2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gecmis olsun .

Ben 13+2 de gitmiştim yani 13 Martta ama söylemedi doktor gördüğünü düşünüyorum ısrar ettim dediki bir dahakine söylücem daha küçük heralde emin olamadı.

canim ben hastanedeyken iki bir ultraschaldaydim,ben suanda tam olarak 14+6 vede gozukmedi keisn kizdir benimkisi gostermedi daha,alkisalkisalkisyani kizlar pek nazli olurda gostermezmis hahakaydirigubbakcemile3ama erkek hemencik belli edermis pipisinisempatiksalakcinnineyse kismet diyorum ama cildiracammmmm yaaaa,,,,,,,,,bend eeskiden cikolata coks everdim sidmik icimden yemek gelmiyor bilmiyorumkismilea.s.

yada erkek ama küçük pipiliiii.... kaydirigubbakcemile3

benim bir akrabamin down sendromlu bir kizi var iki erkek cocuktan sonra kadin dua ede ede bulmus aslinda hamileyken ogrenmis down sendromlu oldugunu ama hakli olarak istemis dogrumayi yani bebek oldurmektir canli canli organlari olusmus bebegi hasta istemiyorum demek.
cok sirin bir kiz fazla buyumuyor ve gec algiliyor hala sacimi cekiyor mesela zaten ozel kendi gibilerinde bulundugu bir okula gidiyor ama beni uzen gelecegi yani anne var baba var suan ama ya anneye yada babaya bir sey olursa kim ilgilenecek tek beni uzen konu bu allah hepimize saglikli hayirli bebekler versin arkadaslar.

kizlar hepinize kucak dolusu sevgilerle esen kalin,cikmam lazim biraz uyuyam yine bir ara girerim,sevcan kendien iyi bak guzelim,herseyin hayirlisini versin allahim amin,

Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm. Çok zordur düşünmek bile istemem. Ama belki annesi o meleğin yüzü suyu hürmetine cennete gidecek bellimi olur. Umarım bakabilecek biri hep olur yanında.

cok tsk ederim canim cok saol.allah kimsenin basina vermesin amin,ozellikle tansiyona dikkat etmeliyiz,tum hamisler, sevgilerle esen kal a.s.

dinlen sen kendine iyi bak arkadasim tum arkadaslara soyluyorum lutfen dikkat edelim kendimize bir arkadasim hamileyken yasamisti aynisini stresi yeter artar yazik neler cekti kizcagiz anliyorum seni ben mutfaga giderken merdiven var mutfak alt katta iki taraftan tutunuyorum komik gozukuyorum ama terlik kayar falan dikkat arkadaslar lutfen .
canim yeniden gecmis olsun iyi dinlen bebise kendine iyi bak.

Bence hiç kafanı takma çünkü kan gördüysen rüya bozulmuştur. yani bir rüyada kan gördüysen o rüyayı tabire bile gerek yok derler.
O nedenle bence hiç moralini bozma.

Amniyosenteze karşı olan doktoru anlayamıyorum, anlayamam da heralde suraycım...
Çünkü amniyosentezde illa down sendromlu olup olmadığı belirlenmiyor ki...
Mesela arkadşım ilk hamile kaldığımı öğrendiğinde:" aman canım her tahlilini amniyosentez dahil yaptır.. Benim bi arkadaş tahlilleri falan yaptırdı gerek yk diye amnyo sentez yapmadılar. Bebekte doğumsal kalp rahatsızlığı çıktı.. Daha 20 günlükken kalp ameliyatı oldu.. Oysa amniyosentez olsaymış, bu belirlenbilirmiş ve gene amniyosentezdeki gibi anne karnındayken yapılan bir iğne ile hastalık ortadan kaldırılabiliyormuş" demişti

boshayallersmilecanim bence de oyle geliyor hurafelere gore bebeyim erkek ama cin takvime gore kiz,ozellikle annem gore erkek kesin ufak pipi vardir ama kismet hahakaydirigubbakcemile3

Benimde çinde falan heryerde erkek gözüküyor. İçimede başkalarınada hep erkek doğuryor. Rabbimden hayırlısı. Ben hep kız evlada özendim sanki o duyguyu tadamayacakmışım gibime geliyor. Allahtan hayırlısı herşeyin.

arkadaslar ben bu t shirt'e bayildim :) cok sirin.

Eklentiler

• $174706745v6_350x350_Front_Color-White.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 40
l.c.w var aynısı canım..
ya bana bunlar çok çocukça geliyor giyemem yani...karnın içinde bebek var ..ne bilim yaa..:uhm:

Bende disarda giymem ama evde giyerim hani gecelik gibi falan esimin arkadasimin yaninda aslinda burda tuhaf tuhaf giysiler goruyorum insanlar giyiniyor ama aslinda ben siyah veya koyu renk disinda giysiyi disarda giymeye cok alisik biri degilim sisman oldugumu dusunmeyin su an 53 kilayum ama yillardir siyah giydim disarda renk olarak bu ancak evde zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…