2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de beğendim çok tatlı t-shirtler. ama okulda giyemem sanırım. anca yürüyüşte çarşıda falan..

sadece bayan t shirtleri yok sitede erkek t shirt kupa saat her sey var cok sirin :)

Eklentiler

• $september baby.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $t shirt.webp
    908 bayt · Görüntüleme: 45
  • $t shirt 1.webp
    902 bayt · Görüntüleme: 46
  • $t shirt 3.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $t shirt 6.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 42

Denizciğim çok haklısın tabiiki de ne bilim korku işte. eşimde amniyosentez olayına sıcak bakıyor aslında bakalım duruma göre hareket edeceğiz. Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq:

ayyy tişörtler çok şirin yaa
eşofmandan başka hiçbirşey giyemiyorum şuan, dışarda bileboshayallersmile

ben daha önce arkadaşıma ozalitçde kendim yaptırmıştım resmi ve yazıyı verdim..tişörtüde hamile giyim satan yerden almıştım çok şirin olmuştu ve tek bizde vardı:)))

super fikirmis aslinda :) arkadaslar site ingilizce amerikada ama her yere posta yapiliyor sorun olmaz sanirim ben denicem simdi bilgi veririm size yada ozalitcide yapilabilir fikir olsun bunlarda mesela ..site adresi (funt-shirts.com)

Kızlar bu arada kaç gündür Pembe50 ve Lila yı göremiyorum inşallah kötü bişey yoktur merak ettim açıkçası.

Merak ettiğim birşey var. Şu anda 14 haftam bitmek üzere benim. Sizler kaç kilo aldınız?
Ben 4 kilo aldım, internet sitelerine baktığımda bu zamana kadar ideal olan 2-3 kilo deniyor. Gerçi son kontrolümde doktora sorduğumda, sorun yok iyisin demişti.
Boyum 170 , 65 ile başladım, şu anda 69 kiloyum.

Ben bir süredir ne kırmızı et ne beyaz et yiyemiyorum. Zorlayarak balık yiyorum, haftada 1 gibi, ama çok sevdiğim tavuğu görmek bile midemin bulanmasına neden oluyor.
Kırmızı etten de soğudum. Halbuki yemem gerektiğini biliyorum. Geçen akşam zorlayarak yedim ve akşam yediğime pişman oldum, midem kabul etmedi.
Doktor kontrolüme kadar fikir edinmek istiyorum. Sizlerde etten tiksinen oldu mu ve doktorları bu nedenle takviye ilaç verdi mi?

bende baliktan tiksiniyorum zorla yemeye calisiyorum ..

benim boyum 1.62 53 kiloyum 53 kilo ile baslaidm halen ayniyim 16.haftam bende hic almadim doktor normal diyorsa endiselenme sakin ol ..

Canım ben de tavuktan tiksindim reklamlarda görmeye bile tahammül edemiyorum.Balığı çok severdim artık onu da yiyemiyorum

evet ben de uzun zamandır rastlamadım lila ve pembe50 ye. inşallah bir problem yoktur ve iyilerdir.

ben hamilelikte tüketilmesi şiddetle tavsiye olunan balık, süt, ceviz gibi yiyecek ve içeceklerden tiksiniyorum maalesef. bunların dışında pek çok yiyecekten, yemek kokusundan da tabi.bulantılarım birkaç gündür çok şükür geçti sayılır ama hamileliğimin başından bu yana 3,5 kg verdim.
bugün itibarıyle 13 haftalığım, takviye vitamin ve demir kullanıyorum. dr tavsiyesiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…