2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BEN tahlillerim için bi kaç sefer devlet hastanesıne gıttım ve cok fazla beklemedım...
aslında tavsıye edebilirim...
bu arada Okmeydanı ssk ya gıtmıştım..
1 gun sonrasına randevu verıyolar.

çok tşk ederim araştıracağımm.benimde en kısa zamanda bir yerle bağlantı kurmam gerek..

BEN tahlillerim için bi kaç sefer devlet hastanesıne gıttım ve cok fazla beklemedım...
aslında tavsıye edebilirim...
bu arada Okmeydanı ssk ya gıtmıştım..
1 gun sonrasına randevu verıyolar.

slm cnm nasılsın :ecrin_bebek: senınle konustugumuz gıbı dun okmeydanı ssk ya gittim 4 lü tarama testini yapmıyolarmış hatta bilmiyolar bile :uhm: şimdide süleymaniye kadın dogum hastanesini aradım 2 li yi 3 lü yü yapıyoruz ama 4 lü yü sizden duyuyorum dedi adam orda da yokmuş benim gittiğim özel hastanede de öğrendım 220 TL şaşırdım valla demekki devlette yapılmıyor özel laboratuar bulmayı düşünüyorum ama bilmiyorum napıcam .....

Sizden istediler mi kızlar naptınız ??

ben ilk kızımı 9 sene önce doğurdum.böle tahliller hiç yoktuu.sadece ultrasonda bakıyodu herşey yolunda gitti.çokta sağlıklı bir bebek doğurdumm.bu taramaları yapmak zorundamı herkez yoksa dr istersemii?

haseki de istanbul laboratuarı var web sitesinden inceleyin isterseniz fiyatları çok uygun ssk lı arkadaşlar

hoşbulduk şekerler...
saadet o sarılma hissi bendede oluyor yorgana falan sarılıyorum çok güzel oluyor...
bide eşime bende hiç sarılmıyorum onun sarılmasınıda istemiyorum çatlayacak gibi oluyorum bunlaıyorum...akşamları çok sıkıntım oluyor...
ayağımı falan açarak yatmak istiyorum..........sıkıntı basıyor böyleeee

ben de geçen sabah bi uyandım çaprazlama yatıyorum.ayaklar bi köşede baş diğer köşede kociş de yazık iki büklüm olmuş kenara kıvrılmış delikafadulden

Canım 4 lü test için düzen laboratuarında yaptırabilirsin ben 2 li testimi orda yaptırmıştım. sağlam güvenilir bildik bir yerdir. daha önce sorduğumda 100 tl civarı fiyat vermişlerdi yanlış olmasın sen yine iyice araştırıp sor istesen.

aynen ben canim ya ayaklarimi disari atmadan uyumam mumkund egil bide esime dedimki mumkunse cam acik yatalim ama havada soguk adam donucak
demekki ben normalim cok sagol canim icim rahatladi .

evet banada oluyorr.özelliklede göbeğimin üztüne yatmak çok hoşuma gidiyorr.sizede oluyormuuu??

slm canım iyiz sen nasılsın.

saol cnm iyiyim hoşgeldın aramıza hastane araştırıyorum sen nasılsın ??... cnm öyleymiş hep ama bizde akraba evliliğide var ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı doktorum istedi ondan yaptırmak isityorum

evet banada oluyorr.özelliklede göbeğimin üztüne yatmak çok hoşuma gidiyorr.sizede oluyormuuu??

canim ben yan yatmayi seviyorum ama esim tarafina degil bos tarafa donuyorum esimide atiyorum kucuk bir tarafa dokunmasina bile daraliyorum camida actiriyorum sariliyorum bri seye yatiyorum ama iste her insanda farkli belirtiler veriyo demekki ne ilginc geliyo bana neden acaba boyle tuhaf s eyler hissediyoruz ? :)

kızlar haziranda memleketine gidecek olan var mı nerdeyse 6.5 7 aylık hamile olacağız biz 15 saat yol gidicez korkutuyo beni aslında o yol akannehir

bence o dönemde o yol çok makul değil. çok sık mola vererek bacaklarınız uyuşmadan gidebilecek misiniz? bence çok zor.

canım benım saol aradım şimdi onuda :hulya: 104 TL ye yapılıyormuş cerrahpaşa tıp fakültesindede yapılıyomuş konuştum ama ordaki doktorun istemesi lazımmış benım doktorun istemesiyle olmuyo sanırım bilmiyorumkismile ... bı cerrahpaşaya gidiyim randevu alıp eğer olmazsa düzende lab. da yaptırırım 200 küsürden iyidir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…