sevcan merhab canim katiliyorum sana:=) sahsima benim bebisin halen cinsiyeti belli deilsaglikli olsunda ama merak tan uyumuyorum,yarin.senin bebegin sanirsam belli olmusmuydu? hmm bir kac gun girmedim mutfakta ayagim akydi dustum vede 2gece hastanede kaldim cok sukur kanama su vs,olmadi simdik evdeyim ama halen belim mor vede cok agiriyor,sevgilerle esen kal
Ben 13+2 de gitmiştim yani 13 Martta ama söylemedi doktor gördüğünü düşünüyorum ısrar ettim dediki bir dahakine söylücem daha küçük heralde emin olamadı.
canim ben hastanedeyken iki bir ultraschaldaydim,ben suanda tam olarak 14+6 vede gozukmedi keisn kizdir benimkisi gostermedi daha,alkisalkisalkisyani kizlar pek nazli olurda gostermezmis hahakaydirigubbakcemile3ama erkek hemencik belli edermis pipisinisempatiksalakcinnineyse kismet diyorum ama cildiracammmmm yaaaa,,,,,,,,,bend eeskiden cikolata coks everdim sidmik icimden yemek gelmiyor bilmiyorumkismilea.s.
Gecmis olsun .
yada erkek ama küçük pipiliiii.... kaydirigubbakcemile3
benim bir akrabamin down sendromlu bir kizi var iki erkek cocuktan sonra kadin dua ede ede bulmus aslinda hamileyken ogrenmis down sendromlu oldugunu ama hakli olarak istemis dogrumayi yani bebek oldurmektir canli canli organlari olusmus bebegi hasta istemiyorum demek.
cok sirin bir kiz fazla buyumuyor ve gec algiliyor hala sacimi cekiyor mesela zaten ozel kendi gibilerinde bulundugu bir okula gidiyor ama beni uzen gelecegi yani anne var baba var suan ama ya anneye yada babaya bir sey olursa kim ilgilenecek tek beni uzen konu bu allah hepimize saglikli hayirli bebekler versin arkadaslar.
cok tsk ederim canim cok saol.allah kimsenin basina vermesin amin,ozellikle tansiyona dikkat etmeliyiz,tum hamisler, sevgilerle esen kal a.s.
kizlar hepinize kucak dolusu sevgilerle esen kalin,cikmam lazim biraz uyuyam yine bir ara girerim,sevcan kendien iyi bak guzelim,herseyin hayirlisini versin allahim amin,
kizlar dun gece feci bir ruya gordum simdi bakiyorum tabire bebegini kaybetmeye delaletmis cok korktum ruyamda is gorusmesine gittim ama tecavuze ugradium her tarafim kandi ve dilim sismisti feci konusyamiyor bagiramiyordum ya uff her gece uyuyamiyorum ruya ruya gece gelmesin istiyorum ruya tabirinden anlayan arkadaslar varmi?
boshayallersmilecanim bence de oyle geliyor hurafelere gore bebeyim erkek ama cin takvime gore kiz,ozellikle annem gore erkek kesin ufak pipi vardir ama kismet hahakaydirigubbakcemile3
arkadaslar ben bu t shirt'e bayildim :) cok sirin.
arkadaslar ben bu t shirt'e bayildim :) cok sirin.
l.c.w var aynısı canım..
ya bana bunlar çok çocukça geliyor giyemem yani...karnın içinde bebek var ..ne bilim yaa..:uhm:
Çok güzelmiş t-shirt, belki başka modelleri de vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?