2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bi çay içmeye mutfağa iniyorum ..
kızlar bugün içime oturan bişi var aklıma geldikçe sinir oluyorum..sabah arabayla radara girdim 270 milyon ceza yedim gacırt diye...bide 15 puanımı silmişler((((((((((((off offf....
o 270 milyonla neler alırdım ben yaaaa eşşek kafam..sinir oldum kendime....
bide polise diyorum ki biraz çabuk olurmusunuz acelem varda....iyi ikinci defa ceza kesmedi yaaa...ordan çıkıp yine bascam gaza der gibi(((((((((nasıl sinir olduysam...
moral verin kızlar bana ya gitti paracıklar offff....

AYNEN BENDE BÖLEYİM :))
BEN Mİ ENTERESANIM DİODUM DEĞİLMİŞ DEMEKKİİ
kaydirigubbakcemile3

Anne adayı olarak hızlı araba kullanmanıza şaşırdım :) Ben de hızlı kullanırım ama anne adayı olunca gazdan aklıma geldikçe çekiyorum ayağımı. bu bir.
Anne adayı olarak Allah korumuş, o hızla bir kaza yapmamışsınız. Size yada bebişe birşey olabilirdi. Bu iki. Allah korusun.
Anne adayı olarak hızlı araba kullanırken aniden kontrolünüzü kaybedip arabayı çarpabilirdiniz. Yani bir yere yada başka bir araca ve emin olun bu daha pahalıya mal olurdu. Bu da üç.
Umarım biraz moral verebilmişimdir :)

iyi çalışıp gene kazanacaksın:)ben ne yapayım eşim ne verirse onunla yetiniyorum.moralini bozma canımm.zamanında çalıştım bilirim kuruşunu kaybatsem üzülürüm ama sağlık olsun.giden para olsun sana bebişine bişi olmasın...

tamam canım saol ben baktım yanlış yeri aramışım haseki istanbul laboratuarı diye yazınca cıktı kaydirigubbakcemile3 ssk geçerliymiş 78 TL dedi burayada gıdebılırım dırek... sizden istemedı ya listeye bakıyorumda cogunluk 2 liyi yaptırmış 3 lü de cok az :bbo:

sana ve bebeğine birşey olmadı ya olan paraya olsun canını sıkma birdahada hız hiç yapma paran cebinde kalsın lmaz:

aman 100le ceza yedim korkmayın kaza yapmam boş yolda....ben giden paraya üzüldüm yaa ne kazası:)

bende birkaç ay sonra öyle olcam artık ne verirse kocacığımız yarabbi şükür dicez artık...
ben şimdi çalışırken bebişe bişiler alayım sonra kocayla alışveriş yaparken sinir basıyor bana hiç sevmiyorum..neyse artık giden gitti:gitme::gitme:

bugün benim içimden birşeyler almak geliyor bebeğime ama henüz cinsiyetini kesin bilmediğimizden birşey alamıyoruz doktor kıza benziyor dedi ama kesin değil acaba gidip sarı beyaz renkte bişeylermi alsam olumunekankayizsmile

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama birde gelin yazın adanayı görün ne yapacağız karnımız burnumuzdayken bilmem o sıcaklarda bilmiyorumkismile

tamam zor biliyorum ama keske adanada yada turistik bir bolgede yada istanbulda olsam ya o havalari nasil ozledim burda sabah kalkiyorum yagmur oglen hafif gunes aksam yine yagmur ya aylardir burdayim gunes bile olsa hava soguk okyanus yakin oldugu icin sicacik hava istiyorum askili giyinmek istiyorum acik ayakkabi giymek istiyorum belki yaizn iki uc ay

bakma şikayet ettiğimize vatanımz gibisi yok haklısın en kısa zamanda gelirsin inşallah vatanına gelirsen adanayada gel misafirim ol gezeriz bir güzel hihoyyyt

hanımlar merhabalar.. az önce ufak bi araştırma yaptım.. 16 haftaya kadar yaklaşık kaç kilo alınıyomus die.. 2 -4 kilo alınıyomus genelde.. ama ben hamile kaldığım kilodan bi kilo eksiğim şu anda.. sizler kilo aldınız mı? ne kadar aldınız? aslında memnunun halimden ama saglıksız bi durum olmasından korkuyorum sadece..

aranızda müsli yiyen varmı,ben meyvelilerini tercih ediyorum, umarım zararı yoktur...

zararı olur mu!!!!!!
faydası var bol bol
hem tuvalete çıkmana da kolaylık oluyor
kabızlık çekenlere duyurulur hahaha
artı süt de tüketmiş oluyorsun
ben bazen kahvaltı canım istemediğinde yada ara öğün olarak
sıklıkla tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…