BEN tahlillerim için bi kaç sefer devlet hastanesıne gıttım ve cok fazla beklemedım...
aslında tavsıye edebilirim...
bu arada Okmeydanı ssk ya gıtmıştım..
1 gun sonrasına randevu verıyolar.
Gözünaydın canım.
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.
sanada slmyerimseniben
BEN tahlillerim için bi kaç sefer devlet hastanesıne gıttım ve cok fazla beklemedım...
aslında tavsıye edebilirim...
bu arada Okmeydanı ssk ya gıtmıştım..
1 gun sonrasına randevu verıyolar.
selam kızlar nasılsınız
slm cnm nasılsın :ecrin_bebek: senınle konustugumuz gıbı dun okmeydanı ssk ya gittim 4 lü tarama testini yapmıyolarmış hatta bilmiyolar bile :uhm: şimdide süleymaniye kadın dogum hastanesini aradım 2 li yi 3 lü yü yapıyoruz ama 4 lü yü sizden duyuyorum dedi adam orda da yokmuş benim gittiğim özel hastanede de öğrendım 220 TL şaşırdım valla demekki devlette yapılmıyor özel laboratuar bulmayı düşünüyorum ama bilmiyorum napıcam .....
Sizden istediler mi kızlar naptınız ??
slm cnm nasılsın :ecrin_bebek: senınle konustugumuz gıbı dun okmeydanı ssk ya gittim 4 lü tarama testini yapmıyolarmış hatta bilmiyolar bile :uhm: şimdide süleymaniye kadın dogum hastanesini aradım 2 li yi 3 lü yü yapıyoruz ama 4 lü yü sizden duyuyorum dedi adam orda da yokmuş benim gittiğim özel hastanede de öğrendım 220 TL şaşırdım valla demekki devlette yapılmıyor özel laboratuar bulmayı düşünüyorum ama bilmiyorum napıcam .....
hoşbulduk şekerler...
saadet o sarılma hissi bendede oluyor yorgana falan sarılıyorum çok güzel oluyor...
bide eşime bende hiç sarılmıyorum onun sarılmasınıda istemiyorum çatlayacak gibi oluyorum bunlaıyorum...akşamları çok sıkıntım oluyor...
ayağımı falan açarak yatmak istiyorum..........sıkıntı basıyor böyleeee
hoşbulduk şekerler...
saadet o sarılma hissi bendede oluyor yorgana falan sarılıyorum çok güzel oluyor...
bide eşime bende hiç sarılmıyorum onun sarılmasınıda istemiyorum çatlayacak gibi oluyorum bunlaıyorum...akşamları çok sıkıntım oluyor...
ayağımı falan açarak yatmak istiyorum..........sıkıntı basıyor böyleeee
arkadaslar tuhaf ama gece uyurken bir seye sarilma hissi oluyormu sizdede esime sarilmiyorum bunaltiyo beni ama ben yastiga yorgana sarilmadan uyuyamiyorum bunaliyorum nefes darligim oluyor ama yinede sariliyorum uyumama yardimci oluyor tuhaf biliyorum ama sanki guven hisi gibi hissediyorum :):)
slm canım iyiz sen nasılsın.
ben ilk kızımı 9 sene önce doğurdum.böle tahliller hiç yoktuu.sadece ultrasonda bakıyodu herşey yolunda gitti.çokta sağlıklı bir bebek doğurdumm.bu taramaları yapmak zorundamı herkez yoksa dr istersemii?
evet banada oluyorr.özelliklede göbeğimin üztüne yatmak çok hoşuma gidiyorr.sizede oluyormuuu??
kızlar haziranda memleketine gidecek olan var mınerdeyse 6.5 7 aylık hamile olacağız biz 15 saat yol gidicez korkutuyo beni aslında o yol akannehir
haseki de istanbul laboratuarı var web sitesinden inceleyin isterseniz fiyatları çok uygun ssk lı arkadaşlar
Canım 4 lü test için düzen laboratuarında yaptırabilirsin ben 2 li testimi orda yaptırmıştım. sağlam güvenilir bildik bir yerdir. daha önce sorduğumda 100 tl civarı fiyat vermişlerdi yanlış olmasın sen yine iyice araştırıp sor istesen.
canım benım saol aradım ama yapmıyolarmış ama bir süre sonra başlıycaklarmış :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?