Amniyosenteze karşı olan doktoru anlayamıyorum, anlayamam da heralde suraycım...
Çünkü amniyosentezde illa down sendromlu olup olmadığı belirlenmiyor ki...
Mesela arkadşım ilk hamile kaldığımı öğrendiğinde:" aman canım her tahlilini amniyosentez dahil yaptır.. Benim bi arkadaş tahlilleri falan yaptırdı gerek yk diye amnyo sentez yapmadılar. Bebekte doğumsal kalp rahatsızlığı çıktı.. Daha 20 günlükken kalp ameliyatı oldu.. Oysa amniyosentez olsaymış, bu belirlenbilirmiş ve gene amniyosentezdeki gibi anne karnındayken yapılan bir iğne ile hastalık ortadan kaldırılabiliyormuş" demişti
sadece bayan t shirtleri yok sitede erkek t shirt kupa saat her sey var cok sirin :)
sadece bayan t shirtleri yok sitede erkek t shirt kupa saat her sey var cok sirin :)
bende baliktan tiksiniyorum zorla yemeye calisiyorum ..Ben bir süredir ne kırmızı et ne beyaz et yiyemiyorum. Zorlayarak balık yiyorum, haftada 1 gibi, ama çok sevdiğim tavuğu görmek bile midemin bulanmasına neden oluyor.
Kırmızı etten de soğudum. Halbuki yemem gerektiğini biliyorum. Geçen akşam zorlayarak yedim ve akşam yediğime pişman oldum, midem kabul etmedi.
Doktor kontrolüme kadar fikir edinmek istiyorum. Sizlerde etten tiksinen oldu mu ve doktorları bu nedenle takviye ilaç verdi mi?
Merak ettiğim birşey var. Şu anda 14 haftam bitmek üzere benim. Sizler kaç kilo aldınız?
Ben 4 kilo aldım, internet sitelerine baktığımda bu zamana kadar ideal olan 2-3 kilo deniyor. Gerçi son kontrolümde doktora sorduğumda, sorun yok iyisin demişti.
Boyum 170 , 65 ile başladım, şu anda 69 kiloyum.
Ben bir süredir ne kırmızı et ne beyaz et yiyemiyorum. Zorlayarak balık yiyorum, haftada 1 gibi, ama çok sevdiğim tavuğu görmek bile midemin bulanmasına neden oluyor.
Kırmızı etten de soğudum. Halbuki yemem gerektiğini biliyorum. Geçen akşam zorlayarak yedim ve akşam yediğime pişman oldum, midem kabul etmedi.
Doktor kontrolüme kadar fikir edinmek istiyorum. Sizlerde etten tiksinen oldu mu ve doktorları bu nedenle takviye ilaç verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?