiyorum hep yeşil sarı turuncu aldım
Yarenciğim doktorun öyle söylediyse içini ferah tut bence ne güzel sonucun çıkmış. Gözün aydın olsun. Benden de doktorlar yaşım itibari ile amniyosentez istiyorlar ama ben açıkçası düşük riskinden dolayı tırsıyorum 15 gün sonra 4 lü test yaptıracağım onun sonucuna göre yaptırıp yaptırmamaya karar vereceğim. İnşallah banada gerek kalmaz amniyosentezeeyvahedigeldismile
sevcan merhab canim katiliyorum sana:=) sahsima benim bebisin halen cinsiyeti belli deilsaglikli olsunda ama merak tan uyumuyorum,yarin.senin bebegin sanirsam belli olmusmuydu? hmm bir kac gun girmedim mutfakta ayagim akydi dustum vede 2gece hastanede kaldim cok sukur kanama su vs,olmadi simdik evdeyim ama halen belim mor vede cok agiriyor,sevgilerle esen kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?